Dobré ránko,
Romana Kilbergerova a Bossice gratuluji k tak rychlému termínu reoperace, to budete pod stromečkem už fit a uzobávat cukrovíčko
Holky co jdete pod kudlu držím palce a přeji rychlou rekonvalescenci.
Dada73 na kontrolu do ÚVN jedem 13.9. to máme i kontrolu u obeziotologa, tak to vezmeme v jeden den i z nákupama

Jinak na srazík do Prahy by jsem dorazili, ale jistě to budeme vědět až bude jasný termín.
Čím dál tím více je mi líto krakonošova,ale opravdu si to netroufnu, budu týden po změně léků a o víkendu mě asi čeká problémek
Jinak jsem vyklidila komoru, nechápu jak jsem tam tolik krámů dokázala narvat, každý den to třídím a rovnám zpět. Mám spoustu nepoužívaných talířů, tak část jde do skříňky k nádobí používaného na grilování a zbytek dá manžel do skříně do naší nově zrekonstruované obr dílny, do baráku se nám už nic nevejde, máme jen 6+1

, ale všude jsou uložené historické počítače co manžel sbírá.
Včera jsem si skočila k jedné paní co se zabývá bylinkami, čakrami, minulýma životama atd. a celkem mě zklidnila, už jsem myslela,že si budu muset skočit pro nějaká antidepresiva, od soboty jsem brečela a skoro nespala, tam si dnes skočím pro bylinkový kapky a snad bude líp, jen mě pořád bolí hlava a chce se mi brečet, ale po včerejším sezení je mi volněji a už jsem i lépe spala.
Momentálně plánujeme dovču,když nám Egypt nevyšel a já se stejně nemůžu koupat, a v listopadu už tam bude zima, takže pojedeme na nějaký wellnes pobyt asi do Karlových Varů.
Verco prosím pěkně o heslo do tvé galerky.

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.