Vlada
no, já jsem na tebe myslela a na tu paní, jak dopadla a zda si nebyla na koberečku

ale je teda dobře, že šla do tubu, protože jak jsem tam byla s tou Aničkou, tak ta band má a je z toho nešťastná... ona taky o tubu nevěděla, takže si nechala udělat band, tubu se dozvěděla až po operaci odemně a to už tehdy říkala, já jsem měla jít na tubu....
Tak snad bude paní spokojená a pomůže ji to
A tobě přeju, ať se ti v novém životě líbí

já zase musím zpřísnit režim a Hrubáček mi říká, že už můžu zapojit i sport, jako in.line brusle

na to jsem mu řekla, že budu šupem na chíře se zlomenýma nohama
Jinak jsem se dnes byla kukat na nějaké nové hadříky a koupila jsem si svojí
první riflovou suknííí

no mazec... byla jsem u větnamce, dal mi na výber dvě ale jak jsem byla z toho v pr... že už je obleču tak jsem přemýšlela mezi dvěma, kterou z nich si vemu a ten větnamec koukal, proč tak dlouho přemýšlím, tak jsem mu řekla, ať se mi nesměje, že jsem zhubla skoro 40 kg a že si kupuji svoji první riflovou sukni a on vyvalil bulvy a říkal
pani seleva, seleva, ne štyžistaosmdesat ja dal seleva na štyžisla

no nekup to tak jsem je vzala obě, manželovi jsem pak volala na chatu a přiznala jen jednu
AlenkoM
upřímně ti závidím ploché bříško, já si dnes koupila první ryflovou sukni a najednou se mi tam udělala nějaká pneumatika či co

no pravda, že sukni mám tak akorát, abych když ještě zhubnu, ji měla dlouho dobrou, je elastická tak je to fajn... já se nového bříška jen tak nedočkám, takže tiše, upřímně závidím a přeju ti to