Kamilo,
to co si myslim ja nebo kdokoliv jiny neni dulezite...je to tvuj zivot, tvoje rozhodnuti, ktere do urcite miry ovlivni zbytek tveho zivota. Operace neni neco, co vyresi tvuj problem s vahou...je to pouze jedna z veci, ktere ti pomuzou, ale snazit se musis dál i ty, jinak vysledky pravdepodobne nebudou takove, jake ocekavas...a prece by ses nenechala kuchat zbytecne

Pises, ze se budes snazit potlacit chut na sladke...odpovez si na to, jak dlouho to vydrzis. Dokud neprijdou nejake problemy, ktere budes chtit zajist sladkym? Dele? Navzdycky?...to je blbost, nemyslim si, ze by to moc lidi dokazalo. Tudy cesta nevede.
Ja taky miluju sladky, ale vim, ze kdyz ho budu jist vic, tak jsem se na operaci mohla vyprdnout a vesele si kynout dal.
Svoje telo beru jako auticko...kdyz do auta natankujes kvalitni benzin, tak bude hezky jezdit. Pokud do nej nacepujes sracky, tak se ti zadrne motor. Stejne tak je to s telem...kdyz mu doprejes kvalitni stravu, tak te bude mit rado, budes hubnout a budes sikovna a uzasna

. Pokud ho budes cpat nezdravostma, tak te mit rado nebude, nebudes hubnout a nebudes sikovna a uzasna

. Ja ted poprve v zivote resim, co jim. Pri tech miniporcich, co se do zaludku po operaci kazde z nas vejdou, si setsakra rozmyslim, co do briska dam.
A jeste jedna vec...musis se take smirit s tim, ze po operaci budes mit zaludek velky zhruba jako kelimek od Activie a vic do nej proste nenacpes, jinak ti bude blbe (na klinice rikali, ze v horsim pripade se muzes i poblinkat, ale to jsem jeste nezkousela

) Ufff, tak to by mohlo stacit

P.S. Pokud nemas PIN, tak jsi nahrana. Ja to vyresila tak, ze jsem si metrik udelala znovu...a napsala si PIN, abych nemusela delat dalsi

28 let, svobodná, bezdětná a úžasná

plikace 20.8.2013 na OB klinice (MUDr. Bařinka)