Zelenokukadlo mě snad šálí zrak

...Ty a zde? No tak povídej, jistě máš spoustu novinek a plánů, jinak by ses nám tu nevyjevila veřejně...jó, už jsem dočetla zbylé sekce a vím, co že to je za novinku. Tak hodně zdaru!
Bobule jsem moc ráda, že jsi u nás dobře začala a že se snad konečně dočkáš. Moc Ti to přeju. Upřímně...však jsem Ti to říkala, umím si představit, jak Ti musí to břicho ztrpčovat život. No tak už se na Tebe těším, snad se uvidíme brzo brzičko, nejlépe rovnou na pokoji č. 500! A už se tu, laskavě neomlouvej, k Tobě se to vůbec nehodí. Dobře, že jste to holky ututlaly, o to víc jsme všechny překvapené a držíme cecko, co se dá. Určitě sborem!
Tedy já když jsem Tě spatřila a Verča nás představovala, tak říkám...nojo, vždyť my se známe...z fotek, na nich seš jak živá, připadalo mi zbytečný Tě představovat. Totéž s Qwys, či jak vlastně se to píše, to je děsnej nick

, pěkný jazyko a prstolam. Jojo,
Qwys má krásný hnědý oči...holka, držím Ti palce, ať seš úspěšná ve svém plánu, Tě obdivuju, dala sis fakt náročný cíl! Myslím na tolik kilo tak krátký časový úsek. Držím palce.
All... no tak když to
Verča nakousla, tak se prostě nezdržím. Ona taky říká, že když musíš, tak musíš. A já tedy musím.
Dnes v čekárně k žádnému trapasu nedošlo, ale přesto po sobě Verča zanechala stopu...podařilo se jí málem shodit květináč s kytkou, v poslední chvíli ho zachytila, jenže až uklízečka zajede mopem pod sedačky, bude se náramně divit, kdo si tam připravuje půdu na sázení brambor...tolik hlíny totiž šikovně vysypala. A prej PSSST! Ale kdepak, ať se tady veřejně v povědomost všem dává, že kam Verča vstoupí, tak spoušť nastává.

Z toho se, holka, nevykroutíš, svědků byla plná čekárna.
Ještě potvrzuju Martině, že jsem skutečně byla překvapená, jak bravurně zvládá abdo. A má T. Jenže tedy bez sešití vnitřních svalů. Dneska zrovna s námi pan doktor diskutoval v čekárně a tak jsme došli až na ty abda, ptala jsem se, jak se pozná, že vnitřní svaly jsou rozestouplé a musí se sešívat. Tak to vysvětlil a dodal, že oni při odstraňování přebytečné kůže po zhubnutí ještě tenhle případ neměli. Nemůžu tedy posoudit, protože všechny holky, které jsem po abdo viděla, vlastně ty vnitřní svaly sešité neměly. Proto na tom byly možná líp, než jsem čekala.
Janooo tak to je jasný, že srazík v březnu mi nemůže uniknout, jedině snad v případě padaní trakařů z nebe...ale tady to je samá mlaďule, beztak v životě trakař neviděly...no ale holky, je pěěěkně velkej! Tak Jano napiš zase datum včas, místo a hodina by mohla zůstat jako posledně.
Lolinko tak Ty nepřijedeš? ...to mi budeš ale vážně chybět!

Snad vyjde aspoň ten Turnov.
Irisko ahoooooooooooj! Tak vyprávěj!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014