Dějkuji Všem za pěkné přivítání. A také oznamuji, že jsem již dostala odvahu a objednala se na první konzultaci do Mostiště za Mudr. Šimoníkem, který je doopravdy i podle rozhovoru v telefonu asi velmi příjemný člověk. Takže ve středu valím směr Mostiště a uvidí se. Jsem ráda, že tam mají smlouvu s pojišťovnou MV. Na první konzultaci se mnou jede moje kolegyně, abych neměla strach. Tak to snad dobře zvládnu. Držte mi pěsti. Nazdárek.
Dokonce se mnou začal sympatizovat i můj manžel, který se ze začátku moc netvářil a když jsem mu řekla o bariatrické operaci, tak mi to rozmlouval. Po mých nervech v plavkách v Chorvatsku mi začal fandit. Ne, že by se za mě styděl, to by si mě asi takovou před několika lety nevzal, ale už viděl, že to opět psychicky nezvládám. Všechny ty pohledy a blbé poznámky. Byla jsem jak vyvrženej vorvaň. A tak hrozně ráda plavu. Nakonec jsem ty blbečky hodila za hlavu a doopravdy celý týden prožila ve vodě a plavala. Tam se cítím svobodná a ne tak hrozně těžká. Dokonce si mě ve vodě může vzít manžel do náruče. Přitom na suchu je to asi naopak.

A co by jste chtěli vědět o mě?
Je mi 41 let, takže už nejvyšší čas se sebou něco udělat. Moje váha je nyní 135 kilo při výšce 173 cm, takže BMI závratné. Moje zaměstnání je docela náročné a akční, jsem zdravotní sestra na rehabilitačním oddělení. Takže sranda. Nebo spíš hrůza, když stojím vedle doktora a ten říká pacientům, že by měli zhubnout.
A doma? 1 manžel, podruhé vdaná, ten první utekl, když jsem začala tloustnout a měla kdysi 90 kilo. Je to již 19 let. Mám tři kluky. Já porodila dva, nyní mají 21 a 19 let a druhý manžel přivedl do manželství syna, nyní 20 let. Takže se doma se 4 chlapy teda vůbec nenudím. A k tomu zahrada, a u tchánů louka, pole a les. Tak teda nevím, kde se ty kila berou, nejsem ani chvilku v klidu. Ale nejvíc času trávím u plotny, protože ta moje smečka toho sní teda hromadu.
Rozhodla jsem se proto, protože už mě ta moje vorvaní postava nebaví, zatím jsem kromě vyššího tlaku docela zdravá a ráda bych, aby to tak zůstalo, v rodině máme docela velké zatížení k nadváze a k tomu připojených onemocnění.