Dobrý den,jmenuji se Kamil Baron-Cami
Tak by sem se chtěl představit je mi 37let výška 187cm a váhá
165Kg

dlouho jsem zvažoval jestli někam jít na operaci nebo ne jako dítě jsem byl tlustý,poté na vojně jsem krásně zhubl na 83kg,ale to bylo dáno tím že jsem každý den běhal min.3km a pravidelnou stravou.
Poté jsem se oženil (poprvé) to bylo ještě vpořádku,držel jsem si Svou váhu jakž takž cca 90kg,ale po rozvodu mně to nějak vzalo a přestalo mně vše bavit,kolo,plavání,běhání a váha šla pomalu nahoru.
Pak jsem poznal druhou manželku sem s ní přes 10 let a přibral jsem na
165Kg ne že by za to mohla manželka,ale její otec je výborný kuchař,navíc jsem nastoupil na sedavé zaměstnání,poté jsem začal jezdit dodávkou a nakonec skončil jako řidič kamionu a tady ta váha letěla astronomicky vzhůru.
Za 10 let cca 70 Kg což je hrůza,nyní pomalu zjištuji že musím s tím něco dělat,zkoušel jsem mněnit životosprávu,jídelníček,zázračné léky(kterén stejně nepomohly ALLI a další),různé diety a jen se dostavil JoJo efekt.Jelikož jezdím kamionem a kdo to nezná tak neuvěří,ale prostě není čas,chuť cvičit natož běhat,nemám hold takové možnosti jako ostatní lidé,pokud jste viděly díl Jste to co jíte kde byl kamioňák (já to nebyl) tak je to boužel tak že čas opravdu není,navíc jezdím na takové turnusy že jsem měsíc venku v boudě kamionu a potom týden doma.
Proto sem se rozhodl že podstoupím operaci žaludku.
Ted prosím o doporučení jelikož již 2dny studuje zde přítomné fórum a jsem z toho jelen,samozřejmně mi určitě nejlépe poradí doktor,zvažuji nad operací v Ostravě,nebo v ISCARE,ikdyž bych to mněl hodně z ruky,teda k dotazu.
Jakou operaci si nechat provést,zjistil jsem že bandáž žaludku asi nebude to pravé,takže co?
Navíc potřebuji co nejmenší dobu rekonvalescence,a nastoupit zpět do práce, ono se to nezdá,ale peníze jsou třeba.
Tak prosím o radu a za jakýkoli postřeh,popřípadě na koho se obrátit atd.
Děkuji s pozdravem Kamil Baron
P.S.

mlouvám se za tak dlouhé představení a otázky

Manželka podporující,naše zlatíčko Chiuvava Mia a druhá Bibi, motorka
30.7.2012-konzultace Dr.Foltys F.N.Ostrava
6.12.2012-tubu Ostrava
11.12.2012-propuštěn z nemocnice a začínámé