Olgo odpovím Ti také na téma
STATISTIKY - zdejšímu administrátorovi se nelíbilo, že jsem si zakládala nová témata bez souhlasu všech, zde na foru !!! Pěkný nesmysl co...

... no nicméně je tomu opravdu tak, admin toto opravdu dokázal vyplodit, aniž by se něčím přesvědčil .... prostě to jsou ty jeho změny na foru - změny, které jsou dobré pouze a jenom
pro něho, ne pro nás - uživatele a bohužel forum jde tímto stylem rychle někam - kamsi...

....
Jinak abych to nemusela psát znovu, ocituji Ti sem úryvek SZ, kterou jsem adminovi psala - nic soukromého tam není, takže si počtěte všichni.... (píše se zde jen o stravování, ale předchozí SZ byla o stravování i o statistikách...)
Citace:
Administrator píše:
Nevyžaduji souhlas s tím, abyste založila nějaké téma. POkud jste založila téma Stravování, budu rád, když ho budete kultivovat. Nesmazal jsem ho, kam se podělo? Klidně ho přidejte.
Nějak si s těmi novými tématy protiřečíte.... nejprve řeknete to, pak zase to..... no to nevadí, já to přežiji, nicméně tato témata vytvořím a dám na forum až budou všechny změny hotové... a kam se poděly?? Smazala jsem je po tom, co jsem četla Vaše slova, o zakládání nových příspěvků !! A upřímně - jsem ráda, že jsem je smazala sama, protože když vidím, že jste neudělal aktuální zálohu a hodil tam zálohu z roku nevím, znamená to, že by tato témata byla nenávratně PRYČ, (jako mnohá, která jsme vytvořily na základě přehlednosti, když jste přestal komunikovat) to by mě ne naštvalo, ale přímo nasr... !! protože příspěvek o stravování mi dal
ne malou práci a kdybych jednoho krásného dne zjitila, že je pryč a já ho nemám uložený v PC, to bych těžko rozdýchávala asi.
Pro Vás, jako pro člověka, který tím nežije je to asi nepochopitelné, kdežto my - pacienti to bereme trochu jinak, proto to má pro nás takovou váhu.....
Takže si můžete všichni udělat obrázek a podotýkám, že toto je pouze maličký úravek SZ určená adminovi, odpovědí má v celé SZ mnohem, mnohem vííce !!