Dnes (2. května) byly opraveny chyby, které se objevovaly při práci s forem.
fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

Pro pana doktora

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bestickova

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 7:45 am    Předmět: Citovat

http://www.bandingklub.cz/bandaz-zaludku.phtml

Štířinko,tady si to všechno přečteš,stačí kliknout na odkaz

Sleeve resekce-24.9.2008,před operací zhubnuto 10 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Simona46

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2009 6:25 pm    Předmět: Poděkování MuDr.Čiernému Brno Citovat

Dobrý den,tímto bych chtěla moc poděkovat za celkovou přípravu i samotný zákrok při bandáži žaludku,kterou jsem podstoupila v dubnu 2009 v Brně na BMI chirurgii.Bylo to pro mě asi jedno z posledních řešení ke zhubnutí.Před zákrokem jsem vážila 142 kg a dnes mám krásných 118kg.Vím je to ještě dlouhá cesta,ale jsem odhodlaná jí podstoupit.Pro zákrok jsem se rozhodla po dlouhém hledání a čtení rad na internetu,kde jsem našla BMI chirurgii v Brně.Už při první návštěvě jsem byla nadšená z prostředí a přístupu personálu.To vše se neměnilo ani při zákroku a potom.Všem vřele doporučuji.Ještě jednou děkuji MuDr.Čiernému a celému kolektivu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Markisha

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2010 1:32 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den,

slyšela jsem, že po bandáži žaludku, pokoud se zhubne moc rychle, zůstane volná kůže na břichu, které se člověk zbaví pouze opět operací. Je to tak vždy? Nebo je to věkem? Dá se tomu předejít pravidelným cvičením?
Mně je 28 let a vážím 110 kg při 160 cm.

[/url]

Manžel, zatím bez dětí, 28 let, jezevčík, band plánovaný v březnu, zrušen, zkouším to ještě konzervativním způsobem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lenka13

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 5:20 pm    Předmět: Co mám dělat začala jsem se spravovat ? Citovat

Jsem po bandáži žaludku (té doplňovací) 31.8.2009. Schodila jsem od září do prosince = -13kg. Ale pak byli vánoce...já byla neukázněná a občas zobla sladké...a dobroty..což mělo za následek +2kg. Po novém roce jsem si říkala, zase se ukázním, ale stalo se i to na co mi dr. upozornoval, že mi přestane říkat žaludek dost, víc nesmíš, že to musím sama to jídlo odvažovat a nejíst víc. No a stalo se, že žaludek neříkal dost a já asi určitě jedla víc než bych měla...a ty chutě na sladké zůstali a mlsala. A teď už mám+4kg. Do toho je zima (já jsem letní sportovec-kolo,plavání) je méně pohybu a jaksi motivace je ta tam. Ale na 2.straně musím říct, že hlad nemám! Ale mám chutě a místo abych jedla za 3 h jím i za 2-2,5...a málo piju. To je můj problém. Ale ty chutě a jedení víc..dřív mi to žaludek nedovolil. Cítila jsem to,že víc to nejde a párkrát i zvracela a dala si pozor, ale teď prostě jestli sním půl rohlíku nebo 1 celý..nic nepoznám...Poraďte jak se znova nakopnout,já vím je to má chyba. Ale nemůže být něco špatně už i v tom břiše, že jsem ho přejedla a nefunguje to..mojí vinou ? Lenka 13

[/url]
bandáž Iscare 31.8.09
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Přejdi na: