Zannetto27...byla otázka času, kdy se mezi nás zase vrátíš...takže paráda, podávej průběžně hlášení. Jo a máš SZ.
Jane-jane...jak jsi psala o tom pánovi, co tak báječně hubne bez opky...myslím, že kdekterá z nás to někdy taky dala (i já), ale pak přišel buď proslulý pan parchant JoJo nebo jiné okolnosti, které nám předešlý úspěch zmařily (u mě klimakterium a další + 65 kg). Každý, kdo dokáže sám zhubnout a navíc si to pak udržet, má můj neskutečný obdiv. Pravda je, že chlapům se hubne líp skrze rychlejší metabolismus, ale chlapi zas často nemají tak pevnou vůli. Nebudeme se v tom pitvat, každý deko dolů se počítá. I když někdy by jich bylo potřeba víc

.
Petunko v "pokrocích" před Tebou smekám
Aleno fakty si do "vodového" okurkového salátu přidáváš česnek? To jsem ještě neslyšela a mám chuť to vyzkoušet. Zrovna tak, jako když mi kámoška doporučila česnek do rajčatového salátu...a je vynikající.
Vlado...jsem si ohlídala, jestli napíšeš o té poskakující spolucestující.

...teda ten Tvůj Pájínek má ale broskvovou sametovou hlaďounkou tvářičku, to jsem si pošušňala MLASK!
Qwysko my se pořád držíme spolu za ruce...když se tloustne,tak se tloustne, když se hubne, tak se hubne, když se stojí, tak se stojí...jen nevím, která z nás dvou se opičí...nejspíš já, když jsem ta bossice opice. Koukej to rozjet, ať se můžu po Tobě opičit

.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014