Aničko Rychter...vím, že v Tvém srdci se ještě místo pro jednoho prcka najde...máš ho velké a láskyplné.
Klokane...opět jsi nezklamal...říkáš kráter po drénu? Nojo, je dozajista zvící 5-i metrů...to je fuška!
Rozino...však jsem hlásila, že Klokan pije ukázkově! Hned první pooperační (poopkový...to je teda blbý, to zní jako poloopicový či poloopilcový?) den pil víc, jak jiní při propuštění z nemocnice (nemky).
Věrčo...se divím, že ještě náš baráček stojí...čekala jsem dalekonosnou střelu se zničujícím účinkem

. Když nudle nebudou, v pořádku. Však vím, jak všechno honíš. V tom případě jsi ale neměla psát, že kam vlezeš, tam se zakecáš

.
Nedělej si s tím hlavu, zkrátka si ti mí strávníci nebudou vymýšlet hovězí nudlovku i 2 x týdně. Šetřit se budou, nudličky, šetřit na horší časy.

Zdravím všechny a musím se přiznat, že když jsem četla popis holek
deivi25 & acrev s bandem, okamžitě se mi udělalo zle, žaludek začal bolet, popadla mě panika a musela jsem si jít lehnout. Nekecám. Uf, ještě, že jsem minulý týden se rozhodla ze dne na den a mazala na to odpuštění. Odpoledne jsem mluvila s Irčou, která má stejné problémy jako
Romča Kilberg a ve čtvrtek jde na kontrolu. Taky to nechala asi měsíc!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jen bych holky
deivi25 & acrev chtěla vědět, jak se od té doby vyvíjí Vaše váha?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014