Buldočku
Si si to trošku špatně vyložila ohledně tý bandáže ... jak psaly holky ... je to jen a jen na tobě pro co se rozhodneš, ale dovol, aby jsme ti zde řekli svoje zkušenosti a ty jsou víc než reálné!!!
Takže za prvé: si uvědom, že lékaři, kteří se zabývají těmito operacemi z
FINANČNÍCH důvodů nabízejí pacientovi tu operaci, která je
PRO NĚ FINANČNĚ NEJZAJÍMAVĚJŠÍ!!!
Za druhé: pokud nemáš vyloženě nějaká zdravotní omezení, tak jim je opravdu upřímně jedno jakou operaci si
TY vybereš (ano, čteš dobře ... je to jen a jen TVOJE volba!) protože tito lékaři jsou tu připraveni na to udělat ti v podstatě kterýkoliv bariatrický zákrok o kterým ty jsi přesvědčená, že ti pomůže.
Za třetí: pacient, který k takovémuto lékaři přjde a "neví" kterou operaci by měl podstoupit, ale ví, že ji chce je snadným úlovkem pro lékaře, kteří preferují určité typy operací a doporučí jim "tu co se hodí do krámu jim"
Všechno je pouze a jen o PENĚZÍCH! Je to kšeft, kterej vydělává a vydělávat bude!
Není to jako když přijdeš k lékaři s nějakou bolístkou a ty očekáváš, že ti najde vhodnou léčbu! Takhle to opravdu NEFUNGUJE.
PŘIŠLA SIS SEM PRO RADU A PODPORU ... JSME ZDE SICE POUZE
BANDA HLOUPEJCH AMATÉRŮ, ALE POŘÁDÁME SRAZÍKY, KDE SE SCHÁZÍME A SDĚLUJEME SI SVÉ DOJMY A PRŮJMY A BOLÍSTKY .... A VĚŘ, ŽE TĚCH PROBLÉMŮ S BANDÁŽÍ JE VÍC NEŽ DOST A PAK KDYŽ SE HOLKY NÁSLEDNĚ DOČKAJÍ REOPERACE ... MÁŠ PAK VIDĚT JEJICH ROZZÁŘENÝ OČI A HUBU OD UCHA K UCHU A SE SLOVY, ŽE JÁ NA TO NEŠLA HNED A NEMUSELA JSEM SE DVA ROKY TRÁPIT S BANDÁŽÍ
Jestli si čekala, že sem přijdeš a budem tě tu opěvovat a mazat med kolem huby, když víme "své" byť jsme jen hloupí amatéři, tak ses tedy spletla .... pokud jsi alespoň trochu nakloněna tomu o tom co jmse ti tu napsaly přemýšlet ..... VÍTEJ MEZI NÁMI ...
Nejsi tu jediná s bandem, ale zkus se zeptat holek, který tu bandáž mají jak jsou s ní nad míru spokojený ... možná změníš názor ...
Jo a k panu doktorovi ... je nás tu dost co s ním má zkušenosti ... ano je to výborný chirurg a lékař ... to stále platí, ale také platí to co jsem psala o pár řádků vejš ... na to nezapomeň ...
A i já mám osobní zkušenost s panem doktorem Čiernym, mám i osobní zkušenost s klinikou v Brně na Viniční a mám osobní zkušenost s panem doktorem Hrubým ...
Vše je jen a jen na TOBĚ .... a věř, že kdyby si dneska šla za panem doktorem znovu s tím, že nechceš bandáž, že je pro tebe neslučitelné mít cizí těleso doživotně v sobě a že trváš na tubu, tak si můžeš být na 100% jistá, že ti nabídně plikaci a pokud by si i dál trvala na tubu nakonec ti udělá tubu .... takhle to totiž funguje
Nikdo se tě tu nechtěl dotknout ... naopak ... spíš ti poradit a ukázat ti, že s bandáží mají holky opravdu problémy, ale každému co jeho jest a třeba zrovna TY budeš ta VYJIMKA, která nám to tu natře i s prstýnkem .... a věř, že vyjímky tu jsou, ale je jich hrozně málo!
A jako jenda z těch žalostně zatrpklých lidí ti upřímně přeji hodně zdaru v hubnutí! A věř, že tohle přání není psaný od anonyma, ale od člověka, který je stejně "postiženej" jako TY! A tudíž je to přání od SRDCE!