Zdravím všechny! Dneska jsem si tedy užila jako už dlouho ne...jeden mužský mi totiž pořád nadzvedával sukni a díval se pod ni...nojo, je to tak. Ten mužský byl Vladin prcek Pája...vcházím do nemocnice a vidím Páju, jak tam zas řádí...tak hledám očima mámu a ejhle, ona stojí vedle. Jo a důvod toho nadzvedávání sukně byla má profesionální bandáž kolena...jsem ji zdědila po synátorovi, když si kdysi zchromil koleno v karate. Bandáž je krásně modrá a mohutná, prostě to chtělo prozkoumat a to důkladně. A co to máš? A proč to máš?...no, Pájo, když tu budeš takhle nezřízeně pobíhat a práskat s sebou na zem, tak si možná takovou bandáž taky vykoleduješ...chudáček mi moc nerozuměl. Je to pěknej čertík. Nakonec v čekárně řádil se stejně starým vnoučkem, kterého tam měla Blanka. Chodí na forum málo, nijak se nekontaktujeme, ale vždy, když tam leží či jde na kontrolu, tak se sčuchneme. Asi to tak má být!
AlenoM čauky! No však Věrča bude mít taky tak krásný pupíček, jako Ty. Taky tam nemá zbla sádla, jen kůži. Divím se, že si to neufikne sama a nesežvejká na předložku k posteli.
Jančo já nejsem rozhodně příkladuhodná. Neřiď se podle nikoho, protože to musí být Tvoje rozhodnutí a nenech se ovlivňovat. Někdo totiž s bandáží dá dolů i 60 či 70 kilo, další jen 20 a s bídou. Totéž ale platí i u jiných druhů operací. Každé tělo je jedinečné a každý řídící mozek je jedinečný. Je to hodně o vůli, o ukázněnosti, ale i o přidružených nemocech, lécích, možnosti pohybu, věku a v neposlední řadě hlavně o metabolismu a ŠTĚSTÍ. Chceš-li mé vyznání, tak dnes si říkám, že jsem tenkrát měla volit ráznější operaci. Je to jako "kdybych to byl býval věděl, tak by jsem sem nechodil". Ale když vidím Tvůj metřík, že nepotřebuješ dát dolů až tolik moc kilo, tak za mě říkám ANO, s bandem tohle zvládneš. A nakonec po 2, 3 a více letech se stejně musí hlídat skoro každý, aby si váhu udržel. Taky je individuální, jak kdo po které operaci může některé jídlo a jiné nemůže. Ty sama nejlíp znáš své tělo a taky proto nejlíp posoudíš, co zvládneš, co Ti třeba po operaci bude vadit a co chybět. Ale taky se může projevit přesný opak Tvého předpokladu. Takže jedině pořád pročítej příspěvky, sleduj metříky a taky nakoukni do statistik. A až se rozhodneš, musíš věřit, že jsi zvolila správně a snažit se maximálně.
http://www.bandingklub.cz/vysledky.phtmlPokud Tě zajímá něco speciálního, klidně se ptej, já vždy odpovím rovně, nic neobcházím. Myslím, že to tak má být. Iluzorní informace jsou k ničemu.

Teď si uvědomuju, že jsem vlastně momentálně obandážovaná dvakrát. To mám ale štěstí !
Aničko Rychtr krásnou dovolenou! ...budu na Tebe myslet, určitě máte teď těžké rozhodování...Ty "víš", že to je princeznička... a tak tomu centimetrovému uzlíčku tuplem držím palce!
Mono klíďo navlékni plavky...stejně chlapi budou čučet na Tvůj hezký obličej a těch faldíků si nevšimnou a když jo, tak jim budou milé...a na ženský se vykašli! Neznám jedinou, která by byla se svým tělem spokojená. Tak ať si trhnou!
Klokane čauky a písni mi, něco jako malý románek "Jak jsem přežil vytažení stehů". Nojo, co bys ode mne čekal, že? Seš věkem jako můj syn, tak si můžu nakrásně do Tebe ďoubat

. Jinak zírám, jak ses najednou probral a seš samá štrapáce a mlsný jazýček už Ti nedá klidu. Však jsem Ti říkala, že se oklepeš a bude líp. Pamatuj si, že matka má vždy pravdu. Jasný?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014