fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 14 zář 2025 22:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2011 19:25 

Ahojky... už je skoro večer a já si Vás pěkně dočetla (ještě že čtu rychle:))) Tak díky za podporu ohledně toho přežírání... dneska se fakt držím!:) Zatím žádná depka, a v ledničce samá zelenina o:)))

Na několik příspěvků jsem chtěla reagovat, jenže už to všechno bylo napsaný... jako fakt obdiv, taky fakt závidím, taky se fakt inspiuji atd...

Jenže ty poslední příspěvky stejně všechno přehlušily... já nechci psát za všechny nováčky tady... navíc jsem tady opravdu moc krátce, a než jsem se zaregistrovala tak jsem spíš jen četla atd. a omlouvám se předem, protože vím, že teď jdu bosou nohou do vosího hnízda...

.... ale ano, teď se jde na všechno rychleji, protože je víc možností, víc pracovišť, víc informací, a dokonce je dneska normální, že jednu z těchto operací prodělal někdo koho Vy sami znáte, koho každý den vidíte atd.

Nemyslím si, že i přesto všechno by se na jakýkoli tento zázrak chodilo, stejně jak pro prášky Adipex, Meridii, či něco obdobného... Tady to máš a uvidíme... a za pár týdnů velké zprávy, jak moc to škodí a jak moc se to bude stahovat atd.

JENŽE... mám nastudováno tolik, až mi jde hlava z toho kolem! Jenže ten člověk, který sedí vedle Vás, Vám nemusí říkat vždy pravdu (jako že super, super, super!) JENŽE toho doktora se kterým to konzultujete, vlastně ani neznáte, je to cizí člověk a pokud nebude dělat tyto operace, pravděpodobně nebude mít práci, takže mi jí vlastně prodává... JENŽE ve všech odborných článcích atd. nepíšou jaký to je s tím opravdu žít, tam ty články nepíše někdo kdo vážil přes sto kilo a najednou je normální!

Tak tedy promiňte, že se my nováčci, občas přitlouble ptáme, ale já sama už fakt nevím, čemu mám věřit...

P.S. ale už fakt poslední slova, aby z toho nebyla pak kniha:))) Než jsem šla na svůj první pircing (před cca 14 lety), hodně dlouho jsem o tom četla, konzultovala s obvoďákem rizika atd. A vyrazila.. a měla ho... a super, a zdobil mne hodně dlouho... a je zvláštní, že se už nikde nedočtu ani teď v této době, jak už se jizva po něm nikdy nezahojí, je schopná hnisat a bolet a dělat potíže atd.... a to nejsem jediná, kdo to sundal a má s tím potíže... atd..... Tak nás nový neodsuzujte, nekamenujte, nezlobíme schválně o:)))) Pro nás jste většina jako modli, bohyně, pro mne občas víc než doktoři a články!!!! (protože ve své situaci zatím neumím věřit tomu, že mi žaludek řekne stop - už víc ne - žeru hodinu a nezatlačí a nezatlačí:((((

Krásný večer všem:)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2011 19:31 

verco ty máš zase nové helo :?: :?: jestli jo tak ti mi ho prosííím pošli :wink:

janaaa jsem ráda, že se tu opět otevřelo tohle téma, já si vždycky myslím, že problém s nehubnutím nebo přibíráním, mám jen já, jinak všichni krásně hubnou a jde jim to nádherně, vůbec neřeší skladbu jídla a baští úplně všechno a váha jde stále dolů :roll: :roll: někdy si připadám, že jsem asi selhala a jsem neschopná dojít k cíli. Jani, moc hezky to píšeš a měli by si tohle přečíst hlavně nováčci a ti co se teprve rozhodují o operci, aby opravdu věděli, do čeho jdou a že po opce to fakt nejde samo- možná někomu to jde líp a rychleji, ale hlavně záleží jen na nás. Také by měli zvážit to, že když zhubnou ve 30 nebo 35 nebo 40...... že tu váhu musí pak zbytek života udržet, tělo si nepřestane ukládat a čím jsme starší, tím je to horší :roll: :roll:
já jsem nevěděla, že Keisha má udělanou tubu, byla původně na bandáži a Renatka Levá psala na facebooku, že má problém že se musí víc hlídat a to dělá instruktorku v H.E.A.T. takže pohybu má dostatek :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Naposledy upravil ALENA dne 12 úno 2011 19:37, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2011 19:33 

No holky to mi nedělejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dočítat 10stran a sotva jsem na konci tak další blikající obálka :? :P Marti,Jani a ostatní Rendy, napsali jste to krásně.Nebudu na nic reagovat udělali jste to za mně,jen mě mrzí že tady opravdu málo chodíme my co jsme tady déle(to se netýká zakladatelek a moderátorek,je pravda že i já mám tady hodně bulek :cry: ).Prostě lidi příjdou,jsou po opce a pak už nechodí,nebo jen mrknou,nebo nepřispívají což je opravdu škoda :evil: :!: :!: :!: :!: A proto slibuji :!: :!: :!: že občas Vás budu prudit :!: momentálně denně,dokud jsem doma :!: :!: :!:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2011 19:51 

ALENKO nemám, to změněné jsem Ti už posílala, včera jsi koukala na fotky ne?? Nic tam změněného není, ale i tak ho pošlu znovu v SZ i když to nové už máš :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2011 19:58 

verco už to víííííííím :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rendy no je to trochu lepší, ale moc dobře mi není :x :x

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2011 20:00 

ALENKO víš že mám takové stavy, že to tu občas musím rozproudit na toto téma. někdy mám pocit, že si všichni myslí, že stačí jednou zhubnout a tím to zhaslo, ale tak to prostě není. vím, že tomu nováčci nevěří, vidí jenom tu naši krásnou váhu. píšu krásnou, protože když jsem před operací u někoho viděla mojí váhu, nevěřila jsem, že já tam taky někdy budu, obdivovala jsem je a v koutku duše si slibovala, že kdybych se jednou dostala tam kde jsem ted, že už mě nic nedonutí, abych zase přibrala. ale skutečnost je opravdu jiná. chápu, že ten kdo má 100 kg a vidí mých 70, tak si říká, co já bych za to dala. ale věřte děvčata s jídlem roste chut a vy bude chtít stále víc. anebo aspon to, aby to tak zůstalo. obdivuju lidi jako jsou alenka, iriska, zelenoočko, gwys, kteří se pouštějí do boje neustále. neusínají na vavřínech a neustále se pouštějí do nového boje. já opravdu smekám, protože já bych to nedokázala.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2011 20:04 

bobulko, martina jak píšete, tak úspěchy se zde dost hlásí, ale nevím, proč ty co mají různé problémy sem nepíší nebo přestanou úplně chodit, někteří pouze čtou jako anonymové, opravdu je potřeba o všem psát, hlavně, jaké jsou problémy a že ne všichni jsou úspěšní, ale asi to je tím, jak jsem již psala, že člověk má sám na sebe vztek, že sklamal, že to nedokázal a tak se začne stahovat do ulity :twisted: :twisted: on si to musí každej vyzkoušet sám na sobě, aby všechno pochopil :wink: :wink: [/b]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2011 20:07 

kosmetičko od toho jsme tu abychom vám novým poradily, ale někdy nás zarazí přístup vás nových. když sem příjde někdo, kdo je rozhodnutý pro operaci a neví ani jaký je rozdíl mezi tubu a bandem, to zůstane i rozum stát. proboha, vždyt je to dost razantní zásah do těla. nováčci vidí jen ty krásné úbytky, ale aby se trochu poinformovali co to všechno obnáší to ne. nejsou všichni stejní, ale bohužel je jich víc. nevadí mi otázky, které se neustále opakují, ale než se začnu ptát musím se trochu informovat. něco o tom vědět.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2011 20:13 

alenko on si neúspěch dlouho nepřipouštíš. taky jsem dlouho nevěnovala pozornost tomu mírnému nárustu. ted se stydím jít ke svému operatérovi. mám strach co si bude myslet, že to zase přežírám. ale kdyby to tak bylo. proto si myslím že děvčata která jsou dýl po operaci si dlouho nárůst váhy neuvědomují a pak se stydí, že selhaly, že jim bylo pomoženo, ale ony to zahodily. právě že tady se čte jen o úspěších, někdy to až deptá, jak píšeš, protože pak máš pocit selhání. ale to je špatně.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2011 20:16 

ALENO trefila si hřebíček na hlavičku, málokdo z těch komu to nejde tak jak si představoval najde dost odvahy s tím jít ven. Vzpomínám si sama na sebe jak dlouho mi to trvalo než jsem se tady k tomu přiznala, právě proto, že člověk má pocit, že selhal, ale ono to není pokaždé v něm. Ale každý do tak hned bere. Ono je totiž nejtěžší si přiznat sám sobě, že je něco špatně a že to sami nezvládnem.

Myslím, že jsem tady dneska v jednom svém příspěvku dost jasně psala, že operace není samospásná, že je to jen a jen na každém z nás jak s tím naložíme. A opravdu jde v tuto chvíli o ty nováčky co chodí a opravdu vůbec nic nevědí a je jim zatěžko přečíst si tady co tak nádhnerně zpracovala jak lolinka což bych považovala jako odbornou část, a pak verča rady, poznatky vlastně všech.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2011 20:22 

:lol: :lol: :lol: než jsem to sesmolila, tak janaaa napsala téměř totéž :lol: :lol: :lol:
no aspoň je vidět, že to vidíme stejně a že na to máme stejný názor :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2011 20:24 

kosmetička
hele klid ... to o čem jsme tu psaly s Martinou nemá nic společnýho s dotazama od nováčků ... jsem zde na foru už dva roky a věř, že to co je tu teď ke čtení a těch informací, které může nováček získat už jen tím, že sem vleze a bude prvně číst ... tak to zde nebylo ... holky to zde postupně nějak dávaly dokupy a snažily se odpovídat, ale doba pokročila přišly nové nápady a s tím i změna v sekcích a v podstatě tu dostaneš v základu odpovědi na ty první otázky který tě zajímají ... a jak píše janaaaa když sem někdo vlítne do diskze jen tak z voleje a ptá se na rozdíl mezi bandáží a tubu, tak je to mazec .... já nevím ... já prvně četla a pak se ptala ... a myslím si, že tak by to mělo fungovat a doufám, že až na občasné vyjímky to tak i funguje, ale nikomu se za to hlava neutrhne pokud se na jednu a tu samou věc dotyčný ptá 5x denně 7 dní v týdnu kdy mu odpoví několik uživatelek a osmej den přijde znovu s tím samým dotazem jako by se nechumelilo ... což se tu taky občas stávalo .... jooo lidé jsou různí a to už si pak říkáš jestli si tady z toho někdo nedělá prdel :wink: takže tak ... klidně se ptej :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2011 20:24 

:lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2011 20:33 

qwys trošku poupravím jednu tvojí větu, která je ale vlastně nejdůležitější a vystihuje podstatu
zhubnout je těžké, ale váhu si udržet ještě daleko těžší
a pod to se absolutně podepisuju :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2011 21:19 

martina ano přesně tohle je to nejtěšší- udržet si zhublou váhu a čím jste starší, tím je to těšší :roll: taky příjdou různé nemoci a pohybové omezené a psychika tomu také dá dost zabrat :evil:

qwys jj ty to máš ještě všechno před sebou a věřím, že se ti to tentokrát podaří, máš dobrou motivaci a jak píšeš, že budeš v těhu cvičit, tak to já si také myslela, pak mě zašili a šoupli do nemocnice, kde jsem ležela na špalkách hlavou dolů 6 měsíců a nesměla jsem vůbec chodit, jen na WC a do sprchy :twisted: :twisted: skončilo to až porodem, tak to nebylo vůbec příjemné :wink: :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina