Zdravím z klokaního brlohu,
musím říct, že full service je dost fajn. Domácí vývar, přecezené domácí polévky a omáčky, tvaroh šlehný s mlékem... jo, to by šlo.
Byl jsem dneska ve městě, v lékárně pro nějaké tabletky a pak jsem neodolal a musel vyzkoušet malé espresso a žaludek byl pro. K tomu příjemná procházka při výjimečné chvíli, kdy svítilo slunce... maňána
Ovšem je tu jedna nevýhoda... a sice ty dobroty, co si dávají rodičové... to jsou muka! Hmmm a na zítřek si vymysleli smažený sýr - to je sice prasárna, kterou jsem už hoooodně dlouho neměl, ale přiznám se, že asi budu muset utéct někam ven, páč to bych asi bušil hlavou do zdi
Tekutin do sebe dostanu lehce pod dva litry za den, což myslím není špatný skóre.
V pátek se chystám na vyndání stehů a doufám, že se mi konečně zatáhne ten kráter po drenu. Hned potom balím do vaku saky paky a odhopkám domů do Prahy. Člověk (klokan taky) potřebuje přece i svůj klid, že ano

°
Beruška81, nebylo to lehký, ale když jsem to zvládnul já (přecitlivělej klokan), tak to zvládneš i ty.
borufka, mě vnitřek různě tlačí a lehce pobolívá poměrně často... samozřejmě při by-passu mě rozkuchali trošku víc. Je to ale lepší každý den...

Akce Macropus, čili Klokan 10. srpna 2011, by-pass v Turnově. Váha v den operace 119.6 kg.