Dobré dopolko v kurníčku....
Octavko Kačenko, já věděla, že potrefená husička se ozve....
Holky přiznám se, že včerejší diskuzi band & tubu jsem nečetla pozorně - ale jen letecky, byly to na mě moocccc dlouhé příspěvky a ty já fakt nečtu, nesnáším dlouhé čtení, takže ani tady jsem to nedala, ale zběžně jsem to prolétla a vím o co se jedná, to zase přehled máámmm, jen jsem nebrala každičké slovo....
ALE....
Janiii, sue, marti, bobul a já nevím kdo vše se na tom podílel...musím Vám všem moooccc poděkovat za to, co jste zde napsaly !!!! Spoustu lidí si ani nepřipouští, když mu jede váha tak krásně dolů, že by to někdy v budoucnu mohlo být i jinak - po pravdě i když na to nevypadám, já z toho strach
mám - a to i přes to, že kila šla opravdu dolů sama (doufám, že ještě nějaké odhodím), už několikrát jsem zde psala, že nemohu vědět, co bude třeba za rok...i já nad tím někdy přemýšlím... tak uvidím, co mě čeká do budoucna...každopádně vím, že já mám hodně velké rezervy - nejím zdravě, nehýbu se nějak extra hodně - takže tam doufám, až se bude dít něco s přibývající váhou (tajně doufám, že tomu tak nebude....) budu mít rezervy....
Iriskoo Tvůj příspěvek jsem ale přečetla slovo po slovu a dokonce ho i celý vnímala, což je u mě docela zázrak vnímat dlouhé čtení - sepíši sloh, dlouhý jak týden před výplatou, ale jakmile mám číst něco dlouhé, musím se soustředit vyloženě na to čtení a to prostě nesnáším, nemám nějaké to prostorové vnímání nebo jak se tomu nadává

...ale to nevadí - chtěla jsem napsat, že jsi to napsala moc hezky a věřím, že jsi tím pomohla hoooodně lidem při rozhodování a porovnávání všech pro a proti band & tubu .... děkuji Ti za ta písmenka
uffff, jsem se dneska také nějak rozepsala po ránku
Co kdo kuchtíte?? U nás jen rychlovka - obalená vinná klobása + kaše a po obídku do Prahy, tata mi koupí nové botky a zkusím si tam rovnou tu mojí vysněnou bundu, o které jsem tu básnila někdy v létě už... že je drahá jako prase, ale že až dohubnu, že se odměním, takže třeba už na podzim......