Seky je to darebáctví od Zbyndy, mám ho přes kopeček a nemůžu si ho ani zkontrolovat! Až ho někde odchytím, tak to pěkně schytá, darebák! Jeden! Takovej!
Věrčo Ty mě teda sejříš, víš co? Radši tu už nic o svých žranicích a úbytcích nepiš, jsem z toho musela letět za záchod, jak mě to zase napružilo! Jdi se vycpat, děvenko, vycpat šutrama, pak si stoupni na váhu, abys taky jednou zažila tu hrůzu z přibrání 2 kg přes noc

. Při dietě a průjmu! Vrrrrrrrrrrrrrrrr

. Hodím Ti sem metřík, abys to viděla, když už se nemíníš zaobírat mým podpisem, můro jedna!
VeruBeru no paráda, velké blahopřání, ať vše probíhá dobře. Ještě mi objasni, jestli, když jsi jela do Turnova pro termín na pupíček, už jsi věděla o "náplni". Nebo kdy jsi se Ti vlastně těhu potvrdilo?
Beruško držím palce, kdo si počká, ten se dočká. Chápu Tvou netrpělivost, každý den se táhne, ale hlavní je, že vše už je v pohybu.
Jeníku zdravím, jde Ti to krásně dolů, gratulka. Tak vydrž! Tebe si zvlášť hlídám, vzhledem ke stejné opce a taky s přihlédnutím k tomu, že jsi hubnul už před bandem, jako já. Pak ty úbytky totiž nebývají tak výrazné, ale Tobě to jde skvěle. Bodejť ne, mužskej! Vy máte v tomhle výhodu!

Ale přeju Ti to, neboj!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014