Dobrý den, velice sympatická děvčata a kluci

, jsem čekatelka na operaci, je mi 38 let, mám dva kluky 16 a 10 let. Při své výšce 164cm jsem to tento rok dotáhla na 110kg, což je nejvíce za celý život , už se asi půl roku informuji a rozhoduji pro operaci, protože jsem si prošla asi jako většina z vás veškerými zdravými životními styly, obezitology, kurzy a zjistila jsem že při denno denním boji mi na "malé porce " již nezbývá vůle, protože mám život stížený koktavostí tak musím denně "bojovat" se společností kolem sebe a jídlo používám jako "náhražku něčeho co mi v životě chybí", nejím ani tak nezdravě, tučné jídla špatně trávím,/až na čokoládu/ ale sním toho po večerech, moc, tudíž si myslím že na můj roztáhlý bezedný žaludek je tubulizace, nejvhodnější způsob celoživotní redukce.. Váš web denně pročítám, asi tři měsíce a pořád mi "něco bránilo se zapojit", ale dneska mě tak dorazila psycholožka a její výsledky, že mě to donutilo vás, kt. jste z okolí UH. varovat, pokud bude zájem... Kolečko vyšetření mám dnešním dnem uzavřeno a 8.10. se jdu domlouvat na termín operace do Valmezu za Mudr. Bařinkou s prosbou ho umluvit na co nejbližší termín... Tolik asi na úvod o mě, doufám že se brzy zorientuju a naučím se odepisovat...Zatím přeji hezký den, všem