Ahoj André a Meg,jsem si 100% jistá že rozhodnutí nechat si pomoci od doktorů bylo víc než správné.Obzvláště kila nabraná díky hormonům podávaným při um.oplodnění,se drží jako šílený a bez pomoci se jich těžko zbavíte.Taky jsem byla 2x na um.opl.,pokaždé neúspěšně a pokaždé my zůstalo tak 7-8 kg jako památka a když jsem nakonec otěhotněla(úplně náhodou a přirozeně)tak moje váha letěla raketově nahoru.(32 kg)už tehdy my bylo řečeno,že je to důsledkem hormonů.Nikdy jsem nebyla hubená,diety jsem zkoušela už od 13 a přes veškerou snahu jsem nesundala po porodu ani kg.Naopak další se přidali,pak jsem si asi zvykla nebo co,manželovi to nevadilo,mě na mateřský taky ne.Až když jsem se vrátila do práce.Obíhala jsem všechny doktory,zkusila všechny diety,jehličky ,koktejly,léky a nic.Pak jsem našla toto forum.Hodně jsem se tehdy upnula na bandáž,taky to nevyšlo.Mám ovšem zase cíl a naději v podobě bypassu(25.2)a to všechno díky lidem tady.Pořád se tu dozvídáte nový věci,problémy a jak na ně.Stesky kterým hubený nerozumí(nemoci si dát nohu přes nohu apod.),někdy si tu postěžujem,někdy zasmějem,ale pořád jsou tu lidi co vám rozumí a vším si prošli také a tak i jejich útěcha a podpora má smysl.A pak motivace jako blázen v podobě už dokončených cílů,metříků a snů.Prostě to že jste přišli mezi nás je jen a jen dobře .Přeji Vám a všem nováčkům,mnoho(všechny)otázky zodpovězené,nové přátele a splnění snů,pokud možno bez komplikací,potíží a zdržení.

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg
Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec