[quote="Mattoni"]
Romčovítej mezi námi na foru a přeji ti, ať se ti tady líbí
plánuješ operaci v Iscare, no, bylo by dobré nejdřív zvážit, jestli je právě Iscare dobrá volba, lidi o tomto zařízení nepíšou pozitivně (až na jednoho uživatele) a utíkají jinam...
na jakou operaci jdeš? bandáž?
Ahoj,zdravím tě

No musím říct,že jsi mě trochu vyděsila tím popisem reoperací a "potíží"v ISCARE,no co jsem tam byla,narazila jsem na lidi po operacích a všichni měli kila dole.Krom jedné paní,ta byla pořád pevná a to byla po bandáži žaludku,potom po tubulizaci a pořád byla obézní.Napadá mě,jestli i ona nedělala někde chybu

nedodržovala režim apod.Sama víš,že se budeš muset hlídat už po zbytek života a z toho mám strach,jestli to "dám",jestli se naučím žít s tím,že se budu muset pořád hamovat.....Operaci -plikaci žaludku mám v týdnu od 10.12.,tak na vánoce budu přecházet z tekuté stravy na kašovitou,to se doma pomějí
Nepřispívá k mé nadváze ani mé povolání,pracuju jako mistrová v jedné velké potravinářské firmě,kde se pravidelně degustuje a i na to jsem asi doplatila
Zkoušela jsem si udělat metřík,ale nějak se mi nedaří
Jinak je mi 43 let,jsem z jižní Moravy a mám dvě dospělé děti,synátorovi je 24 a dceři 22 let,jsem 25 let vdaná!Pohodlí panelákového 3+1 jsme vyměnili za bydlení na chaloupce na malé vesnici poblíž UH,kterou jsme si koupii před devíti lety opravdu jako chalupu na víkendy a naráz jsme zjistili,že víkendové pobyty tam se snažíme prodloužit a odjížděli jsme na ni už ve čtvrtek,vraceli se z ní až v pondělí....No prostě jsme si to tam zamilovali a tak tam bydlíme já a můj manžel naše a dcera,syn s přítelkyní si koupili barák hned vedle nás,takže jsme pohromadě ještě se dvěma pejsky a manžel je vášnivý chovatel papouchů

To je o mě tak všechno....Napiš,jestli tě ještě něco zajímá