fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 16 čer 2025 03:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 čer 2011 04:49 

bullodocku myslím, že není důvod odcházet, ale zároven chápu Tvé rozhořčení a reakci... jen tu opravdu nejsme anonymní - známe se osobně, jak píše Lucinka a je opravdu škoda, kdyby jsi to tu zabalila hned na začátku, byt třeba kvůli "rozmlouvání" či nedorozumění :roll: :?

Tak hlavu vzhůru holka a hurá na opku - at už je to kam je to, držím palečky :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 čer 2011 05:52 

bullodočku
Souhlasím s Lucinkou a vercou, je to myšleno dobře a je to myšleno také od lidí, kteří operaci mají za sebou... tedy i zkušenost, která jak sama asi víš je k nezaplacení...

Co se týká bandu, je konečné rozhodnutí jen na tobě, to ti napíše každá. Nikdo ti jej nerozmlouval, jen se ptaly, zda jsi pevně rozhodnutá pro band. Tady holky z bandem jsou a jak sis jistě přečetla, i s bandem může být problém... a když by nastal problém u tebe (ale i u jiného s bandem) nenapadne tě, že si se měla rozhodnout jinak? Poslechla si sice lékaře, ale žaludek není jeho ale tvůj, ty s ním žiješ a víš, že máš i svobodnou volbu operace...

Já jsem měla mít původně band, ale jsem vděčná za to, že ty holky teenkrát mě tady podpořily a vysvětlily TUBU... a neměnila bych, jsem ráda, že ten band nemám protože jsem maximálně spokojena a těch lidí je hodně, nejsem sama, kteří si tuto operaci chválí...

Věř tomu nebo ne, ale nikdo Ti tady nechtěl ublížit... tady se scházejí zkušenosti spousty lidí po operaci, takže pokud si to opravdu vše četla, pochopíš ty, kteří ti psaly a myslely dobře.
Nikdo tady ti přece nenapsal, nechoď na bandáž....

Takže pokud se rozhodneš a jsi rozhodnutá pro band, tak do toho jdi... tady jsi dostala pouze rady, názory a taky podporu... zbytek je na tobě...

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 čer 2011 07:20 

Buldočku :shock: :shock: :shock: :o :o :o

Si si to trošku špatně vyložila ohledně tý bandáže ... jak psaly holky ... je to jen a jen na tobě pro co se rozhodneš, ale dovol, aby jsme ti zde řekli svoje zkušenosti a ty jsou víc než reálné!!!

Takže za prvé: si uvědom, že lékaři, kteří se zabývají těmito operacemi z FINANČNÍCH důvodů nabízejí pacientovi tu operaci, která je PRO NĚ FINANČNĚ NEJZAJÍMAVĚJŠÍ!!!

Za druhé: pokud nemáš vyloženě nějaká zdravotní omezení, tak jim je opravdu upřímně jedno jakou operaci si TY vybereš (ano, čteš dobře ... je to jen a jen TVOJE volba!) protože tito lékaři jsou tu připraveni na to udělat ti v podstatě kterýkoliv bariatrický zákrok o kterým ty jsi přesvědčená, že ti pomůže.

Za třetí: pacient, který k takovémuto lékaři přjde a "neví" kterou operaci by měl podstoupit, ale ví, že ji chce je snadným úlovkem pro lékaře, kteří preferují určité typy operací a doporučí jim "tu co se hodí do krámu jim"

Všechno je pouze a jen o PENĚZÍCH! Je to kšeft, kterej vydělává a vydělávat bude!
Není to jako když přijdeš k lékaři s nějakou bolístkou a ty očekáváš, že ti najde vhodnou léčbu! Takhle to opravdu NEFUNGUJE.

PŘIŠLA SIS SEM PRO RADU A PODPORU ... JSME ZDE SICE POUZE BANDA HLOUPEJCH AMATÉRŮ, ALE POŘÁDÁME SRAZÍKY, KDE SE SCHÁZÍME A SDĚLUJEME SI SVÉ DOJMY A PRŮJMY A BOLÍSTKY .... A VĚŘ, ŽE TĚCH PROBLÉMŮ S BANDÁŽÍ JE VÍC NEŽ DOST A PAK KDYŽ SE HOLKY NÁSLEDNĚ DOČKAJÍ REOPERACE ... MÁŠ PAK VIDĚT JEJICH ROZZÁŘENÝ OČI A HUBU OD UCHA K UCHU A SE SLOVY, ŽE JÁ NA TO NEŠLA HNED A NEMUSELA JSEM SE DVA ROKY TRÁPIT S BANDÁŽÍ

Jestli si čekala, že sem přijdeš a budem tě tu opěvovat a mazat med kolem huby, když víme "své" byť jsme jen hloupí amatéři, tak ses tedy spletla .... pokud jsi alespoň trochu nakloněna tomu o tom co jmse ti tu napsaly přemýšlet ..... VÍTEJ MEZI NÁMI ...

Nejsi tu jediná s bandem, ale zkus se zeptat holek, který tu bandáž mají jak jsou s ní nad míru spokojený ... možná změníš názor ...

Jo a k panu doktorovi ... je nás tu dost co s ním má zkušenosti ... ano je to výborný chirurg a lékař ... to stále platí, ale také platí to co jsem psala o pár řádků vejš ... na to nezapomeň ...
A i já mám osobní zkušenost s panem doktorem Čiernym, mám i osobní zkušenost s klinikou v Brně na Viniční a mám osobní zkušenost s panem doktorem Hrubým ...

Vše je jen a jen na TOBĚ .... a věř, že kdyby si dneska šla za panem doktorem znovu s tím, že nechceš bandáž, že je pro tebe neslučitelné mít cizí těleso doživotně v sobě a že trváš na tubu, tak si můžeš být na 100% jistá, že ti nabídně plikaci a pokud by si i dál trvala na tubu nakonec ti udělá tubu .... takhle to totiž funguje :wink:

Nikdo se tě tu nechtěl dotknout ... naopak ... spíš ti poradit a ukázat ti, že s bandáží mají holky opravdu problémy, ale každému co jeho jest a třeba zrovna TY budeš ta VYJIMKA, která nám to tu natře i s prstýnkem .... a věř, že vyjímky tu jsou, ale je jich hrozně málo! :wink:

A jako jenda z těch žalostně zatrpklých lidí ti upřímně přeji hodně zdaru v hubnutí! A věř, že tohle přání není psaný od anonyma, ale od člověka, který je stejně "postiženej" jako TY! A tudíž je to přání od SRDCE! :wink: :arrow:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 čer 2011 07:32 

Bobulko
Tos napsala tak hezky!!! Upřímně se pod to podepisuju!!!

Bulldočku
Tobě přeji, aby ses rozhodla správně!!!

Každý je svého štěstí strůjcem

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 čer 2011 07:44 

... má pravdu, přeceda...
i když chápu, že pro nováčka ( taky se mezi ně počítám) to musel být šok...tolik lidí se na ni sesypalo. V první chvíli to totiž, Buldočku, vypadalo, že chceš připlácet za operaci. Pak se vše vysvětlilio tak nač hned umíněně utíkat ;-). Já si až tady na fóru, když jsem si pročettla zkušenosti ostatních, pevně rozhodla na jakou opku vlastně chci. A při tom mi spočátku přišla hodně razantní. Ale když jsem se setkala s holkama, které s TUBU naprosto normálně fungujou, měla jsem jasno . Ale nelobuji tady pru ten či ten zákrok. Je to na tobě. Ty se musíš cítit dobře.

38let, 158cm, 16.9.2011 TUBU MUDr. Foltys, FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 čer 2011 07:49 

holky děkuji, že jste to sem tak krásně napsaly... něco podobného jsem sepisovala už brzy ráno bull do SZ, tak ted už je to jen na ní, jak se rozhodne - každopádně má naší podporu, ať už je to jak je to !! :wink:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 čer 2011 11:27 

Bobul Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 čer 2011 13:49 

Bobul,

každé písmenko čo si napísala je svätá pravda, či sa to niekomu páči alebo nepáči :!: :!: :!: Pravda sa ťažko počúva :cry: :x

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 črc 2011 09:40 

Zdravím Vás tady všechny a gratuluji k všem úbytkům :D již dlouho čtu Vaše příspěvky a moc mi pomohli v rozhodování... dne 21.7.2011 nastupuji na plikaci do Břeclavi . Mám hodně velké obavy, které vždy po přečtení Vašich přízpěvků mě na chvíli opustííí :D

Jmenuji se Martina, mám 2 děti, manžela 8) , je mi 32 let a bohužel vážím 125kg...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 črc 2011 14:01 

Mygeila píše:
Tady je video, ktere me presvedcilo 100% o tom, ze operaci chci. Mluvila jsem o nem s katuli a ucetni Martou.

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1186 ... y-samkove/

Ahojda,jen jsem chtěla napsat že mě tato 13 komnata K.samkové rovněž přesvědčila :D po shlédnutí pořadu jsem začala jednat 8) zatím mám jen jedno vyšetření,ale snad už příští týden budu mít svou obvodní v práci a požádám o poslání na chíru,jen ještě stále tápu kam.Zda do FN v porubě či do Vítkovic k Holeczimu.Psycholožka mě stále odrazuje :D ale já se nedám!!! Sem velká holka ni.Jinak všem moc krásné letní měsíce.Pá holky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 črc 2011 20:45 

:idea:

Obrázek

Předmět příspěvku: dnes 13.7 :-)
PříspěvekNapsal: 13 črc 2011 05:46 

Markyca73 píše:
Vítám všechny nováčky!

Myslím na tebe a držím Mooooooc palečky :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 črc 2011 10:20 

Martino534
Blahopřeji k rozhodnutí, ať Ti to rychle uteče a pak hurá do nového života! Přeji bezproblémovou rekonvalescenci!

Každý je svého štěstí strůjcem

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 črc 2011 10:58 

Bullodocek - nikdo Tě nechtěl urazit, holky Tě chtěly podpořit. Kliniku si můžeš vybrat jakou chceš, mě paní doktorka rovnou nabídla plikaci - a to nemám tolik kg, jako některé přispěvatelky zde - holky prominou :lol: . Já bych do bandu nešla. Udělají Ti vpodstatě ze žaludku přesýpací hodiny a ta horní část se může kdykoliv zase roztáhnout. Navíc jsi omezená v jídle - nesmíš kvůli kroužku např. citrusové ovoce - žádné. A taky je mi divné, že při tak vysokém BMI Ti nabídli band. Tam se právě nabízí plikace, tubu nebo sleeve. Ale záleží jen na Tobě, pro co se rozhodneš. A holky jsou fajn - já je sice neznám osobně, ale i mně hodně v začátcích pomohly! :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 črc 2011 11:34 

Cozu zítra máme v Praze minisrazík, nechceš za námi také dojít?? :roll:
informace najdeš zde :arrow: http://bariatrklub.uforum.cz/viewtopic.php?f=22&t=40 :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina