Ahojky... už je skoro večer a já si Vás pěkně dočetla (ještě že čtu rychle:))) Tak díky za podporu ohledně toho přežírání... dneska se fakt držím!:) Zatím žádná depka, a v ledničce samá zelenina o:)))
Na několik příspěvků jsem chtěla reagovat, jenže už to všechno bylo napsaný... jako fakt obdiv, taky fakt závidím, taky se fakt inspiuji atd...
Jenže ty poslední příspěvky stejně všechno přehlušily... já nechci psát za všechny nováčky tady... navíc jsem tady opravdu moc krátce, a než jsem se zaregistrovala tak jsem spíš jen četla atd. a omlouvám se předem, protože vím, že teď jdu bosou nohou do vosího hnízda...
.... ale ano, teď se jde na všechno rychleji, protože je víc možností, víc pracovišť, víc informací, a dokonce je dneska normální, že jednu z těchto operací prodělal někdo koho Vy sami znáte, koho každý den vidíte atd.
Nemyslím si, že i přesto všechno by se na jakýkoli tento zázrak chodilo, stejně jak pro prášky Adipex, Meridii, či něco obdobného... Tady to máš a uvidíme... a za pár týdnů velké zprávy, jak moc to škodí a jak moc se to bude stahovat atd.
JENŽE... mám nastudováno tolik, až mi jde hlava z toho kolem! Jenže ten člověk, který sedí vedle Vás, Vám nemusí říkat vždy pravdu (jako že super, super, super!) JENŽE toho doktora se kterým to konzultujete, vlastně ani neznáte, je to cizí člověk a pokud nebude dělat tyto operace, pravděpodobně nebude mít práci, takže mi jí vlastně prodává... JENŽE ve všech odborných článcích atd. nepíšou jaký to je s tím opravdu žít, tam ty články nepíše někdo kdo vážil přes sto kilo a najednou je normální!
Tak tedy promiňte, že se my nováčci, občas přitlouble ptáme, ale já sama už fakt nevím, čemu mám věřit...
P.S. ale už fakt poslední slova, aby z toho nebyla pak kniha:))) Než jsem šla na svůj první pircing (před cca 14 lety), hodně dlouho jsem o tom četla, konzultovala s obvoďákem rizika atd. A vyrazila.. a měla ho... a super, a zdobil mne hodně dlouho... a je zvláštní, že se už nikde nedočtu ani teď v této době, jak už se jizva po něm nikdy nezahojí, je schopná hnisat a bolet a dělat potíže atd.... a to nejsem jediná, kdo to sundal a má s tím potíže... atd..... Tak nás nový neodsuzujte, nekamenujte, nezlobíme schválně o:)))) Pro nás jste většina jako modli, bohyně, pro mne občas víc než doktoři a články!!!! (protože ve své situaci zatím neumím věřit tomu, že mi žaludek řekne stop - už víc ne - žeru hodinu a nezatlačí a nezatlačí:((((
Krásný večer všem:)
_________________ 21.4.2011 PLIKACE, 19.11.2012 REPLIKACE, 18.6.2013 ABDO vše na OBklinice - a až mnoho komplikací a ploché břicho nikde:-(((( ..... a nyní bojuji s váhou dál:-(((((
|