karadko byla jsem na tom úplně stejně, jako Ty...znala jsem pouze a jenom bandáž a také jsem na ní původně měla jít, měla jsem už i termín operace....ALE.... zachránilo mě
toto forum, kde jsem zjistila, že existuje i jiný druh operce (více druhů) a tak jsem neváhala, četla a četla a pak se rozhodla pro tubulizaci a dnes jsem nesmírně ráda, že jsem narazila na toto forum, lidi na něm a že jsem neskončila na bandáži !!
A může si o nás říkat kdo chce, co chce, třeba i to (jak se tomu děje...) že stále haníme bandáž, ale to jsou lidé, kteří ji mají
cca rok a méně a my tu píšeme s lidmi, kteří ty problémy opravdu
mají a bohužel se u nich objevily až po
NĚKOLIKA LETECH, což je to, co lidé, kteří tohle o nás vypustí z huby, jaksi nechtějí pochopit.....samozřejmě, že se najde
hrstka lidí, kterým band bez problémů funguje i po několika letech, klobouk dolů před nimi !! moc jich ale není....a kdoví, třeba nám někdo z těchto lidí, co dnes na band nedá dopustit, za nějakou dobu napíše, jaké mu nastaly problémy....
a co více - v některých nemkách se už pomalu a jistě od bandáží upouští, právě kvůli pozdějším problémům....ovšem někde Ti ji zase budou vnucovat, ptž je to jedna z nejlevnějších operací...... takže je jen na Tobě, jak se rozhodneš
A můžete mě třeba ukamenovat, napsala jsem to schválně veřejně....