Dnes (2. května) byly opraveny chyby, které se objevovaly při práci s forem.
fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

Kde začít? Dnes jsem volala, prosím Vás o podporu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 102, 103, 104  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majdalenka

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 9:39 am    Předmět: Citovat

Very Happy Ahoj Zdravím, já se k obezitoložce objednala až po operaci, ale vlastně mi nijak neporadila, ani co jíst a pod. říkala, že mi nějaké informace pošle poštou a nic. Kontrolu objednala za 2 měsíce a hotovo... Žádně pořádné informace nic... Tak uvidím zda mi dá alespoň nějaké ty tabulky. Říkala, že mám jíst stále jen tekutou stravu a já už jedla skoro všechno, když jsem přišla k ní, podle mě nemá žádné informace o těchto operacích... Tak uvidím, ale jako podmínka pro operaci, to jsem teda neměla. Jen hodně kdysi dávno jsem šla na endokrinologii a sestra mi hned v čekárně řekla ať tak nežeru, že jsem šíleně tlustá a ani mě nepustila k doktorce,aby mi udělali nějaká vyšetření. Byla jsem z toho tak zlomená, že jsem tam už pak nikdy nešla a byla jsem tak zralá na psychiatra Confused Shocked Sad

36 let, 2 děti, 2 kocouři, 2 chameleoni, 1 andulák Boris a 1 Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bossice

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 9:55 am    Předmět: Citovat

No Majdo, máš "báječnou" zkušenost. To je hrůza. Ale když máš doporučení na endokrinologii od obvodního či jiného doktora, tak Tě musí vzít a basta. Právě můžeš být obézní pro špatnou funkci štítně žlázy. Tak to zkus ještě jednou a nenech se odbýt. Taky pro svou jistotu.
Na kalorické tabulky přece vůbec nepotřebuješ dietní sestru Laughing , na netu jich najdeš spoustu. Jestli to chceš mít zaručený, najdi si STOB. Ale myslím, že nám stačí povrchní povědomí, že si snad nebudeme vážit každej gram a přepočítávat to na kj. Ze začátku to třeba někdo potřebuje, ale pak to máme brzo v oku a navíc - máme přece jíst pestrou a téměř všechnu stravu, každá z nás ví, že nebude bůček zapíjet colou. Wink Už jsem se taky setkala s tím, že dietní sestra ví tolik, co já. A co nevím, to si někde vyhledám. Basta fidli, vyřízeno k dnešnímu pořádku. Zdar a hezký den všem!

věk 54,skvělý manžel,2 hodní syni ještě na studiích + pidi miláček rodiny pražský krysařík Sisinka...bandáž při 107 kg červenec 2008 Turnov MUDr. Hrubý
Lenka631

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:33 pm    Předmět: Citovat

Majdalenko mám taky úsměvnou zkušenost. V den nástupu do nemocnice jsem stála před pokojem a telefonovala, dvě sestřičky se bavily: " dej tý co jde zítra na ten žaludek stahovací punčochy". " A jaká je?" " No kdy si šla zaběhat tak se nemusí dát řezat"
Šla jsem na pokoj a čekala na punčochy, do pokoje nakoukla sestra, nic neřekla a zase odešla. Za chvíli se vrátila a se znechuceným výrazem se zeptala " kde je ta co jde zítra na žaludek ?" ( na pokoji jsme byly dvě, z toho jedna už po operaci kolene Smile ) Pomém špitnutí "já" mi sestřička řekla " no takhle jsem si vás nepředstavovala" hodila punčochy a odešla. Když k tomu přičtu diagnózu morbidní obezita, jejich předchozí rozhovor, tak jsem si připadala jako exotické zvířátko.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bossice

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:41 pm    Předmět: Citovat

Leničko, kde jsi to, proboha, byla operovaná? Tam by si zřejmě nezachovala důstojnost ani Bardotka. Vykašli se na to, jak vždycky říká Zapletalka, "lidé jsou různé"...čili taky blbé. Já bych teda asi nešpitala, ale jasně a zřetelně se přihlásila, aby sestřičky trklo, že mám taky svý místo na Zemi. A když jsem mohutnější, mám místo o to větší. A měly by to, mrchy. Jim, zřejmě, chybí nějaké to kolečko v hlavě, co řídí úctu a milé chování. No a to je závažný, právě v jejich poslání. Twisted Evil Tak a maj to Exclamation

věk 54,skvělý manžel,2 hodní syni ještě na studiích + pidi miláček rodiny pražský krysařík Sisinka...bandáž při 107 kg červenec 2008 Turnov MUDr. Hrubý
Lenka631

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:47 pm    Předmět: Citovat

bossice, dneska, se tomu musím usmát, protože, když jsem byla v jejich věku, tak ty kila se mnou taky nechodily Very Happy . PS operovali mě Na Homolce. Jinak byli všichni moc fajn. Vždycky se najde nějaký "blbec". Laughing
miteev

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 1:48 pm    Předmět: Citovat

Jsem ráda ,že se dá takhle hezky s někým pokecat a hlavně poradit. Very Happy Aspon na to vše není člověk sám.Já jsem o sobě ještě nic nenapsala,takže něco málo o mě.......věk 33let,jsem prcek 156cm,102kg a mám 3dcery.Rozhodla jsem se na bangáž žaludku před vánocemi a od té doby pobíham po doktorech.Jsem u doktora HROCHA v Hradci.Je tu někdo kdo byl také u něho?Jinak je příjemný ,tak snad vše dopadne.Jak jsem už psala tak mám všechny vyšetření hotové ,jen teda to doporucení od obezitologa nemam,napsal mi do papíru ....je schopna operace ....takže musím na metabolicke testy tj.23.2.jink mi to nenapíše doporučení. Rolling Eyes ,Tak snad to vyjde,držte palečky Razz
Rendy

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 2:08 pm    Předmět: Citovat

ahojky já jsem byla operovaná v Hradci Králové a jsem pod dozorem u Mudr.Hrocha a je to skvělý muž a poradí co ajak a knikomu jinýmu bych nešla pá a taky měřím 159 tak taky prcek Laughing

42 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Malvi

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 3:37 pm    Předmět: Citovat

Lenko 631
Mám podobnou zkušenost z olomoucké plastické chirurgie. Šla jsem tam před 10 lety na abdominoplastiku, protože po třech dětech mi viselo břicho až u kolen. Když jsem ležela na sále, usínala a oni si mysleli, že už spím, tak se o mně bavili. Byl to hnus a naprosto neprofesionální přístup. Podotýkám, že jsem byla samoplátce, operaci jsem si plně hradila. Už bych tam nešla.

40 let, 3 děti, plikace 14. 4. 2010 v OB
Romana

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 6:02 pm    Předmět: Citovat

Majdalenko ,lenko to je opravdu špatná zkušenost ,ale i já si tím prošla a dokonce mě přímo na endokrinologii paní doktorka řekla VY SNAD CELÝ DEN SEDÍTE U LEDNICE A ŽERETE a to mě bylo asi 16 let ,a vážila asi kolem 100 to si fakt nepamatuji .No a po téhle zkušenosti jsem přestala na endokrinologii chodit a dopadla jsem .... ale co už je to dávno ale přece si člověk občas vzpomene a je fakt že je všechno jen a jen v lidech Shocked Cool
Lenka631

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 6:30 pm    Předmět: Citovat

Romano, Tvůj metr je fantastický Very Happy .
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 7:07 pm    Předmět: Citovat

Vždycky se najde někde nějak de*il, kterej se holt projeví tak, jak se projeví.. jsou to omezenci, kteří souděj jen podle toho, co vidí. Oni jsou třeba hubení a tak jejich problém není vidět, ale několikrát vyšlo najevo, že takoví lidé mají problémy mnohem větší, doma, s partnerem, ...atd.. Jen jejich problém není vidět... Jednou mě napadla, podobným způsobem jako tady Romanku, jedna krůta v práci - na firemním večírku, a zrovna bylo hodně ticho... já se studem málem propadla a chtělo se mě brečet...
Možná by nebylo od věci říct: Já můžu zhubnout, ale ty se svým xichtem nic nenaděláš! Laughing Jen aby je aspoň na chvíli ten smích přešel...

Jinak ROMI - ten metr snad ukusuješ, ne??? Tý brďo, ty teda jedeš... shock: Shocked
Majdalenka

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 7:59 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Ano, ano, je to všechno v lidech. Já jsem nebyla vždycky takhle silná, byla jsem celkem kusanec, měla jsem kolem 54 kilo, ale myslím, že bych se nikdy k nikomu takto nezachovala, vždycky jsem dělila lidi podle toho jací jsou a ne jak vypadají. A doteď mám kamarádky štíhlounké i daleko víc obézní než jsem já a nesoudím podle toho lidi. Tak alespoň víte o čem mluvím, ale my jim ještě všem ukážeme.... Cool Cool Majda

janaaa

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 8:04 pm    Předmět: Citovat

MAJDI KOUKÁM, ŽE JEDEŠ ÚPLNĚ STEJNÝM TEMPEM JAKO JSEM JELA JÁ. ZA TŘI MĚSÍCE JSEM SUNDALA 20 KG. TAKŽE ZA CHVÍLI UŽ MĚ MÁŠ. JSI DOBRÁ JEN TAK DÁL.
Majdalenka

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 8:08 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Jani děkuji, ale do tebe mám ještě moc daleko, ještě nejsem ani docentka, ale příští týden jdu makat na spinnig, nožka přestala bolet, tak bude makat Shocked Wink Wink

miteev

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 2:44 pm    Předmět: Citovat

Rendy,jak dlouho trvalo objednaní operace?Mudr.Hroch povidal ,že pak to jde rychle.Jdu ještě na metabolicke testy k obezitologovi,a myslím že 1.3.bych se mohla jít se už objednat.Vím,že to závísí na počtu pacientek,ale jen tak přibližně.Jinak jsem koukala na výsledky všech co jsou zde,fakt super.Jestli mě to klapne,a operaci mi udělají,tak si ani nedokažu představit,jaká tu bude úleva ,až pujdou kila dolů.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 102, 103, 104  Další

Přejdi na: