Zdravím all...tak stále ještě máme venku větší teplo, jak v baráku, chtěla jsem konečně otevřít balkonové dveře, ale z venku jde dusno a navíc tam tak řvou rosničky, že rušily můj poslech-pohled televize. A když jsem u té zvířeny...odpoledne jsme zjistili, že máme v kuchyni na koberci malou užovku. Nejspíš byla vevnitř už delší dobu, jelikož pejsek pár dní nevysvětlitelně poštěkával tu v kuchyni, tu v obýváku...a nikde nic. Tohle dělá, když máme doma vetřelce. Žábu, kobylku, pavouka...tak jsem prohlédla psí misky s vodou a v jedné našla jakýsi nepořádek...tak je to jasný, užovka byla naložená tady. Už jsem tu dřív psala, že takhle vždy vypátrám žabky, jednou dokonce dospělou ropuchu, rozpláclou po celé misce...fuj, to jsem se ale tenkrát lekla. No a dnešní úlovek opět vyfocen v porovnání s krabičkou od zápalek. Jako nedávno ten netopýr. Až si vyšetřím čas, prsknu Vám své "úlovky" na fb. Ale hrochy (jako výše) nečekejte.
Klokane vidím, že humor Tě neopouští.....taky sleduji Tvůj metřík a zdravím!
Vlado, pokud vím, tak Tvůj manža se doma vyskytuje stejně tak málo, že Pájovi "obětuje" asi tolik času, jako kdyby si ho pravidelně vyzvedával na vycházky. Na těch by se mu věnoval plně, pokud by ho, ovšem, nedal hlídat tchýni.
Jsi otrávená a myslím, že tenhle neuspokojivý vztah stejně jednou krachne. Záleží na Tobě, jak dlouho to vydržíš. Protože ten Tvůj je zřejmě se stavem věcí spokojen a nemá tušení, že by ses taky mohla ozvat, zvednout, sbalit holky a kluka a odejít. Nebo lépe...postavit mu kufr přede dveře a poslat ho k mamince. Ať si ho dovychová. Nechci Ti vůbec nic radit, sama s tím zkušenosti nemám. Jenom vím, že chlapa převychovat je zcela nemožný a když, tak jen na chvíli. Ale jestli toho svého ňoumu miluješ, tak s ním budeš i tak. Jestli ne, tak na co čekáš? Ale o tom druhém píšeš jako o kamarádovi, tak toho zřejmě nemiluješ. V tom případě setrváváš na křižovatce a čekáš na toho "pravého".
Lú, Lú, Lú čauky a choď mezi nás častěji. V zimě určitě nějaký srazík v Liberci spácháme, bude tu na to založený samostatný šuplíček, tak potom hledej, šmudlo...a teď...což kdybys přijela na srazík do Harrachova?...
viewtopic.php?f=1&t=954

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014