Ahojte, tak si to tu citam a prezeram a rada by som sa k Vam pripojila

a predstavila sa

Volam sa Adriana, mam 34 rokov , som vydata a mam 2 deti - 2,5 rocneho syna Richarda a 11 mesacnu dcerku Annu-Mariu a len nedavno som sa dozvedela o plikacii zaludka a od tej chvile nemyslim na nic ine.... mam 164 cm a 108 kg ( moje BMI bolo asi 40,5) a som velmi nestastna. Zijeme blizko Prahy a uz som sa objednala na konzultaciu na OB kliniku - 25.8. p. Dr. Pichlerova. Mam obavy,ci ma nevyrazia hned odo dveri

pri druhom tehotenstve som mala silnu tehotensku cukrovku (pichala som si inzulin) a vyzera to,ze mam nadalej zvyseny cukor - vyzera preto, ze to neviem presne,ale ked som naposledy bola na operaciu teraz v janurai ( v lednu

) tak som ho mala zvyseny,ale bala som sa ist na vysetrenie,lebo nechcem aby ma rovno nasadili na inzulin

ja viem som hlupa a riskujem...snazila som sa sama drzat dietu,ale neuspesne a skor opak bol pravdou - este som sa rozjedla a pribrala

lenze teraz som znovu nabrala ''vidinu'' mozneho schudnutia a ani neviem ako, len co som sa objednala na kliniku a zacala si pisat tyzdenny dennik co zjem tak som sa prestala prejedat a konrolujem sa...lenze ine problemy zdravotne nemam ( teda aspon si to myslim - okrem beznych ako je potenie a udychanie a ze nevladzem s tymto telom zit ) ale chcem schudnut aby som predisla zhorseniu mojho zdravotneho stavu a vedela sa zase na seba pozriet do zrkadla...Neviem vsak co ma caka na tej vstupnej kontrole a ci vobec mam nadej na plikaciu... Nehnevajte sa na mna prosim,ze som sa hned takto rozpisala,ale som taka nadsena z tohto fora a vsetkeho...

a ste uzasne ako sa drzite a chudnete