Praje sa príjemný deň.
Bossinko, ja nejak nič nestíham. Chlapa mám stále v práci, domov chodí až keď už sú deti v posteli.

Váha mi stojí už dva týždne...takže neradostná som. A len dúfam, že sa to rozbehne a operácia nebola zbytočná. Pri jedení mám stále problém s jícnem, strašne ťažko mi tade prechádza všetko, aj jogurt. Včera som si prežila bolesť a stavy, ktoré ma totálne odrovnali. Na obed som si dala pečené kuracie maso a cestovinovú ryžu. Už po asi 60-70g ma začal strašne tlačiť jícen, som si myslela, že ma roztrhne. V takom stave som si asi hodinu a pol chodila na wc zvracať-s prepáčením, že som humusná, ale toto sa tu musí tiež písať-ako upozornenie pre tých, čo ešte len prechádzajú na pevnú stravu, resp.rozmýšľajú o operácii. Ja som sa včera preklínala, že som taká blbá a dala som sa na toto. Tú hodinu a pol som zvracala iba bielu penu a slinila som ako nikdy v živote.

Potrebovala som vyraziť pre Ľubka do školy, taká som bola zúfalá. Potom som si zobrala Pancreolan, že hádam toto pomože a toľko, čo som ho zobrala, som letela na wc vyhodiť celý obed. Mala som teplotu, zimnicu, bolesti neskutočné...nikdy viac. Teraz mám boja, čo zjesť možem, čo nie, aby som toto znova nezažila. Tak dnes len jogurty a polievka. Ale bielkoviny potrebujeme, lebo potom z nás odídu všetky svaly...Tak ako to riešiť? Všetko maso mleté? Ja viem, že bielkoviny sú aj v syroch, no taveňáky neznášam, cottage mi po opke nechutná.
Všetkým, čo ich tento príspevok znechutil, sa ospravedlňujem, no toto je realita mojho súčastného ja.
Všetkým, čo tak krásne chudnú, blahoželám a ticho závidím.