K těm zásobám: přesnídávku už nemůžu ani vidět, sním 1 ks na 2x, převážně jím teplé polévky, navaříme do zásoby, rozmixujeme se zeleninou a odměřím do plastových mističek( jak do nich dávají saláty v supermarketech) a zamrazím. Dle chuti vybírám...
Už mám jíst všechno, ale vše mi tedy nesedí, tak musím opatrně. Teď v Paříži si dcera vždy koupila bagetu, já si 2x-3x kousla od ní a měla jsem plný žaludek.

Nejvíc mi chutná bramborová kaše. A teď jednu vychytávku, rada od Hannach: v Makru prodávají pytel mražené bramborové kaše cca 60,-Kč. Jsou to zamražené malé kuličky-placky kaše, vypadá to jako když plníte vodu na led- kuličky do mražáku. Je jich tam móóóc, 1 kulička = porce pro nás. Pečivo mi skoro nejde pozřít bez potíží, osvědčené mám takové malé suchary, vypadají jako patky, je jich také pytel a ty mi nevadí, bo se drolí a nelepí, tak to můj žaludek taky vstřebá. Do masa si kousnu, jako, že bych měla,..... většinou ho dojídá náš mops.

Zkoušela jsem salát ( rajčata, okurka,paprika,ledový s.), ale už i ruka se bránila mi dát vidličku se soustem do pusy. Tak zatím 0 pokus.

A na sladký tedy vůůůbec nemám chuť. Tak asi tak,.... nedělejte si zásoby, třeba to váš nový žaludek bude odmítat. Jo a váhu žádnou nemám a jídlo si nevážím, odměřím od oka cca 100 ml, většinou ani nesním.

57 let, skvělý manžel, 2 dospělé děti, mopsík Akim, tubulizace 22.6.2011 Turnov Mudr.Hrubý