fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 22:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 871, 872, 873, 874, 875, 876, 877 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 18:35 

A.R. - velká gratulace! I neplánované děti dělají rodičům véééélkou radost!!!
Beruško, myslím, že většina z nás to cítí stejně! Já tedy aspoň ano! Taky se těším, a zároveň se trošičku bojím!

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 19:30 

Operace a pár obtížných pooperačních dnů uteče jako voda - já jsem byla operovaná nedávno a kdo by byl např. ještě minulé úterý řekl, že se dnes budu cítit tak dobře:-) Cítila jsem se dost unavená, což je u mne netypický stav. Hodně mi pomohlo se rozpohybovat - jsem zvyklá hodně chodit. Jinak - v Břeclavi jsem byla moc spokojená.

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 20:59 

Aničkoooo :shock: :roll: :shock: no... tož teda gratuluji, ale..... :roll: jsi fakt blázen.... :roll: ale jako na vození kočárku se těším, to jako joooooooo :lol: :lol: :lol: Co na to manža?? :roll:

qwys neviděla, přiznám se...měla jsem jiné starosti, než čumět po autech :lol: :lol: :lol: ...... jo a kdyby Tě to náááhodou zajímalo, tak to byl náš kolos (rozuměj nákladák), v něm manža a dával mi z okýnka kreditku :P jen jsem jí vzala a opět prchala pryč..... :lol: :lol: :lol:

Ive vítej v novém životě kočko, gratuluji k opce a ted už hurá do odhazování kil :wink:

A dnes jsem byla odpoledne u švagrové a neteřinky, neviděly jsme se docela slušnou dobu a to bydlí hned vedle nás ve vsi.... :roll: ....no prostě není čas.... a cestou zpět že se stavím u druhé švagrové, kde byl mladší synátor....no tak mi jen řekne, že tam spí a šmitec..... ale i tak jsem tam zůstala kecat pomalu do 21:15 :roll: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 21:18 

Anicko: gratulace ;) to je krasne!!!

Joli: uz jsi v praci? To jsi FAKT DOBRA!

Klokane: medaile za to jak piješ. To nedám já ani ted.

All: právě jsem asi blbě zapila prášky a draslík co beru chce jít ven! Pomoc

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 21:20 

rozi nebran se tomu :lol: :lol: :lol:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 22:34 

Verko-blazen,blazen :roll: :twisted:
Ja jsem mimiska fakt uz nechtela,navic mi dr.rekl ze u nas by to byl fakt zazrak kdybych otehotnela prirozene.Vsak Ondra uz je z IVF :roll: :oops: :oops:
Jsem z toho uplne vyrizena a ani spat nemuzu-porad premitam pro a proti :o :o :shock: :shock:
Zdenda je z toho taky hotovej,vubec nevim abych pravdu rekla co mam delat :shock: :( :( :wink:

PříspěvekNapsal: 15 srp 2011 23:40 

Aničko R. velká gratulka. To je krásná zpráva,tak se raduj. :D :D :D

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

PříspěvekNapsal: 16 srp 2011 01:33 

Aničko Rychter...vím, že v Tvém srdci se ještě místo pro jednoho prcka najde...máš ho velké a láskyplné.

Klokane...opět jsi nezklamal...říkáš kráter po drénu? Nojo, je dozajista zvící 5-i metrů...to je fuška! :wink:

Rozino...však jsem hlásila, že Klokan pije ukázkově! Hned první pooperační (poopkový...to je teda blbý, to zní jako poloopicový či poloopilcový?) den pil víc, jak jiní při propuštění z nemocnice (nemky). :wink: :roll:

Věrčo...se divím, že ještě náš baráček stojí...čekala jsem dalekonosnou střelu se zničujícím účinkem :lol: . Když nudle nebudou, v pořádku. Však vím, jak všechno honíš. V tom případě jsi ale neměla psát, že kam vlezeš, tam se zakecáš :roll: .
Nedělej si s tím hlavu, zkrátka si ti mí strávníci nebudou vymýšlet hovězí nudlovku i 2 x týdně. Šetřit se budou, nudličky, šetřit na horší časy. :P

Zdravím všechny a musím se přiznat, že když jsem četla popis holek deivi25 & acrev s bandem, okamžitě se mi udělalo zle, žaludek začal bolet, popadla mě panika a musela jsem si jít lehnout. Nekecám. Uf, ještě, že jsem minulý týden se rozhodla ze dne na den a mazala na to odpuštění. Odpoledne jsem mluvila s Irčou, která má stejné problémy jako Romča Kilberg a ve čtvrtek jde na kontrolu. Taky to nechala asi měsíc!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:arrow: :arrow: :arrow: Jen bych holky deivi25 & acrev chtěla vědět, jak se od té doby vyvíjí Vaše váha? :?: :!: :?:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 16 srp 2011 05:01 

Dobré ráno,
tak dnes jdu bojovat se zahradou a plevelem :tlem: jen doufám, že už nebude pršet, protože mi hoří termín do hodnocení zahrady (jsme v zahrádkářské kolonii-vzorové kolonii) :roll: včera jsem měla jet, ale pršelo.
Jinak s váhou jsem zase stoják :evil: mrška se nehla, jak by pravidelně každý měsíc měla... A to mám na zahradě tolik pohybůůů a prdlajs z toho ale vím, kde je zakopanej pes, takže sjednávám nápravu zasloužila bych totiž do čenichu :roll:
Hubnoucím tedy gratuluji :wink:
Tak já letím dobalit věci a jedu hned ráno když už tak brzo vstávám...
Mějte všichni hezký den...

Obrázek

PříspěvekNapsal: 16 srp 2011 05:15 

Verco: Tě zklamu, ustála jsem to. Jen mi chvíli pálila žáha ;)

Boss: Však jsem mu to neustále opakovala, že musí zkoušet pít jak to půjde. Občas si dá i řict :)

Klokane: Evidentně jsi nepostřehl, že mi vytrhli zub. Páč po něm je opravdu v mojí hezké a roztomilé tlamce opravdu ošklivý kráter....

All: proč si to koťe hraje s plyšákem na váze?! Asi mu zhublnul nebo co, že ho stále převažuje... :D

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 16 srp 2011 05:23 

Krásnéééééé a uplakané ráno....
Anička to je božíííííííí,veliká gratulka.A neboj ,to zvládneš.......(budeš muset) :D :D :D :D
Ale jinak nezapoměň na slova 1. paní docentky,že děti jsou dar a nééé každý je obdarovaný a tak si to užííívej......
Všem před a po opce gratuluji a přeji hodně kileček dolů a mě už se to taky krátí a pojedu na dovolenou směr Turnov :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

PříspěvekNapsal: 16 srp 2011 05:31 

všem přeji krásné ráno vypadá to ,že i to sluníčko bude svítit

Mattonko o tý váze mi něco povídej prostě jsem se pěkně sekla od tý doby co jsem na normál stravě :cry: včera jsem byla na zumbě a s prckem na hřišti a to jsem ještě dělala přesnídávky a lečo do sklenic a dneska jdem s prckem na plavečák dopolko a budu muset asi trošku zařadit masíčko do jídelníčku :)

Aničko gratuluji k těhu teď nevím jak jsou tvoji kluci starý,ale já sama mám 2holky dá se říct už velký a k tomu mám 2 letýho kluka a jsem ráda ,že ho mám vždycky jsem chtěla kluka a je fakt,že sice je málo peněz ,ale dá se to zvládnout a tu mateřskou si užívám je to poslední.S manžou to určitě zvládnete a ve vašem případě je to dar a ten na hoře to tak asi chtěl :) . Aničko přeju ti tu holčičku a užij si to :) jak těhu tak i to co nastane potom jsi ještě mladá :)

deivi a acrev teda když jsem četla vaše příběhy tak jsem měla husinu na celým těla ještě ,že jsem na tu bandáž nešla ,přeju vám at už jste na tom jen a jen dobře

Věruško zlatíčko tak jak jsme se dohodli tak to platí jinak večer budu na ICQ a s tím synátorem si nic nedělej hlavně že víš kde spí a že nespí někde s nějakejma feťákama nebo zhulencema pod mostem

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

PříspěvekNapsal: 16 srp 2011 05:35 

Dobré a krásné ranko přeji :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

PříspěvekNapsal: 16 srp 2011 06:01 

Brý ráno

AničkaR za časů našich babiček se řikalo:" Jeden krk navíc se vždycky uživí" To dneska se uvažuje jak to bude s penězma, ale dítě je dar a tak to je. Gratuluju a užívej si to co to dá.

PříspěvekNapsal: 16 srp 2011 06:26 

dobré ráno.... :wink:

Aničko písnu Ti SZ, tady se mi to nechce ventilovat :wink:

Jinak se Ti vůůůbec nedivím, že jsi nespala a dávala jsi si všechno pro a proti...ono v dnešní době platit hypotéku, mít na krku 3 děti a ještě do toho miminko a předělávat barák...není žádný med..... :roll: :twisted: ...nicméně tady se aspon vidí, že jsi dalším důkazem toho, že obezita a posléze ztracená kila dělá divy.... přeji pevné nervy, at už se rozhodneš jakkoliv, držím palečky - více v SZ :wink:

Vladi kočko moje, nezměnilo se nic, ale i tak si to vše upřesníme na ICQ ju :wink:

A co Jája - ta si to doufám nerozmyslela, od objednání tu nebylo ani písmenko od ní... :roll:

Lubinko dovolená v Turnově - hezky jsi to napsala :lol: :lol: :lol:

boss je to spíše o nedokopání se k tomu, než o čase..... no prostě celá jááá :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:

A už nevím, co jsem chtěla napsat :roll: tak třeba zase za chvíli..... :roll:

Jo a taky mám k překvapení noční SZ od admina......takže - možná přijde i kouzelník :lol: :lol: :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 871, 872, 873, 874, 875, 876, 877 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina