fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 zář 2025 17:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 747, 748, 749, 750, 751, 752, 753 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2011 20:06 

Lucinka
ničeho se neboj... to zvládneš, vždyť tě čeká nový, štíhlejší, šťastnější život a to ty přece chceš....
víš, čeho jsem se bála já? toho, že se nedostanu na sál... že budu muset odjet a přesunou mi termín, nebo se na sál vezmou místo mě akutní případ a já se tam nedostanu... že pojedu z nemocnice zklamaná... a pořád tlustá...
... neboj, zvládneš to.... zvládli to ostatní, zvládneš taky a budeš ostatní taky příkladem... :wink: dokážeš to.... :wink:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2011 20:07 

[/b]annax moc děkuji

bestickova také moc děkuji a mimochodem dívala jsem na rajče a Eliška je nádherná, asi jí zamluvím Jindříškovi jako nevěstu :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2011 20:07 

ahojky lidičky, tak mě čekají dva týdny u moře s mamkou..už ted z toho mám hrůzu..jak jí vysvětlit že mi to jídlo stačí a nepotřebuju 3 krajíce se s řízkama na večeři v autobuse..já z toho mám už ted hrůzu :( nepochopí, že mi to neprojde a ani to nechci a jak mě naštve tak si dvakrát kousnu a pozvracím ji a bude to...komu není rady...pořád dokola :( ach joooo

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2011 20:14 

babajogi
tak si změnila životní styl, jíš málo a častěji, tak jsem to říkala i já doma a mamka to pochopila, nic víc se mě neptala, sice přemýšlí, co se stalo, že najednou hubnu (neví o tubu) ale je ráda, že nejsem jak sud a že jsem se v jídle sklidnila a nejsem jak tazmánský čert u lednice :lol: :lol: :lol:
vždy jsem si říkala, že jsem plnoletá a je na mě, co budu nebo nebudu dělat (slušně) takže i operace a změna životního stylu bylo hlavně na mě...
nenech se rozhodit, nepřejídej se a užívej si dovolenou... :wink:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2011 20:21 

Obrázek

A VLASY JSOU FUČ

LUCINKO NEBLBNI TO ZVLÁDNEŠ JÁ SE TAKY NEBOJÍM,NAPLÁNUJ SI HODNĚ PRÁCE ,SKOČ SI K HOLIČI :) PROSTĚ SI TY DNY ROZPLÁNUJ JAKO JÁ JÁ SE NESTÍHÁM BÁT

ELAMICHO NIC JSEM MU NA TO NEŘEKLA JE MALEJ TAK TOMU NEROZUMÍ,ALE 17-TI LETÁ DCERA SE DĚSNĚ TLEMILA

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2011 20:24 

Obrázek

A TOTO BYL MŮJ OBĚD VÝBORNEJ :lol: SE MI POVEDL A BYL POSLEDNÍ :) ALE TO MI NEVADÍ :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2011 20:28 

:shock: :shock: :shock: ty woe Vladiiii kde máš vlasyyyy?? :roll: ale musím říct, že Ti to sluší !!!!!!!!!!!!! :wink:
A koule dobráááá :lol: :lol: :lol:

Lucinko žádný strach, mysli už jen na to pozitivní - zkoukni fotky na rajčeti, zkoukni metříky, statistiku, mysli na to, jak budeš přebírat skříně, vyhazovat velké oblečení, kupovat menší a menší, posouvat metřík směr menší a menší čísílka atd atd.........prostě mysli na tu úúúžasnou změnu, která Tě čeká a nemine !! :wink:

Máš tu nás - podporu a věř, že budem s Tebou i na operačním sále :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2011 20:31 

Vlada jj moc ti to sluší babizno :wink: :lol:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2011 20:31 

All ... promočený bombardér hlásí, že Vojtíšková Marcelka všechny pozdravuje a má zaječí úmysly zítra zdrhnout domů...už si špacírovala po chodbách s úsměvem na rtu 8) . Zruší svou původní registraci jako Vojtisková a přihlásí se nám jako? No hádejte? ...chachááá, taky nevím. A ani to nechci vědět. Přece to známe, kdo je zvědavý, bude brzo starý a tak to tentokráte držím na paměti.

AlenaM...štěstí, že ještě do rána nesmí vstát z postele, protože jinak je na tom tak skvěle, že by mě jistě už od odpoledne vyhlížela na vrátnici. Je pašák, je šťastná a spokojená. Pozdravuje všechny a kdo se chystáte na abdo, tak prý "bez obav, je to paráda". 8)

Vlado takové holení ve vaně je odbyté za 2 minuty, neumím si představit, co "tam" v těch místech ještě jiného čaruješ, když si na to musíš "najít čas"...a byla ta krabička ve skříni opravdu hluboko a zapadlá dočista bez povšimnutí? :oops: A neprovokujte, vopice jedny!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2011 20:35 

Věruško když změny tak se vším všudy jsem o pár dkg lehčí :D
popíjím si skleničku červeného na červený krvinky :P :P :P

lucinko taky jsem koukala na rajče :wink: koukni jak to tam všem sluší :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2011 20:37 

AlenkaM měla už úžasně spokojený hlas v 11,28h, kdy mi volala, že je už na pokoji ....ach ta závistttt :oops: jéé už aby byl říjen..... :lol: :lol: :lol:

Vladi já tu chlastím toho staropramena - lemona - žádná sláva teda, to Ti teda povím... :roll: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2011 20:40 

Věruško mě to moc taky nešmakovalo to jsem to jen ochutnala já nejraději čepovaný :D ještě že sis nekoupila 3 by si je taťka vypil :lol:
a jak tam asi dlouho bude Alenka????

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2011 20:51 

Děkuji opravdu moc všem,asi teď už jen největší strach mám,ať to nemá negativní vliv na moji novou práci,když jim neřeknu úplnou pravdu,jen částečnou a že budu hned ze začátku dva týdny pryč a to v nejlepším případě,když bude vše OK :lol: :wink: :( :oops: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .
To víte,že Vy tady na foru a Vaše metříky a fotečky,je to co mě udržuje se na vše dívat pozitivně,ale hold ten červík strachu tam je ob :lol: čas vystrkuje růžky :lol: :twisted: :wink: :lol: :lol: .
Jinak nemám taky moc času nad tím přemýšlet,jen večer,protože příští pátek jedu s holkama a partyjou na mini dovolenku do Jeseníků,předtím ve středu a čtvrtek jdu na předoperační vyšetření a po dovči jdu ve čtvrtek a pátek do práce,to musím vše stihnout dodělat a zároveň naddělat hodiny,protože nemám nárok na oficiální dovolenku,pak v pondělí jedu se všemi výsledky do nemky a na anesteziologické vyšetření,tak doufám,že to na těch posledních vyšetření neztroskotá a pak ještě v úterý do práce a ve středu už ve třičtvrtě na sedm ráno nástup do nemky a zároveň ten den na opku :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Předmět příspěvku: Ahoj
PříspěvekNapsal: 24 čer 2011 21:36 

Hezký večer,
všem kteří na mě mysleli a drželi mi palečky při dnešním vyšetření děkuji.
No, tak už to mám za sebou.
Pan doktor mi doporučoval gastro nosem, vyjádřila jsem své obavy, protože mi v dětství odstranovali z nosních dutin zánět a cysty ale nedostali se tam a nemohli udělat co potřebovali.
Nicméně jsme to zkusili, takže mi znecitlivili nosní dírky. Pokus číslo jedna nevyšel....... pak pan doktor zkusil druhou dírku a přes tu se také nedostal........ bylo to nepříjemné a bolelo mě to. Tak to nelámal přes koleno..... no prostě mám hodně úzké nosní dírky.
Tak jsem se nevyhla gastru vedenému ústy. Zdravotní bratr na mě klidně mluvil, abych se soustředila na dýchání a šlo to....
Jsem ráda, že to mám za sebou :-)
Jak dlouho se předpokládá hospitalizace po operaci v nemocnici a následná neschopnost v domácnosti? Myslím, na jak dlouho bude manžel potřebovat ošetřovák?

19.9.2011 váha 107kg nástup na OB Kliniku - plikace

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2011 21:49 

Dobrou a krásnou noc přeji :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 747, 748, 749, 750, 751, 752, 753 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina