All tak podávám hlášení z turnovské nemocnice...Vendy dnes na vložení nové houbičky, ráno měla horečku, ale už je v pořádku, z houbičky přístroj už skoro nic nevytahuje, ale prý má počítat ještě s celým příštím týdnem, takže
AlenoM, jistě se ve čtvrtek uvidíte. Budu Tě tam muset zavést, protože chíra lůžkové je kvůli rekonstrukci zavřená a pacienti jsou rozstrkáni různě po odděleních. Vendy je na následné péči. Ali, ještě pozdrav vyřizuji. A už je jenom 1 pávátko

.
Elamicha s Dančou jsou přemístěny na gyndě a ještě každá v jiném pokoji. Ještě, že mi přišlo vnuknutí, zajet na poslední chvíli za nima, neboť Elamicha potřebovala napráskat na zadek. Chodí na forum a vůbec se neřídí nařízením "čtěte, čtě..........."! A prý ji tady mám prásknout, co vyváděla, aby to bylo ponaučení pro ostatní. Takže si stěžovala, že jí není dobře, že jí tlačí žaludek, že má tuhý břicho...no představte si to, co ta holka tropila! Celý den ležela, občas si lokla čaje, nečekala na odříhnutí, hned si zase lehla, celou dobu zadržovala plyny, takže co způsobí zaražené větry? Šutry a tlak v břiše. Takže pěkně se zvedla a začala s námi špacírovat po chodbě. Ptám se, kolik vypila...no prostě skoro nic, takže jsem ji poslala ještě pro lahev s pitím a pochodovala a upíjela, řádně odříhávala. A najednou se divila, že to jde!
Věrčo proboha, jak jsi tu holku připravila na pooperační režim? Buď nedbale

nebo to Míša všechno zaspala v narkóze

. Když jsem k ní večer dorazila, byla taková nejistá a rozčarovaná, celá bolavá. Když jsem odcházela, už byla klidnější a připravená na to jít zítra domů a zvládnout to. Další podrobnosti snad napíše sama, já už do velkých intimit nejdu, i když mám víc jak povoleno. Dostala příkaz se na všechno, co ji nebude jasné, tázat tady na foru. Tak doufám, že tu někdo povolaný bude držet stráž!
Danča se zaregistruje a přihlásí jako "Danča"

.
Vendy se zaregistruje, až se vrátí z nemocnice. Bude nám tu dávat rozumy, jak se správně chovat po abdo, aby nepřišly komplikace.
Takže mám vyřídit pozdravy od všech holek, což tímto činím!
Mondule to je dost, že se taky přihlásíš!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014