Ahojky všichni.
Musím se tady hodně zastat Tondy, to co tady píše je vše pravda, bylo neuvěřitelné, ža čtvrtý den po operaci nam naservírovali hnusnou bramborovou kaši a mleté maso a aby jsme náhodou neměli málo,tak jako polévku jsme měli zeleninovou zahuštěnou krupičkou!!! Já poté,co jsem si zde načetla co se dalo,tak jsem tam krom čistých vývaru 2 a 3 den a olizování přesnídávky (aby jsem ji ředila alespoň v ústech) nic nejedla,jen pila čaj. Tu nutriční co sestavuje jídelníček by měli vyhodit!!!
Nechtějte ani vědět jak vypadaly písemné instrukce, které jsme dostali, já jen koulela oči, kdyby se mi nepokazil scener, tak bych Vám to nechala přečíst. V první větě je sice napsáno, že 4-6 týdnů od operace se má dodržovat spíše tekutá až kašovitá strava, ale již v bodě 3 je psáno, že každé sousto se má řádně v ústech rozmělnit, aby do žaludku šla v kašovité formě...
No a konec tohoto dokumentu obsahuje jakýsi abstraktní jídelníček: Snídaně pečivo+máslo+šunka,sýr nebo tvaroh....a tak to pokračuje až do večeře...DĚS!!!!
Není se čemu divit, že se jim vracejí pacienti s potížemi, ty informace jsou zančně zavádějící a já osobně jsem se zhrozila, když jsem to viděla a lidé, kteří se před operací moc nezajímali v dobré víře, že dostanou plnohodnotné informace pak mohou mít problém..
Tolik k vysvětlení ke krokům Tondy
Tondo: prosím Tě, s prominutím ser na ten papír a drž se tekuté stravy, hrozí Ti dost nepříjemné komplikace!!!! Já si dávám aktimel, vývar,hodně naředěný jogurt a čaj, čaj,čaj zatím jsem nic jiného nestila a pořád nemám hlad

40 let, nejhodnější manžel pod sluncem, 4 děti
1997 - pevná bandáž, Jičín
2011 - 19.9. odstranění bandáže MUDr. Holéczy
2011-
TUBU 1.12.2011 -MUDr. Holéczy