Ahojky všichni,co jste tady......jsem tady dnes nová.Včera se mi celkem zhroutil svět.....v květnu jsem byla na operaci s kolenem a včera v nemocnici mi řekli,že jediná pomoc je umělý kloub.Což mě dost vyděsilo,a ještě víc mě vyděsilo,když mi řekli,že jsem na to dost mladá,protože endoprotéza má určitou životnost,a bude záležet jen na mě,jak dlouho mi vydrží,a protože se na náhradu čeká přes dva roky,řekli mi,že záleží na mě,jak budu po dobu čekání fungovat a kolik budu mít bolestí.No a to se vlastně dostávám k tomu,proč jsem tady.......Mám problémy s váhou a potřebovala bych nutně shodit aspoň třicet kilo.Nejlépe dřív,než dojde na operaci kloubu.A protože vím,že sama prostě nezhubnu,protože takových pokusů bylo snad milion a pokaždé nic,nebo výrazný jo-jo efekt,našla jsem si tuhle webovou stránku a celé odpoledne pročítám Vaše zkušenosti i rady,a hlavně hodně vážně přemýšlím,že hned po neděli zavolám do nemocnice a zkusím se objednat k panu doktorovi, a promluvit si s ním,o možnosti operace žaludku.Jsem strašně vděčná,že jsem si mohla přečíst tyhle stránky,hodně mi to dalo a pomohlo mě to přesvědčit,že bych to mohla opravdu zkusit.Tak mi držte palce,ať to dobře dopadne,a já Vám napíšu,jestli mě objednali a jak pokračuju.Všem Vám přeju hodně úspěchů ve vašem hubnutí a přeju všem co nejméně komplikací a hodně zdraví.Tak zatím pa zdravím Vás,hubeňouři

Melsept ( aneb Jana z Ostravy)