fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 03 zář 2025 00:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 836, 837, 838, 839, 840, 841, 842 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 03 srp 2011 07:10 

Co máte proti Alli? Už jsem si ho koupila a mám v sobě zatím 2 tobolky. V lékárně mi říkali, ať nejím velké množství tuků, jinak budu mít průjem. Ale já teď beru ten Ostropestřec, takže jsem na jaterní dietce, která je nízkotuková, takže velké množství tuků a následný průjem nehrozí. :|
Nebo se mám obávat ještě jiných vedlejších účinků? :? Jste mě nějak rozhodili.... myslela jsem, že dělám dobře...

PříspěvekNapsal: 03 srp 2011 07:12 

martinko vždyt Ti to píšeme, že se po něm pěkně pos... třeba :lol: :lol: :lol: nic jiného se Ti stát nemůže... čím více tuků jíš, tím více budeš sr...tak, jak ti řekli v lékárně...ale pokud držíš jaterku, tak těch tuků moc nesníš... :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 03 srp 2011 07:18 

Marti já myslím, že je to takhle: pokud dokážeš výrazně omezit tuky, tak nepotřebuješ Alli, nebude mít žádný efekt, jen zbytečná chemie. Pokud to nedokážeš, tak Tě Alli pěkně prožene. Nejvíc asi zabere na lidi, co si ho vezmou, a pak nejí tuky ze strachu, že by se z toho pos****. Jenže podle mě si z toho strachu pak radši ani žádné Alli nevezmou...
bobule myslím, že Xenical má stejnou účinnou látku, ale v dvojnásobném množství.

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 03 srp 2011 07:19 

Lucinko tak už to nevydržim. Za prvé zasloužíš pěkně na pr... páč si měla jít hned jak si to zjistila. Za druhé betadina je hlavně desinfekce a neléčí. Kup si hřebíček a vař si odvary a koupat a koupat. Ten je hojivej. A za třetí ti to asi stejně moc nepomůže. Jestli měla pravdu kamarádka a máš tam něco už mrtvýho tak to chce jedině odříznout. Jinak se to bude šířit. Nic veselýho to není, ale popravdě měla si s tím začít dělat něco mnohem dřív

Jinak brý ráno

PříspěvekNapsal: 03 srp 2011 07:27 

všem přeji krásné sluníčkové ráno

Jane-jane chtěla jsem tě poprosit ,jestli by jsi mi mohla sehnat nocleh na krkonošský srazík a nebo jestli by to šlo vyspala bych se na přistýlce s u Věrušky mě by to nevadilo :) psala jsem ti už i SZ ,ale mám pocit ,že co jsem poslala SZ tak mi nikdo neodpověděl tak ti asi taky moje zpráva nedošla :(

Bobulko já mám taky uhříky mám taky své dny a hold jsme ještě v pubertě :lol:

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

PříspěvekNapsal: 03 srp 2011 07:44 

Dobré ránko všem ....

boss
tak do města to mám cca 8km a jezdím tam nakupovat pořád páč tady fakt nic nekoupím ...
a právě v tom městě kde jsou 4 lékárny tu Lichořeřišnici fakt neměli, takže sem musela objednávat z netu :?

scallo
já účinky xenicalu znám ... jsem ho naivně do sebe cpala s vidinou odhozených kil ... nic takového se nekonalo, ale aspoň sem se krásně pročistila :lol: :lol: :lol:

Martino
jak píše scalla ... když najedeš opravdu na poctivou bílkovinovou dietu, kterou by měl držet každý před touhle operací už jen kvůli zmenšení jater tak ani Alli nepotřebuješ páč tato dieta se zakládá především na zelenině, mléčných výrobcích a mase a tudíž jde váha krásně dolů sama .... ale když už to máš koupený klidně to bašti ... problém nikde není :wink:

PříspěvekNapsal: 03 srp 2011 08:37 

Díky, holky. No, už ho (Alli) mám, tak baštím :? 8) Jaterní dietu se snažím držet, ale popravdě - dnes je to první den a teprve půl desáté ráno, tak uvidím jak dlouho mi ten elán vydrží :lol: :lol: No, snad dlouho :D

PříspěvekNapsal: 03 srp 2011 08:48 

Dobré ranko ze slunečné moravy!!!! :lol:

"Dovede-li se člověk zasmát sám sobě, nevyjde ze smíchu po celý život."
MARCELA
FCB JEN PŘES SZ
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny

PříspěvekNapsal: 03 srp 2011 08:57 

bobul to mi právě bylo jasný, že Xenical znáš, protože jsi o něm psala tak znalecky :wink: :mrgreen: Já osobně jsem ho nikdy nezkoušela a zkoušela jsem Alli, ale žádné negativní zážitky z něj nemá, jen jsem to slyšela.

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 03 srp 2011 09:06 

Ahoj lucinko,

tedy dlouho jsem sem nestrčila čumák a žasnu. Kolik Ti je, že nezhodnotíš situaci. Jsi máma od dětí, tak máš odpovědnost, vůči nim. Nenech se od nikoho zviklat a doktory prostě otravuj tak dlouho až něco začnou dělat. Teď už je v podstatě jedno jak a co se stalo,ale důležité je , že se to musí řešit!
Hlavně to nehoň přes známé. Prostě razantně,ale slušně se nenech odbýt než bude pozdě!
Přeji hodně zdaru.

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

Naposledy upravil rozina dne 04 srp 2011 08:44, celkově upraveno 2

PříspěvekNapsal: 03 srp 2011 09:21 

Ještě milé dámy,
jsem hnusná a nebude se vám to líbit,ale vaše zpatlaniny slov - nemocnice, operaci a já nevím co ještě mi docela ubližují!
Jsem estét a dělá mi problémy to číst :-D

To neberete jako, že se máte zněnit (to by mi asi nevyšlo),ale že občas vylítnu jen když to uvidím...

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 03 srp 2011 09:37 

Rozino - co máš proti nemce a opce? :lol:

Lucinko - prostě jdi k doktorovi a vymýšlej si, řekni, že Tě to bolí, obtěžuje a ať s tím něco dělají a nečekej do pondělí. Jdi tam prostě hned. Jejich povinností je to řešit a ne dělat, že se jich to netýká a že Ti pomůže nějaká blbá mastička :evil:

Martina - já jsem brala Alli i Xenical. Váhově jsem moc dolů nešla, ale často jsem nestačila dobíhat na zachod a bála jsem se - s prominutím - i prdnout. Takže se na to vykašli, jsou to vyhozené peníze. I když už ho máš doma, tak dlabej, ale fakt pozor na něco více tučného :lol:

PříspěvekNapsal: 03 srp 2011 10:02 

Cozumel - všechno :-D

bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 03 srp 2011 10:08 

rozino nazdáárrrrr ...no už mi bylo divný, že by jsi sem jen tak vlítla a nerypákovala :lol: :lol: :lol:

hele máš v podstatě dvě možnosti - bud to nebudeš číst bo se s tím prostě smíříš, ptž tady to prostě jiné nebudeeee a nemka a opka tady jsou, byly a budou a to nezmění ani róóózinka :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 03 srp 2011 10:46 

verca píše:
rozino nazdáárrrrr ...no už mi bylo divný, že by jsi sem jen tak vlítla a nerypákovala :lol: :lol: :lol:

hele máš v podstatě dvě možnosti - bud to nebudeš číst bo se s tím prostě smíříš, ptž tady to prostě jiné nebudeeee a nemka a opka tady jsou, byly a budou a to nezmění ani róóózinka :lol: :lol: :lol:

Veru,

promiň, ale zpatlaniny mi vážně vadí. Jinak pokud to nebudu číst tak bych tady nepřečetla NIC.

Ovšem když čtu některé perly tady, ono vlastně není co, že jo :-D

bypass Homolka 21/7/2009

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 836, 837, 838, 839, 840, 841, 842 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina