fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 21 zář 2025 20:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 17:18 

Gluminko
myslím že určitě ne... záleží nejspíše na tom jak to oni posoudí, budeš muset projít všechna vyšetření potřebná k opce, a potom bych řekla že řeknou co a jak.. ale fakt nevím, do tohoto nevidím. Ale pár holek tu po reoperaci je a některé na ní čekají, tak třeba ti odpoví ony. :wink:

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 18:59 

Gluminko jako reoperace je samozřejmě možná, jen nevím jestli na OB klinice ti jí udělají bez problémů. Zatím je hrazená pojišťovnou, ale kdo ví, jak to bude dál.
Nejsem si jistá, že jsme tady někdy psaly negativní příspěvky na biliopankrestickou diverzi.
Jen tě musím upozornit, že jak píšeš, že nejseš typ na dodržování pravidelnosti apod., tak to budeš muset u jakékoliv operace. Žádná operace nezhubne za tebe, jen ti pomůže, ale ty musíš chtít a musíš dodržovat pravidla stravování a jeho pravidelnost. :wink:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 20:15 

Vítám mezi náma další nováčky.. :wink:

Gluminko - přikláním se k názoru Martiny - je jedno, jakou operaci budeš mít, nezhubneš, pokud nebudeš dodržovat stanovenej režim a nebudeš disciplinovaná..
A píšeš, že se stydíš jít do Iscare, kde ti dělali bandáž ... možná to nevíš, ale někteří doktoři odešli z Iscare právě do OB kliniky :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 20:28 

Dobrý večer..:) už dkouho( asi tak dva měsíce) si pročítám vaše forum...14.2. jsem byla na první konzultaci na OB klinice..mám předběžně plánvanou plikaci..kolečko mě čeká 19.4...budou mi dělat vše při jednom no a pak se uvidí jestli budu moci podstoupit operaci nebo ne..když jsem o tom řekla mamině tak do toho jde se mnou taky...máme nastejno naplánované vyšetření a pokud to vyjde oběma tak i opku..aspoň se budeme podporovat...:)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 20:30 

amabilisa tak to je bezvadný, kdyby to vyšlo oběma, tak ve všem platí, že ve dvou se to lépe táhne, a tady to platí dvojnásob. Vitej :lol:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 20:34 

amabiliso vítej mezi námi :D :D :D

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 20:34 

no to je fakt...už teď držíme dietu...doktorka mi řekla že bude spokojená když zhubnu aspoň 5 kg a mamina v podstatě taky...takže si aspoň neděláme chutě...měla jsem strach to doma oznámit že mě v tom budou zrazovat..že jsem mladá a mám malího špunta,ale naopak...:)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 20:42 

ahoj gluminka
ja jsem jedla jen jednou denne vecer az byl cas ale po tubu do sebe dostanu ani ne pul rohliku a za dve hodky mam proste hlad tak me to donutilo pravidelnosti. zatim je to jen od ledna kdo vi co bude dal holky jak jste na tom ktere uz to mate delsi dobu

pred opkou 172

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 21:21 

Ahoj Akras,
taky nemám čas na pravidelnost:-( vím, že je to špatně, ale co mám dělat?! Když jsem doma, tak dělám věci do práce, lítám kolem domácnosti, syna, domu, rodiny a když jsem v práci, nemám čas se jít ani vyčůrat:-( natož se v klidu najíst:-( Pořád si říkám, že s tím musím něco udělat, ale prostě to nejde. To tempo je šílený:-(
Navíc vstávám v 5,30 a spát chodím po půlnoci... Tudíš do sebe občas vtlačím zakázanou čokoládu apod., abych to vydržela...
Je snadné říkat, že má člověk žít pravidelně, ale ono to někdy opravdu nejde:-( a z toho, co tady čtu jsem si říkala, že ta plikace či tubulizace budou třeba lepší než bandáž...
Kdo ví... třeba mi řeknou, že nic:-( začínám z toho mít hlavu v pejru:-(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 21:25 

Vítám všechny nově příchozí ... množíte se nám tu poslední dobou jak blechy což je samozřejmě v tomto případě dobře :wink:

Gluminko
tím, že vyměníš bandáž za plikaci nebo tubu .... nechci malovat čerta na zeď, ale pokud se nenaučíš alespoň nějaké pravidelnosti, tak je ti jakákoliv reoperace k ničemu ... výsledek bude vždycky stejný ...
v tom je právě ten fígl ta berlička o které se tu tak často a neustále hovoří ... je to PRAVIDELNOST, která nastartuje metabolizmus a tělo funguje jak má o malých porcích ... jakmile tu PRAVIDELNOST NEMÁ tak si to tělo začne opět ukládat do zásoby i z toho mála co mu dáš .... bohužel zní to možná tvrdě, ale podle toho co zde holky píšou co mají po opce je to tak ....

Naposledy upravil bobule dne 16 bře 2011 21:31, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 21:31 

Akras, já mám taky po cca 2,5 hodinách hlad, takže pravidelnost není problém, žaludek se sám přihlásí. Snažím se jíst tak 85 g, někdy bych snědla i víc, někdy dám stěží 60g. S pitím pořád bojuju, dám si dva loky a třetí už bolí a tlačí.A dnes jsem si teda dala s chlebíčkem, byla jsem pracovně v terénu, protáhlo se to a neměla jsem sváču, tak jsem si koupila chlebíček. Poslední sousto jsem asi málo pokousala a to mě tlačilo snad 10 minut, až mi vyhrkly slzy. Ještě se mi to nestalo.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 21:51 

Gluminko :vítej,a držim pěsti aby jsi se dobře rozhodla a našla v sobě sílu bojovat,,mě to taky nebaví dodržovat ty časy,ale hold si musim řict a už si to říkám skoro rok,musiš,a věřim že jen díky temu že jsem se držela a časy dodržovala- ta váha pomalinku leze,,,je to opravdu v pravidelnosti,,a jinak všechno jde,dej si ledvinku kolem pasu,no a tam měj prostě suchárky a je to když je čas,tak šup za škran,třebas ne plná dávka,ale něco tam dolu poslat musiš,,tak se drž :wink: :P

amabilisa:
vítej moc na foru,je skvělé že máš oporu v mamince,to je skvělé,tak se držte :wink: :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 22:09 

Gluminko: Zdravím! Na první termín návštěvy jsem měla štěstí, volala jsem na kliniku v pondělí a dostala termín na zítra :-). S ostatníma termínama už to určitě tak růžové nebude :-(. Jinak na OB kliniku přešla většina osazenstva ISCARu, podívej se na jejich stránkách na profil (Fried, Pichlerová...). Každopádně moc držím pěsti, aby si v sobě dokázala najít sílu do dalšího boje!!!

Amabilisa: Ahojky! To máš moc príma, že do toho jdete s mamčou společně. Moje mamča je taky ideální adept na operaci. Zatím se na ni ale necítí. Včera mi ale po telefonu přiznala, že jí nějaká kartářka před časem řekla, že kolem šedesátky půjde na nějakou operaci žaludku (60 jí bude za rok...). Takže už vidím, jak já fantasticky zhubnu a budu pěkná kočka a jí to tak namotivuje, že do toho půjde taky :-D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 07:23 

me prijde uzsne ze toho snim tak malo ze sotva si sednu k jidlu tak uz zase jdu protoze jsem plna ze zacatku to bylo zvlastni. a s tou pravidelnosti mam vzdycky v tasce actimel ktery vyzunknu rychle kdyz nemam cas a svacina je hotova, ta pravidelnost se proste ted da protoze s tim jidlem ted clovek nepotrebuje tolik casu me prijde.
gluminku chapu mela jsem ten samy problem ale jde to protoze tu trochu mam v sobe fakt za chvili

pred opkou 172

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 07:25 

siby to se me jeste taky nestalo aby me neco tlacilo jo krom nutridrinku z ktereho mi nebylo ani jednou dobre ani nevim proc

pred opkou 172

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina