fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 05:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 866, 867, 868, 869, 870, 871, 872 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 14 srp 2011 21:09 

Aničko já chci taky pichnu !!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Musíme vyrazit na naše místečko, jestli tam na nás bude také čekat :roll: :lol: :lol: :lol:
Jinak kila odhazuješ fakt rychlostí blesku, to jako teda jooooo :P :wink:
A moře vám teda závidíímmm, my letos tak jedině do pr.... :twisted: :twisted: :twisted:

rozi já?? :roll: vyloučeno :lol: :lol: :lol:

joo...jak trefné, opravdu... :lol: :lol: :lol:

Romi a jak dlouho budeš ještě čekat?? :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

A u nás právě buřina....hromy, blesky, chcavec..... prostě hnus velebnosti :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 14 srp 2011 23:09 

Věrčo a Aničko - psaly jste "píchavka", já Vám věřím, že jste myslely docela jinou a tudíž pýchavku obrovskou :oops: . Teda u Věrči jsem si jistá skoro na 100% :wink: !

Romčo já jsem Tě podezírala, že jsi snad byla na odpuštění kroužku a ani mi nedala vědět. Takže Ty jsi nebyla a jak píšeš, situace je ještě horší. To je síla. Proč to tak necháváš? Vždyť to je příšerný! Klidně si zavolej Míle a řekni, že je to akutní a ona Tě tam na tenhle čtvrtek někam vecpe. Fakt to dlouho nenechávej. Taky jsem doufala, že bude líp a nakonec jsem to rozfikla během 2 dnů, kdy už jsem fakt nemohla ani psychicky. Ve čtvrtek Tě čekám. Máš noční, tak dopoledne přijet můžeš, spánek pak někdy doženeš. Radím Ti, nenechávej to, nebo nakonec Ti kroužek ještě sklouzne nebo nastane jiný malér. Nic neodkládej. Jestli se bojíš zavolat, písni mi SZ, já Ti to zařídím na tenhle čtvrtek. Pan doktor Ti odpustí v ordinaci, pod rtg nebudeš muset chodit. A jak psaly holky, bylo mi "odpuštěno a odpuštěno". Jsem jak na novém světě. Netrap se a řeš to!

Věrušeno...hm hladovky, pravda, bylo jich pár, ale ne hladovky, ale skorohladovky, dej si propláchnout ušiskááá. Pro mne to byly spíš očistné dny a jen krátkodobě. Dávno už to nepraktikuju. Byla jsem na vodou ředěné mrkvové šťávě, octové vodě a troše rýže a červené řepy. To nebyla hladovka, to byl jen pokus o detoxikaci.
A vrčet si tu budu kdy chci a na koho chci a na Tebe speciálně JUST JÓÓÓ!
Hele, královno, mám tu drzost a moc Tě prosím o nudličky. Stanov si cenu, nebudu to přece rovnat pořád bonbóna apod. :roll: . Myslím to vážně, není to fór. No a jestli mě potrestáš a nedovezeš nic, tak jsem holt namydlená a manža Ti nebude říkat "hodná nudlářka", ale docela určitě nějak jinak :shock: . Tak jak to bude? Napočítej si nejmíň do stovky a pak teprve odpověz :wink: :!: Přece jsem Ti už několikrát říkala, že si z toho můžeš udělat menší živnost. Tentokrát to není nadsázka. Fakt ne. Ale Ty mi stejně nevěříš. Tak máš-li pocit, můžeš mě tu rozcupovat na cucky a pak zašlapat do země a zničit krtka a já nevím co všechno ještě, ale o nudličky bych opravdu upřímně prosila. :|

Rozino supééér hlášky!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 05:19 

Dobré ráno, před půl hodinou se budík pokusil o mou vraždu!!!!
Nezadařila se! Musím se pochválit.

Vypada to ještě dnes na celkem fajn počasí na dnešní den.

No, až uslyšíte o zemětřesení, vlezla jsem do práce :D

Hezký den všem.

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 05:36 

Ahoj lidicky :)
tak pychavku jsme videli podel stezky z Chr. do Vr. Jenze ani jeden nejime houby, takze nas to nevzrusilo. Sem rikala, ze ju nekomu vezmem, a pry ze ne, nevis, jak se to sbira, kecy. No je mi to jedno. Verco, pokavad nebudes lina, mozna tam jeste je :) Jenze ty jsi lina.
A ja bych radsi tu pichavku, do hub je mi houby :)

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 05:43 

shanen1 píše:
ahojky všem prosím nemáte někdo z vás kontakt na mudr.Foltyse z Ostravy?????? Mockrát děkuji ;o*

ahojky 597371111 a nech se přepojit na chíru na Foltyse.Pá

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 05:49 

Hezké dobré ráno všem,
poslední dobou je moc práce tak nestíhám, což mě mrzí ale zbývá mi čas jen po večerech... :cry:kdy už mi většinou padají oči a to se číst nedá :roll:

Teď mám 14 dní úplně plných, práce hlavně na zahradě, kde mi termín do hodnocení "hoří" takže dnes vyperu prádlo a jedu na celý týden (do pátku) na zahradu, dva víkendy mě opět čekají úklidy po rekonstrukci, příští týden zástup za dovolenou...

Taky to vypadá, že příjdu o sraz v Harrachově :cry: :cry: :cry: mezi prvníma jsem se těšila a nakonec se tam asi nedostanu :cry:

No nic, zase musím mazat, možná se ukážu během dne, ale musím toho dneska moc stihnout doma+prádlo pension+uvařit+uklidit bar atd... takže pokusím se...

Jinak jestli jde někdo na opku, držím palce, těm, co upisují kilečka gartuluji...
Bohužel mám absenci ve čtení tak se omlouvám, že nejmenuji :oops:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 06:19 

Pořád jsem váhala zda mám napsat o tom co se mi stalo ale když čtu o stálém zvracení jedné z nás-bandáž-
tak mi to nedá.Také já jsem před asi třemi měsíci začala mít problémy,mohla jsem jen tekutou a sem tam i ,,klouzavé jídlo"
Na jednu stranu mi to vyhovovalo,začala jsem zase hubnout,jsem po bandáži tři roky,jenže po zhruba měsíci jsem začala i sem tam zvracet ,přičítala jsem to tomu co se stalo v rodině,smrt sestry a další starosti ,bohužel jsme měli objednanou a zaplacenou dovolenou v Egyptě a dva dny před odletem se stalo další úmrtí v rodině . zvracení se zhoršilo ,už jsem zvracela ,,na úlevu" přesto jsme odletěli .Dělala jsem si naděje že já to přece vydržím,srovnám si vše v hlavě,budu pouze jíst kašovitou a pít a až se vrátím tak proběhne lékař a vše se urovná.Ještě ten den po příletu jsem musela do nemocnice v Hurghadě ,za čtyři dny mě pustili ,po kapačkách se mi ulevilo, ale opět ještě ten den večer jsem jela zpátky,bolest byla obrovská ,v noci mě operovali,uřízli mi žaludek pod bandáží a bandáž odstranili.Ve zprávě se píše gangréna .Řez mám od prsou až k pipce. na JIPce
v Nilské nemocnici jsem strávila tři týdny ,manžel se synem(11 let) musel domů ,nebudu popisovat jak a co bylo nejhorší,mám to za sebou ,ale vím že jsem si hrábla hodně na dno.Jak fyzicky tak psychicky.Co mě velmi potěšilo ,že když doktorka viděla veškerou dokumentaci a rentgeny řekla že lékaři v Egyptě odvedli vynikající práci.Já vím že můj případ je extrémní,přesto všem chci říct, pokud máte sebemenší problémy okamžitě běžte k lékaři.Neodkádejte to ,protože také já jsem mohla mít za dva tři dny pokoj a laparoskopicky udělanou opku a teď mám před sebou ještě minimálně 14 dní rekonvalescenci a to jsem doma už 14 dní.Bandáž mi pomohla zhubnout skoro 20 kg.byla jsem s ní celkem spokojená.A opravdu jen má nedisciplinovanost zapříčinila tyhle moje potíže.Dobrá rada na závěr:Poslouchejte své tělo a svého lékaře.Ahoj,Deivi

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 06:24 

Deivi, to je sila! :( To je mi lito, co se stalo... tak hlavne, ze to dobre dopadlo... Jak vidno, bandaz je opravdu spis za trest :( Uz bych na ni nesla a bojim se, co bude casem! Ono se to asi muze stat, kdyz je to takhle priskrceny :/
Romca by urcite mela jit hned, vzdyt i Martina s tim mela problem, ze ji nepracoval ten spodni zaludek...

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 07:08 

Jak tak čtu problémy "bandážnic", přidám i já svůj příběh. Byla jsem operována před 5 lety, měla jsem bandáž ještě starou, látkovou. Zpětně za ty roky to vidím, že už tehdy , když mne nechtěl pustit jeden z lékařů z nemocnice, bylo "něco" špatně. Po pasáži žaludku, kdy jsem vypila kontrastní látku ráno a ejhle, ona tam byla ještě večer ! Snad otok, snad malá průchodnost, nebo obojí.. To co popisují některé z Vás - dva doušky vody, pak zvracení, to si přesně pamatuji. Propuštění domů, tekutá strava, hlad žádný, kila letěla dolů. Kontrola - zápis - zvracení, pokud problémy budou trvat, další pasáž žaludku.. Hodně jsem si hlídala co jím, ale zvracení bylo na denním pořádku. Maso, ovoce, rýže, zelenina, meloun - moje droga ? Nemyslitelné !! Bolesti žaludku ? Prášek od bolesti to jistil.. Tak jak se člověk naučí žít s jednou nohou, tak se člověk naučí žít s těmito problémy.. a kdo říká, že ne... Váha šla stále dolů - ale také jsem chodila 3x týdně do fitka, spinning maratón 3 hodiny to jsem milovala.. Ale problémy se stupňovaly - ráno snídaně + káva s mlékem, přišla 10-11 hodina - zvracení, oběd, večeře - to samé, pálení žáhy, v noci plna pusa žalud. šťáv, no děs a hrůza !! Navíc, pokud jsem něco snědla a následovalo říhnutí, tak scéna z filmu Slunce, seno.. "táto, Ty jsi se zul.. jo, ale jenom trošku ".. to byl můj žaludek po řihnutí, sorry.. :-(( A co na to tělo ? Ty, které máte bandáž to moc dobře znáte !!! Kila letí nahoru - u mne 10 kg. Tak jsem si řekla a dost !!! Doporučení lékaře - tady musím na sebe "prásknout", že kontroly jsem podcenila a pořád jsem si říkala, bude - musí !!!! to být lepší, jedno vyšetření, druhé, pasáž žaludku, termín operace.
Gastro - šla jsem na vyšetření v 11. hodin dopoledne, večer v devět jsem snědla jogurt + 4 Koka sušenky - výsledek ? Nestrávený obsah žaludku, gastroskopem se lékař dál nedostal, prý "asi je to moc utáhnuté", zpráva - zánět žaludku, netrávení- bylo mi vysvětelno, že ani hubnout nemůžu, když mi žaludek nepracuje !!!!!, léky, rentgen žaludku, kontrola a celkově - no, prý jsem ještě dost mladá na to, abych si tak zahrávala se svým zdravím.
Rentgen žaludku - kontrastní látka, 15 minut nic, pak pravý bok - to jsem se dozvěděla, že žaludek začíná pracovat na pravém boku, 20 minut, konečně posun, zpráva - žaludek průchozí pouze na tekutou stravu, reflux, nějak zvláštně otočený žaludek - to jsem si nechala vysvětlit, vytvoření kapse - proto to zvracení, netrávení, průchod 5 mm !!!!
3. srpna - uvolnění bandáže a úleva !!!! Obrovská !!! Žádné říhání byť jenom po vodě, zvracení, prostě, je mi fajn!!!
Omlouvám se za "román", těm, kteří mají bandáž přeju, ať nemají problémy !!! Věra

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 07:29 

Brý ráno

:( bandážistky je mi vás líto. A cejtím s váma. Jak já sem ráda, že sem v tomle měla jasno a bandáž sem nikdy nechtěla. Já snad neznám nikoho co by s tím neměl problém nebo to nepřežral :(

Jinak sem teda totál naspíp. Minulý týden váha ukazovala 82,7. Sem měla radost, že se to zase hne. Tenle tejden už zase 83. Já se z toho picnu. :cry: snad fakt budu muset začít s nějakým velkým pohybem. To moje sedoleho prostě nestačí. Pomooooc umřu :cry: :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 07:48 

dobré ráno.....

no koukám, že problém s píchavko nebo pýchavkou jde oproti bandážnicím, které tu popsaly svůj příběh, úplně stranou.... i když qwys - tos mi ani neměla psát...ale hledat ji fakt nepůjdu, ale pro příště víš, kams ní !! :wink:

deivi, acrev holky to je mi moc líto, že máte takovéhle problémy, ale jsem moc ráda, že jste se podělily o své "zážitky" s bandem, protože i tato strana mince je potřeba vidět a vědět !!
Ani nevíte, jak jsem ráda, že jsem neskončila na bandu, jak to bylo původně v plánu - že jsem objevila toto forum a zjistila, že je víc takových operací a vybrala si nakonec tubu.... kdo ví, co a jak by bylo s bandem u mě...třeba v pohodě, třeba problémy, ani to vědět nechci raději :roll:
Holky vám přeji, ať už je jenom lépe a doufám, že to nejhorší máte opravdu už za sebou !!
Doufám, že nás budete čas od času informovat, jak bojujete, jak to vše zvládáte atd :wink:

A proto Romanko opravdu na NIC nečekej a jednej !! :wink:

jsem nějak zapomněla napsat, co jsem chtěla napsat, po přečtení příběhů holek, takže zatím nic :lol: :lol: :lol:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Naposledy upravil verca dne 15 srp 2011 08:08, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 07:56 

Ahoj všichni, přeju hezké ráno ze Štatlu.
Přidávám svůj trapas z víkendu. Kupovala jsem si nějaké korálky a při placení u pokladny mi prodavačka nabídla, že k těm jedněm mají ještě i náramek, moc pěkný. Řekla jsem jí, ať mi ho ukáže, ale že mám s náramky problém, protože nemám zrovna moc útlé zápěstí. No a paní prodavačka se mi ho tak snažila narvat na ruku, že gumičky praskly a korálky se rozkutálely po zemi. Jánošík hadr. Všichni hned koukali, co je to tam za debila :mrgreen: Paní prodavačka již jen stručně konstatovala, že ten náramek asi fakt nebyl pro mě to pravé (příště si bude asi dávat větší pozor, komu to nabízí) :mrgreen: :roll:
Holky s bandáží a problémy: ať se vám to podaří dát všechno do pořádku!
Mattoni: já si říkala, kde jsi, že mi tu chybíš!
Bossice já myslím, že někteté nejmenované z té pýchavky dělají píchavku na podvědomé úrovni :mrgreen:
Rozino opravdu trefné :mrgreen:

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 08:10 

hele boss s těmi nudlemi fakt nevím..... nic neslibuji, ptž a jelikož je nejsem ted schopná udělat ani sobě, natož někomu jinému... už také nemám a nějak to stále odkládám.... takže fakt nevím.... :roll: :roll: :roll:

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 08:24 

Ahoj holky,

tedy koukám, že jsem ráda za mojí "objížďku" a že jsem ani o ničem jiném neuvažovala.
Je mi líto, vás co máte problémy, já měla taky asi půl roku po operaci,ale tohle je síla i na mne!
Moje motání se a anémie a pak naražená žebra se tedy s tímhle rovnat nemůžou. To byla procházka růžovým sadem... Přeju vám,aby jsem měli brzo po problému!
Scalla: s těma píchavkama to je problém....podvědomí je sviňa :-D A trefné, leč jsou lidi, jako já, kteří se tím nějak neřídí :lol: :twisted: :oops:

Katka04: jo, hele pohyb je,ale dobrej.... Můžeme spolu něco podnikat. Pokud nás něpřemůže Lenóra... :twisted:

verco tak napiš něco podobného, ne? :P

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 08:28 

rozina dyť dem podnikat zrovna denska :shock: máme přece kafe :lol: :lol: hlasuju pro lenoru

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 866, 867, 868, 869, 870, 871, 872 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina