Lubinko jak vidíš, tak v domlouvacím kupé jsi z bariatriků zde na foru v tom týdnu v nemocnici sama. Ale docela určitě tam budeš mít nějakou spřízněnou dušičku.
Každopádně s Tebou počítám...vlak opět příjezd po 11. hodině?
Jájo tak už zřejmě máš informace, tudíž očekávám, že Tě u nás brzo spatřím. Potřebuješ-li něco, písni.
Bobule jestli budete zakládat spolek štítkařů, nezapomeňte mě zaevidovat

.
S
Rozinou už jsme si vše napsaly, tak podávám obecné hlášení o Klokanovi. Je vzorný pacient, ukázkově pije, pro mne překvapivě dost. Kabelka se plní úměrně a zítra snad mu jí odeberou. Tím se mu hodně uleví. Dnes byl ještě hodně bolavý a nevyspalý z ARO, takže říkal, že na noťas nemá ještě ani myšlenky, tudíž Vám vyřizuji od něj pozdravy a předpokládám, že zítra už písne sám.
No a teď
JÁ...nervově a tělesně poničena jsem dnes byla u Hrubáčka. Vylíčila jsem mu své problémy a strasti a poprosila o odpuštění kroužku. A huráááááááááááááááá, odpoledne jsem už spolkla suchou kaiserku a vůbec jsem se nedávila, neseklo se to a ani nešlo ven, ani slinění, prostě paráda! Odpustil mi 3 ml a já konečně můžu slušně polykat. Včera jsem nedala ani pořádně pití, 4 loky a pátý šel ven...ještě před půlrokem jsem v pohodě vypila celou sklenku na jeden záběr. Takže začínám s úplně otočeným jídelníčkem, pokud to ještě nepůjde, tak mi doktůrek odpustí další ml. Čili jdu na libové maso, chleba, zeleninu a ovoce. A věřím, že to konečně už spolknu. Měly by mě přejít i ty průjmy. Ovšem nikdo dopředu neví, jak bude moje tělo reagovat. Po měsíci či dvou se rozhodne, co se mnou dál.
Ale jsem nesmírně šťastná, že se můžu konečně najíst něčeho normálního a netrpět.

Ještě musím dodat, že jsem byla před rokem a něco doplněna na maximum, ale postupem času zřejmě hadička trochu nasávala tekutinu z okolí a kroužek se utahoval čím dál víc...a někdy se právě stává, že pokud už to je skoro skříplý, kroužek sklouzne a je malér. Tomu jsem docela určitě předešla. Žaludek si teď odpočine a pak se bude řešit další postup podle vývoje váhy. Samozřejmě jedu na gramy a budu se snažit nevynechávat jídlo s obavami, že mi bude zase blbě.
Vlado tak jestlipak víš, koho jsem dneska potkala v čekárně? A chtěla bys to vědět? No řekni, chtěla? ...tak jo...sešla jsem se s Dášou, s tou pacoškou, co jste ji s Vendy přemluvily z bandu na tubu. Je maximálně spokojená a ráda, že nás poslechla. Prý nejdřív Ty s Vendy, pak já, pak ta horda holek, co jsem tam přivedla...a že dobře udělala, když dala na naše rady. Má dole 13 kg, už pomalu najíždí na tuhou stravu a je bez problémů. Takže ode mne obdržela kontakt sem na forum, takže se budeme těšit.
Vlado, moc Tě pozdravuje.
Vendy jde zítra naposledy na čištění bříška, ale prý ji to zase bolí. Bože, kdy už bude mít těch nepříjemností konec...a mám Tě taky pozdravovat, jsem jí říkala, jak jsem čuměla na Tvoji novou fotku, že jsi snad poloviční.
Věrčo pro Tebe houbeles

. Už všechno víš, tak se nemusíš obtěžovat s výše napsaným.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014