fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 zář 2025 22:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 úno 2011 21:32 

Katka04 no to nevím s tím M bych počkala,protože já zatím upnuté moc nenosím.Je to deformace z původní váhy.Ale časem to přijde. :roll: :lol: I když dnes jsem si zkoušela růžovou bundičku,ale byla opravdu upnutá,tak jsem to vzdala.Ale i prodavačka tvrdila,že vypadá moc fajn.Tak snad někdy. :P :P :P

Boss moc tě zdravím. :oops: :oops: :oops:

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 úno 2011 23:37 

bossice: tak ted popravde priznavam, ze vubec nevim, o kterem svem prispevku mluvis, cili jsem asi neco prehledla:-/ ?Takze pardon:-) Hledat zpet uz se mi to nechce;-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 05:32 

Cindi moje rozmilá, tak zde to máš okopčené:

"Cindi tak Ty se ptáš, jestli to funguje "plošně", když Ti tu holky píšou, že to je individuální? Obecné je popsáno v odkazu od Evikp. Sama si budeš muset vychytat své potřeby a své možnosti. Však uvidíš. A kde jsi se dočetla, že po tubu se doporučuje pít až po 2 hodinách? A proč bys třeba nemohla při sportu vypít půl litru s menšími pauzami? Jsi vůbec se vším srovnaná? Když jdeš do opky, musíš být už uvědomělá o tom, že nic nebude jako před opkou. Zvyk je sice železná košile, ale okolnosti Tě donutí košili ze sebe shodit a změnit staré zvyky na nové. To prostě vyplyne ze situace. "

...mně nebylo líno si to vyhledat zpět, trvalo mi to i se zkopčením 10 vteřin a Ty jsem pro Tebe ráda obětovala. :wink:
A laskavě se zase neomlouvej, ten můj "tón" bez s rezervou, to je ten můj pitomý humor, časem si zvykneš.

Aleno, Aleno, Aleno!!! ...s tou oškubanou slépkou (myslím však, že je to kohout) jsi způsobila můj nekonečný smích, který přivolal manžela a hnedle to chtěl poslat, že si to vytiskne a vystaví v práci! Prostě supééér! :lol: :lol: :lol:

Verčo šmarjá, co Iriska provedla? ...se klepu za ni... :?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku: Bailine
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 06:08 

Bré ráno dámy, jdu si k Vám pro radu, v diskuzi jsem nikde nečetla... Nemáte někdo zkušnosti s BAILINE??? http://www.proline-body.cz/index.php?m= ... &p=bailine Já jen, že nechic zase vyhodit zbytečně peníze, chodím teď jednou až dvakrát týdně na K2 (taková ty pásy - a mám toho teda plný zuby - bože jak já to nenávidím:((( no a včera jsem byla na demonstrační ukázce tohodle, říkaly, že to nahradí 2 hoďky aerobiku, ale jedna ta hodina stojí 350Kč:(((

Poradíte???

Děkuji a krásný den všem.)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 07:28 

Iriska čeho ty si holka moje nevšimneš,ale děkuji mooooooc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To víš,chybělo tady tvoje bojujééééééééééém
Bossice ráda bych mamce něco vložila,ale nestíhám víš.V pondělí mám příjem do nemocnice,ale nastoupit, kvůli dětské oslavě ve školce ,můžu až v úterý ráno.Dnes valím pro výsledky a na předoperační a do toho mám nemocné obě děti a to je síla.Protože maj vysoké teploty a tak je to mazec.Ještě,že je Martin pohlídá a já si chodím odpočinout do práce :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Jinak všem pěkný den

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 07:48 

NO JÁ se sportem neporadim, mam doma kolo, to domácí..........šlapadlo a ješte jsem na ne nevlezla.....a každej den si říkam, tak zejtra, asi musim začít :oops:

14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 07:57 

kokos - to kolo jsem měla doma také, to znám, nakonec jsem ho darovala švagrové, a teď mi chybí, páč to byl skvělej věšák na oblečení, ale jela jsem na něm za celých pět let asi dvakrát:(((( Taky jsem se nedokopala... :((((

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 08:15 

Dobré upršené ránko v kurníku.....

Irisko nesmíš se toho bát, hlavu Ti neutrhnu (teda snad) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Až budeš na příjmu, ozvi se :wink:

boss jsi hodná, že se bojíš za Irisku, to Ti schvaluji, jen by mě zajímalo, jestli by jsi bála takhle i o mě :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lubinko budu na Tebe myslet zlatíčko moje. Až nastoupíš, ještě se mi ozvi ju :wink:

Frčím ještě na OÚ ověřit podpis, hodit nějaké koruny na účet a potom se musím pohrabat v papírech trošku :roll:

Jinak rotoped jsem také vlastnila - kdysi...také věrně sloužil jako věšák na oblečení, vyměnila jsem ho za orbitrek, který také sloužil jako věšák + lapač prachu, takže skončil na podestě do podkroví, které ještě není hotové, takže tam je chudák osamocený a v ložnici se mi práší i na běžecký pás, jsem si zrovna včera říkala, jestli bych na něj neměla hodit očkem.....ááále asi jenom opět utřít ted prach :roll: ....no uvidím, třeba na něm i něco spáchám, ale dnes, ani zítra, ani potom to rozhodně nebude :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 08:36 

Verčo tak Ty máš doma běžící pás? Můj sen...a Ty ho necháváš ležet ladem. Jsi lenoch, nezbednice a marnotratnice. ...no jestli teda čekáš, že Ti narostou jako správné slépce křidýlka, tak už si toho pásu ani neužiješ :roll:

Tsss, Tebe jsem litovala jen jednou, při sdrátovaným palci, ale to bylo stejně jen ze slušnosti. Ty žádnou lítost nepotřebuješ a ba co, ani si ji nezasloužíš!

Tak a teď jdu do vany, abych nemusela číst Tvou reakci. Abys nedopadla jako oškubaný opeřenec...vzteky si budeš jistě skubat péříííí :shock: , že mě nemáš pro okamžité ztrestání po ruce. Blééé, zdrhám!!!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 09:18 

bossice: Diky. Ja to nechtela uz hledat vcera, vecer, byla jsem utahana. No tak fakt jsem to prehlidla, tak je slusnost se omluvit:-)
Co se tyka toho piti az po dvou hodinach, tak to je pochopitelne odjinud, nevim uz, zase, pochopitelne, odkud. Kazdopadne jsem si vcera znova procetla cele "stravovani" + tipy. A snad nejvetsi "vitr" mam z padani vlastu, protoze uz ted jich mam 5 pul. Porad se konejsim tim, ze by mi treba tolik padat nemusely, vzhledem k veku, ale jinak uz se vidim jako Spejbl :roll: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 09:27 

bossss se tu tlemím jak magor :lol: :lol: :lol: Si Tě živě představuji, jak se tváříš za tím compem, když mi odepisuješ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pokud po něm toužíš, si pro něj přijeď, zapůjčím Ti ho a docela by mě zajímalo, zda chudák nedopadne tak, jako u nás - jestli bys na něm fakt šlapala (bobuull chodit po páse Ty nemravo) :lol: :lol: :lol:

Jsem si udělala radost !!!!!! Koupila jsem si nááádhernou bundu !! Ale zimní už nééé, pěkně jarní, podzimní, má úúžasnou barvičku, to jsem prostě odolat nemohla :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 09:41 

Suelin jsem tu zlato, ještě jsi mi neřekla jak ti je?? !!

42let Manžel a jorkšírka Lucinka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 09:47 

příjemný den přeji všem....
včera jsem si dělala pořádky v šatníku a botníku....a potěšilo mě, že opět nazuji lodičky, jen jsem měla co dělat se postavit....nohy si odvykly na podpadky....když jsem chodila poslední 2roky jen v cápotkokách,protože jsem normální botky neobula...jak jsem nohy měla nateklé...
váha pomalu ubývá...mám z toho radost....
chtěla bych taky dosáhnout takových váhových úbytků jako verca...a jiné hubnulky....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 09:47 

Dobré ráno všem.Lady jsem den ode dne lepší a lepší!!!!!!!!Ted mažu a mažu,bříško je oteklé,ale myslím že v pořádku,jen se šolichám jak v létě.Opravovala jsem metřík,takže dnes jsem v cíli jupííííííííííííííííííííííí

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 09:56 

Suelinko gratulace veliká!!!!!! Vidíš jak jsi šikovná ... bříško splaskne už to bude jen lepší. Žádná práce jen lenošit a nechat se obskakovat, ale je mi jasné že ta tvoje beruška tě moc nenechá :D

42let Manžel a jorkšírka Lucinka

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina