Vítám Tě czechravečku a zírám, že jsi nás vyhledal z takové dálky. Zapoj se do kecandy v kavárně a trochu nám o sobě něco napiš. Co Tě zaválo tak daleko, co jsi podstoupil za operaci apod. Těšíme se!
beruško75, taky vítej v našem kruhu. Holka, jedno či dvě kilča nahoru nebo dolů nehrají roli, může se jednat jenom o jinou denní dobu vážení nebo plná či vyprázdněná střeva. Pokud to půjde pořád nahoru, tak platí, že máš vyšší příjem, než vydání, což můžeš ovlivnit pouze buď snížením množství jídla nebo zvýšením pohybové aktivity. I bandáž je jen berlička a snaha zůstává na každém z nás. Jestli jsi nebyla ještě na doplnění kroužku, tak nezoufej, omezení se dostaví hned po doplnění. Ale úbytek máš hezkej, tak se neznervózňuj, jde Ti to dobře. Já mám taky bandáž, ale po operaci mi to nešlo dolů ani tak rychle, jako Tobě. Čili jásej, jásej, skřivánku jásej! Pomalu, ale jistě, až ještě shodíš pár kilo, budeš moct začít mučit personu cvičením a půjde to určitě líp. Zdar! Jen promiň, že jsem Tě zaměnila místo berušky sedmitečné za skřivánka.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014