Scalla Jsem se v tom nějak ztratila
Já už mám hotovo, od 24.6: jsem BlbeC

s papírem

Byly to nervy, nevím co bylo horší jestli rozkývat se a jít do školy nebo na operaci.... Ale spíš na tu operaci, to člověk neví co ho čeká, přeci jen ve škole co zkouška, to malej nervák.
Jsou tu lidi co to můžou potvrdit, jak jsem střečkovala a byla úplně tohová, že to nedodělám a podobně, že jsem debil.... No fakt jsem asi musela být na odstřel (zúčastněné
Katka04 a Klokan), žádám o zdržení se komentáře,jo?
A skromnost stranou, jsme jistě nevyčerpatelná studnice životních trapasů

A věřím tomu, že by jsi taky měla co vyprávět. Teď mi,ale napadá jen to, jak jsem dělala zkoušku z obchodního práva.... NO a to opravdu nebylo k smíchu co jsem provedla. Ale nalitý na přednášku kolektivně to byla jiná prča... Vývoj ekomomických teoríí byl v tu ránu o poznání legračnejší

Přednášející byl z nás trochu paf, to se fakt na akadeické půdě nenosí, nebo nám záviděl, že nemohl s náma

A jednou jsem o angličtině česky vysvětlila, že je úchyl.... Paní magistra nestíhala. Ještě že to nechtěla v angličtině

Páč to by byl jiný mazec. No, raději to nebudu pitvat nebo to bude vypadat, že jsem tu školu udělala levou zadní a to opravdu néééééééééééééé