Dnes (2. května) byly opraveny chyby, které se objevovaly při práci s forem.
fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

Kde začít? Dnes jsem volala, prosím Vás o podporu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 102, 103, 104  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martina

PříspěvekZaslal: po říjen 02, 2006 11:04 am    Předmět: Citovat

Ahojky Rendulo,

pokud si pozorně přečteš všechny příspěvky, které tady jsou, tak v nich nalezneš odpověď na všechny tvé otázky. Ale zrychleně, nejdřív se musíš rozhodnout a bát si naprosto jistá, že to chceš. Musíš to především chtít ty sama a ne tě do toho někdo nutit nebo přesvědčovat. No a když už to máš pro sebe vyřešené, tak si najdí kliniku nebo nemocnici, která je tvému bydlišti nejbližší, seznam máš i na internetu - no a zavolej tam, oni se tě vyptají a objednají na prohlídku a už ti všechno sami řeknou. A pak už jen čekáš, a čekáš, a čekáš, jako třeba já. Ale opravdu v našich diskuzích je tohle všechno několikrát popsáno a diskutováno. Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martina

PříspěvekZaslal: po říjen 02, 2006 11:14 am    Předmět: pro Brudolfa Citovat

Bylo jen otázkou času, kdy se sem nabourá někdo, kdo bude chtít vydělávat. Normálně by za takovouhle inzerci musel zaplatit. Pokud je tady funkční aministrátor, tak by si tohle měl hlídat. Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
rendula

PříspěvekZaslal: po říjen 02, 2006 1:32 pm    Předmět: Citovat

Martinodíky moc za odpověď,já to tu pročítám pořád,ale právě na to,na co jsem se ptala,jsem tu zrovna odpověď nenašla,především na to,jestli mě budou nutit ty věci předtím,nebo jestli mě tu bandáž povolí.
No,ještě to tu propátrám,ale díky moc!!! Razz Razz Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
martina

PříspěvekZaslal: po říjen 02, 2006 1:59 pm    Předmět: rendula Citovat

Asi tohle zase záleží na doktorovi na jakého narazíš. Já osobně jsem se rozhodla sama za sebe bez jakékoliv konzultace se zdejším lékařem a objednala se do Prahy do Iscare. Hodně mi k tomu dopomohlo právě tohle forum. A tam jsou opravdu suproví lidičky, který ti poradí. Nevím odkud jseš, ale jsou tu i lidi z Brna, někteří vše podstoupili tam, jiní na to jdou raději do Prahy, myslím i Ostrava. Já jsem z kutnohorska takže musím do Prahy taky dojíždět, ale dá se to zvládnout. Když jsem to pak řekla mé paní doktorce tak mě sice podpořila, ale nejdřív se mě zeptala jestli jsem už zkusila opraavdu všechny možnosti, a jestli by nebylo lepší na to jít jinak. J8 si stála za svým a ona nakonec, když viděla, že si za tím stojím, tak řekla, že se na ní můžu ve všem obracet.
Takže opravdu vždy záleží na tom na koho narazíš. Drřím palce. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
rendula

PříspěvekZaslal: po říjen 02, 2006 2:57 pm    Předmět: Citovat

Martino-Ahááá,takže to jde,přímo se objednat do Iscare??? Já jsem z Plzně,ale tady to taky asi nedělají,jen bych tu asi chodila na tu obezitologii.

jsem pro to rozhodnutá natvrdo,protože mě je 31 roků a začínám pociťovat kotníky,kolena a hlavně-ať zkouším co zkouším,prostě nehubnu,nebo zhubnu,ale za chvíli je to zpátky.
Čekali jsme dlouho na mimi a konečně jsme se dočkali,tak chci být pro malýho krásná mamka a né kulička, Sad aby se za mě nemusel stydět.
Ale hlavně ta zdravotní stránka je pro mě důležitá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
martina

PříspěvekZaslal: po říjen 02, 2006 6:35 pm    Předmět: Citovat

Ano, jde to. Zavolej si tam rovnou a oni ti vyjdou naprosto vstříc. Objednají tě na vstupní prohlídku, tam ti udělají všechny odběry, a pak tě objednají na kolečko vyšetření a vzhledem , že jseš z daleka, tak na to půjdeš v jednom dni. Jsou tu lidi i z Brna a protože měli problémy a čekali tam dlouho tak jdou tady do Iscare. Dokonce ti můžu i napsat číslo, pokud budeš chtít. Měj se. Laughing Laughing Laughing Laughing
Datli

PříspěvekZaslal: po říjen 02, 2006 8:57 pm    Předmět: Citovat

Tak mi lidičky zítra držte palce.
Právě jsem se dozvěděla,že je Brno naprosto rozkopané,tak to ještě bude hooodně zajímavé,jestli se k nim vůbec dopravím.
Leontýnka

PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2006 7:40 am    Předmět: Citovat

Ahoj !

Chtěla jsem se zeptat,kolikrát se nejvíc dělá doplňování bandáže?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rendula

PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2006 7:59 am    Předmět: Citovat

Ahoj všichni,tak dnes jsem volala do Iscare a až vyplním dotazníky-hlavně ten jídelníček,že jo,tak pak budu volat znova a řeknou mě,kdy mám přijet.
Co se na první schůzce děje?????
Tý jo,už se pomalinku rozjíždí,sice jsem na úplném začátku,ale pro mě už to je hotový,jen aby se nanašla nějaká zdrav. komplikace. Surprised
už teď se těším!!!!
martina

PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2006 8:54 am    Předmět: Citovat

Dobrá zpráva, vítám tě mezi nás čekatelky. I když v poslední době se tady objevuji jen já sama. Myslím z těch čekatelek. Snad to ostatní nevzdaly............ Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
matulka

PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2006 9:11 am    Předmět: potřebuji poradit Citovat

holky vydržte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rendula

PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2006 11:05 am    Předmět: Citovat

Ještě se zeptám,v jakém případě doktoři pro bandáž třeba nedoporučí?? Myslím ještě před kolečkem.
martina

PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2006 11:41 am    Předmět: Citovat

Nevím, ale zatím tady o tom nikdo nepsal. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ale možná ti někdo odpoví, kdo se s tím setkal. Já ať vzpomínam jak vzpomínám, tak si na nikoho nepamatuju. Nebo tady s takovou zkušeností nikdo nebyl. Crying or Very sad Crying or Very sad
rendula

PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2006 12:24 pm    Předmět: Citovat

Martino díky moc za odpověď,a vůbec že mě hned vždycky odpovíš. Razz Wink
martina

PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2006 12:33 pm    Předmět: Citovat

Nemáš vůbec zač. Jsem doma a tak sem občas zabrousím. Razz Razz Razz
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 102, 103, 104  Další

Přejdi na: