Jindra píše:
Ahoj Grejsi,
vlastně jsem šel původně taky na Surgal kliniku do Brna, protože to je nejblíž mému bydlišti. Konzultace jsem absolvoval v červnu a poprosil jsem, jestli by bylo možné všechno stihnout do konce září kvůli práci. Klinika byla v dostavbě, ale velmi pěkně vybavená, až jaksi honosná. Jako potencionálního pacienta (klienta)si mě všímali docela hezky. Potíže byly jen u psychologa a endokrinologie. Nějak se to zaseklo v srpnu. Doktorům se chtělo do bandáže a jinak nic moc. Díval jsem se na ohlasy a kvalifikaci lékařů. Příznám se, že to nakonec rozhodlo. Sledoval jsem specializaci a ohlasy na jejich práci.
Když se klinika odmlčela, září uteklo a nic, říjen a nic, tak jsem požádal o konzultaci MUDr. Čierného v Břeclavi a šlo všechno. Termín mám nástup 2.1. operace tedy asi 3.1. Po konzultacích mi byl nabídnut Baypass (kvůli diabetu typu 2). Nemohu tedy posoudit operace, protože jsem na nich nebyl. Jen mám obavy, aby se stejně tak jako do staveb v Brně investovalo do personálu a vybavení kliniky, což posoudit nemůžu. Ale ke mě se recepční a sestry v Brně chovaly bezvadně.
Jindra
Jindro děkuji za informace . Píšeš

oktorům se chtělo do bandáže a jinak nic moc. Prosím tě to ti tu bandáž nutili...myslím tím že nepřipadala jiná operace v uvahu? ...Můžu se tě zeptat na jméno toho doktora ? Já doufám že to nebyl Dr.Procházka

díky

První termín konzultace SurGal Clinik 2.11.2011 ( kolečko )
Termín operace: SurGal Clinik
27.3.2012 tubu
Termín reoperace 27.5.2013 při váze 108 kg tubu/ tubu Ostrava MUDR HOLECZY
"Co si myslíš o sobě, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí druzí."