fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 02 led 2026 17:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 770, 771, 772, 773, 774, 775, 776 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2011 15:15 

bossice
:lol: tak já, pokud nebudu moc bita :lol: :lol: :lol: se chystám koupit ještě botičky na léto, k té sukni právě, protože jsem tam na jedny narazila ale neměl tu velikost, co potřebuji, tak mi říkal, že bude v pondělí zboží... v pondělí ale nemůžu, to mám práci a odpoledne doktora , pak jedeme pro pivo a večer bar, ale ve čtvrtek tam zajedu a myslím, že zase něco navíc koupím... protože jsem zjistila, že tam má plno krásných věcí přímo na mě :oops: :lol: :lol: a manželovi to ani raději neřeknu, kolik věcí na mě tam mají... :lol: :lol: :lol:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2011 15:19 

Ježišimarja, Boss, Ty máš borelku zpět :shock: :shock: :shock: :?:
Lubinko, to jsm mooooc ráda, myslela jsem na Tebe, esli se ozveš, že mu teta posílá :-* a mamču Alenku vychrtlou, že pozdravuji a též Milan vás zdraví :wink: :!:
Seky, houby, to je moje vášeň :oops: ...
Mattonko, tyhle stránky jsou celkem dobrý, našla jsem si tam nějaký těhu cvičení, leč já toho moc nenacvičím :roll: .
Včera jsme cvičili ve dvou :oops: a dnes se nemůžu hýbat :oops: :oops: ...
Nějak mi to uniklo, Rendykrc je sestřička z TU?

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2011 15:50 

CHČIJE A CHČIJE :?

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2011 16:52 

No je toto možné???Píši příspěvek jako kráva a kde nic tu nic. :roll: :roll: :roll:
tak ve zkratce Boss mamči to neuvěřitelně sluší,moc moc.Celkově je úplně v pohodě.Nikdy bych tomu nevěřila,jak málo stačí ....Fakt je,že kdo by to byl před rokem řekl.Celou dobu pěla chválu i na osazenstvo 500, to se někdo má,a jak půjdu na podzim na nohy tak tam bude pusto prázdno :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Jinak Martínek je v poho,byla jsem u 4 doktorů a tak jsem se uklidnila,fakt je ,že toho využívá a zkouší.Holky (vědí které)moc moc díky za oporu a podporu a sz,moc moc mi to pomohlo a moc si toho vážím.Díky moc

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2011 16:56 

No je toto možné???Píši příspěvek jako kráva a kde nic tu nic. :roll: :roll: :roll:
tak ve zkratce Boss mamči to neuvěřitelně sluší,moc moc.Celkově je úplně v pohodě.Nikdy bych tomu nevěřila,jak málo stačí ....Fakt je,že kdo by to byl před rokem řekl.Celou dobu pěla chválu i na osazenstvo 500, to se někdo má,a jak půjdu na podzim na nohy tak tam bude pusto prázdno :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Jinak Martínek je v poho,byla jsem u 4 doktorů a tak jsem se uklidnila,fakt je ,že toho využívá a zkouší.Holky (vědí které)moc moc díky za oporu a podporu a sz,moc moc mi to pomohlo a moc si toho vážím.Díky moc

40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2011 17:38 

Máca ahoj jsi to ty z 501?Marcelka Vojtíšková,že jo. Ty jsi říkala,že si změníš jméno.Já tě chci jen pozdravit. :lol: :lol: Ležela jsem na 500stovce,ale šla jsem za tebou na pokec.Tak se měj. :roll: :roll:

podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2011 19:33 

Terca
jj, to cvičení bych měla zahájit na můj břuch, ale musím se přemáhat a říkam si asi toto, že od pondělí začnu :lol: :lol: :lol: :lol:
rendykrc je sestřička z chirurgie, která se o nás starala když jsme tam leželi :wink:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2011 19:38 

Terca
jj, to cvičení bych měla zahájit na můj břuch, ale musím se přemáhat a říkam si asi toto, že od pondělí začnu :lol: :lol: :lol: :lol:
rendykrc je sestřička z chirurgie, která se o nás starala když jsme tam leželi :wink:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2011 20:06 

AlenkaM, jo jo, to jsem já, Alenko. Bylo mi ctí se s Tebou seznámit. Děkuji moc za podporu, v nemocnici, je to obzvlášť milé, že můžeš pokecat o stejných problémech. Jinak jsem zhlédla Tvé fotky před ( viděla jsem nějakou skoro stařenku) :D a nyní skutečnost, štíhlá, sportovní postava, žena plná optimismu, mladší o 20 let. Fakt bomba!!! Máš můj obdiv!!!!

Jinak se nesmím zapomenout zmínit o obětavosti Bossice, tééédy Tebe prosím pozlatit!!! Děkuji ještě mockrát....... Brzy se nám uzdrav!

57 let, skvělý manžel, 2 dospělé děti, mopsík Akim, tubulizace 22.6.2011 Turnov Mudr.Hrubý

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2011 20:08 

AlenkaM, jo jo, to jsem já, Alenko. Bylo mi ctí se s Tebou seznámit. Děkuji moc za podporu, v nemocnici, je to obzvlášť milé, že můžeš pokecat o stejných problémech. Jinak jsem zhlédla Tvé fotky před ( viděla jsem nějakou skoro stařenku) :D a nyní skutečnost, štíhlá, sportovní postava, žena plná optimismu, mladší o 20 let. Fakt bomba!!! Máš můj obdiv!!!!

Jinak se nesmím zapomenout zmínit o obětavosti Bossice, tééédy Tebe prosím pozlatit!!! Děkuji ještě mockrát....... Brzy se nám uzdrav!

57 let, skvělý manžel, 2 dospělé děti, mopsík Akim, tubulizace 22.6.2011 Turnov Mudr.Hrubý

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2011 20:50 

Lubinko čauky a máš recht, mamča už nesmí dát dolů ani deko, v nemce se vážila večer a měla 71, takže ráno 70 určitě má, tzn. že nám brzo vlítne na 69 a to už teda by měla být konečná. Domluv jí, asi mě moc neposlouchala!

Máco proč pozlatit? Pošli rovnou zlatou cihlu...nebo máš-li na skladě, pro jednu si sjedu :wink: . Až budeš chtít změnit metřík, písni. A vůbec, jak se máš? Málo se mi hlásíš, holka, málo!!! Máš snad špatné svědomí skrze ananasovou a mrkvovou šťávičku?
A zanechte tý chvály, víte, že to nemám ráda, kruciš.

Terčo...tohle mám novou borelku, ta stará zakuklená zacítila šanci a vylezla z kloubů...takže nejen probuzená stará, ale mám to rovnou dvojitě. Mám totiž už několik týdnů typický kožní nález a uprostřed ještě znát štípanec a vybledlo...ještě pořád se mi to roztahuje do stran. Proto já měla ty týdny průjem, jenže s celkovým "zaneprázdněním" mě to časté "vyprazdňování" nenapadlo v souvislosti s borelkou. Takže teď si to vyžírám přímo luxusně. :twisted:

Qwysko teď čekám, jak mě trumfneš s rýmovačkou :wink: .

Mattonko však jsem ve středu žmoulala prašule, esli teda jako mám či nemám si ty botky koupit...nakonec zvítězil zdravý rozum, neboť ortopédka mi na sééérdce klade, abych si kupovala výlučně kvalitní šůty, takže botky vzala...trochu se špatným svědomím, neboť manža mi zase na srdce klade, že máme vybrakované konto a nemám zbytečně utrácet...ale naopak mě pochválil, že myslím na své zdraví a nekoupila jsem si žabky za pade. Takže Tobě to projde taky, doma začni básnit o všem krásném, co v krámku na Tebe ještě mají...však si zasloužíš odměnu, nová sukně chce rozhodně nové botky, ale moc nekupuj, krásně hubneš, Tobě stačí pár hadříků, za chvíli z nich budeš zas venku...možná bys mi je mohla schovávat, neboť já pravděpodobně brzo skončím na Tvé momentální váze 8) a mohly by se mi hodit. Já jsem všechno větší rozdala či vyhodila. A teď budu namydlená.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2011 21:38 

Bossice, chachá... já, a zlaté cihly? Taky bych jich pár potřebovala. :D Mrkvovou a ananasovou šťávu jsem zrušila, sice jsi mi radila smíchat je s mlékem, tak dle Tvé rady zkusila a šly hned do výlévky... blééé. Já vlastně nevím jak mám jíst, nebo pít. Připadá mi, že spráskám všechno dohromady podle toho jak mě chutě honí. :oops: A že mě tedy honí.... :D Rajčatová šťáva zatím pro mě 1, bezvadné jsou i teplé až teplejší :D vývary. Dnes čerstvě uvařená slepice, výborná polévka s rozmixovanou zeleninou, část přendaná do kelímků na zmražení. Manža z té slepice udělal pro sebe a dceru slepici na paprice,... jsem jim záviděla tu omáčku s nakyslou chutí, tak šup, byla mi rozmixovaná a taky podána,... jsem si pochutnala, ale za chvíli mi dělala v bříšku paseku, no dyť tam byl ocet. No spravil to prášek na překyselení žaludku :D.
Netuším, proč se mi doma smějí, když si dám cca 80-100 ml pití a mám dost, jako že už jsem přežraná :D .
Ale už to mám za pár a ve středu budu najíždět na kašovitou stravu. Jupííí

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 črc 2011 00:33 

bossice
tak já to dneska skusím, uvidím, v jaké náladě přijede manžel z chaty, přijede na oběd (udělám mu řízek, to on rád... ) no a tím řízkem vlastně začnu... :lol: ještě uvažuji o nějakém moučníku ale to by ho zase napadlo, že něco budu žádat :roll: no ale uvidím, jak se mi bude chtít, ale asi mu upeču míša řezy, vše na to mám, no a pak se mu ukážu v té sukni a vezmu si k tomu nějaké nevhodné boty a třeba ho to napadne a řekne sám... ty boty se k tomu ale nehodí tak jestli chceš, něco si kup... :twisted: no ale to v případě, že ho to napadne... a když ne, tak až bude chtít, abych si na sebe vzala tu sukni ven, tak mu řeknu, že nemám k sukni boty a hotovo (mám, ale k té nové sukni můžou být i nové boty :lol: ) no a to taky zabere :lol:

Dneska zase vejrám, bo jsem si vzala prášek (pouze jeden) na bolest tak jdu žehlit koš prádla a pak udělám toho míšu.

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 črc 2011 04:24 

Máco, Ty nezbednice! Tak zase omajda ze slépky? Je sice pravda, že ocet je kyselý, ale žaludek Ti rozhodně nepřekyselí, naopak Ti obsah žaludku přetvoří na zásadu. Ale sám o sobě je do žaludku "těžký". Jenže mnohem horší pro Tebe byla paprika, dozajista zpěněná na cibulce. To je kombinace pro někoho přímo vražedná. Třeba Ti protestoval i žlučník :roll: .
No to víš, každý si musí své chutě a možnosti vychytat sám. Však na to přijdeš!

Tak Ty nemáš doma zlaté cihly? Hm, tak zase nic. Věrča mi už půl roku vysedává zlatý vejce a taky nic. Jen plané sliby. 8)

Mattonko vidím, že u nás to funguje zcela opáááčně. Já si něco koupím, zdůrazním, jak levně (takže jsem vlastně ušetřila) a navíc, že jsem to nutně potřebovala a očekávám chválu a ještě požaduju okamžitě uvařit kafe. :roll: , na uklidnění, jelikož mě ten nákup rozrušil.
Takže se v sukýnce předveď nejlépe v důchodkách či rozšmajdanejch sandálech z předloňska, které už dávno nosíš k práci na zahradě...zkrátka každá máme své triky, hlavně, když nám na to ty koně skočej :oops: .

Kdo se nabízí vyžehlit mi 3 koše prádla? ...samá pitomá košile :evil:.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 črc 2011 04:36 

Máca jsem ráda,že jsem se s tebou seznámila. A máš pravdu v nemocnici jsou si ty lidi nějak blíže. :lol: :lol: A hurá na kašovitou. :roll: A tak jsem konečně upravila metřík. Cha cha :P :P To je paráda.

Terča taky tě moc zdravím a zajímá mě,copak dělá mimi?Dávej na sebe a mimi veeeeeeeeeeelký pozor. :lol: :lol:

Bosinko a Rendykrc ahooooooooooooooooj nejzlatější kočičky.Zdravím a letím hlídat. O půl 7 musím být na místě. Odpoledne juknu,co se tu děje. Pa :roll: :roll: :roll:

podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 770, 771, 772, 773, 774, 775, 776 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina