fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 06 zář 2025 22:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 910, 911, 912, 913, 914, 915, 916 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 25 srp 2011 19:49 

Alenko, mam to jak ty, uz jsem na nocni a je klimaaa!!! Jo :D
Jinak to je jakoby mast jako takovy balzam, ze to vetres pul hodiny pred mytim hlavy do palice, pak to smyjes s tim, ze se jeste umyjes tim samponem - vlasy nejsou mastne. Ja to obcas delam, ale proste vetsinou prijdu a potrebuju si umyt hlavu TED, ne vtirat cosi a pul hodky cekat :D je to jen lenost...

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 00:27 

...já teda sedím doma, klimošku nemáme, ale krásně jsem to vymyslela...otevřu vše možné, kde jsou síťky proti hmyzu a pustím na nejvyšší stupeň digestoř v kuchyni a protože je teda silnej (jak bejk prej), tak tu mám krásně chladno, ani nemusím pouštět větrák...a dnes nehoním uvnitř ani žádnou havěť, asi už taky horkem odpadla...ale když jsem byla v noci venku na čumendu na hvězdy, tak jsem se srazila s lišajem smrtihlavem...to je skoro jako srážka s ptákem.

Martina to sice napsala do sekce OPERACE, ale já to písnu ještě všem...Věrča se konečně po celodenním zmatkování rozhodla, že teda "bere břicho". Měla totiž možnost jít na stehýnka (mezi námi...její břicho bych brala...má tam směšnej a miniaturní převisek). Hm, někdo nemá nic a někdo si může vybrat. :shock:
Lubinka byla už dneska lepší, zbavena jedné za tří kabelek a prý zítra by mohla být už zcela "bez". Rána po kýle bolí. Měla ji velkou a akutní. Věrča leží na stejném pokoji, holky proti sobě. Tak zítra to bude zase mazec. Už dnešek byl fičák. Nejen od větráčku. Věrča do tý nemocnice vůbec nepatří. Na všech postelích jsou buď obézní rozvalenci nebo zafáčovaní chabrusáčci a ona tam je jak kobylka. Hubená a skotačivá. Uvidíme, snad bude dodržovat pooperační režim a bude ležet. Když, tak prý ji sestry přikurtujou a já jí pak ještě můžu případně zalepit i hubajznu. :roll: Nebo z těch jejích hlášek Lubince prasknou stehy.

Sešla jsem se s Ivou63, EVIK mi utekla, Nedku jsem odchytila. Viz "domlouvací kupé". 8)

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 06:45 

Přeji vám všem pravděpodobně poslední krásný letní den.
Dneska mě čeká poslední z mnoha nákupů do školy, ten náš kluk ty školní potřeby snad žere. taky kupujete každej rok všechno nový?
Jinak všem děkuju za podporu a měli jste pravdu, váha se pomalu posouvá dolů, 1kg za dva poslední dny.
Tak se všichni mějte jak nejlíp to dneska v tom vedru půjde a držte se.

PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 06:49 

všem přeji krásné sluníčkové ráno

tak jsem si včera s kamarádkou a s našima prckama vydali k vodě děti jsme měli v kočárku a mastili jsme tam 7km a zpět tfuj už nikdy víc bolej mě hrozně haksny a ruce :?

Bossinko s tím digestořem jsi mě připoměla Pata a Mata ty mají taky silnej digestoř a vždycky jim něco uletí :lol: :lol: :lol:
chudinka Lubinka dneska bude mít od Verči klid snad :)

dneska musím do města poplatit účty odpoledne razíme na koupák ,ale ne pěšky a nechám Páju u babičky a jdem ke švagrovi kolaudovat,takže slibnej a pěknej večer jinak manža tento týden odjel ráno v 5 a přijížděl večer v 7 takže jsem měla takovej relax od něj a večer pak čučel na fotbal to vám byl klid

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 06:50 

Brý ráno

Boss pozdravuj holky až je půjdeš navštívit

Liška školní potřeby už naštěstí nenakupuju. U nás je "žrali" dva. Vůbec nechápu kam se to vždycky podělo. Na konci září se šlo nakupovat znova, ale rozesmála si mě dost :lol:

PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 07:06 

Krásné ráno.
Teda holky gwys a rozinajá se z vás picnu :lol: :lol: . váš popis přesně vystihuje moje pocity na dovolené u vody :mrgreen: . Plejtvák obrovský se marně snaží dostat na břeh, příp. se z nějakého dosud neznámeho důvodu, asi pomatení mysli, vyvalil na břeh.¨
boss moc holky pozdravuj. U Věrči si nejsem jistá, zda by na tu její papulu lepidlo stačilo. Lubince měli dát nějakou hooooodně odolnou nit na stehy, protože s Věrčou jí hrozí potrhání čehokoliv.
Jinak mi odpověděl pan doktor Jemný-Hrubý a mám se co nejdřív objednat na kontrolu. Budu se pokoušet dneska do TU zavolat.

18.8.2011 konzultace v Turnově doplněno5 ml,30.8.2011 pro obtíže -0,5ml

21.10.2011 Turnov odstranění bandu,
27.3.2012 Turnov gastrický by-pass R-Y, 4.1.2013 žlučník
Vzhůru dolů k lehčím zítřkům....

PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 07:08 

Boss,Ti mám od Věrči vyřídit,že jsi huba plechová :lol:

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 07:08 

Boss taky holky pozdravuju :-)

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 07:49 

Od pondělí hledám hodinky... Nevím kde je mám... Kdo je sežral, přihlaště se! :twisted:

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 07:57 

Ahoj mé štíhlé přítelkyně, právě dnes jsem se stala "docentem" a mám z toho obrovskou radost. Když mi to ráno ta moje holka placatá digitální ukázala, tak jsem nevěřila svým očím a žádný deko navíc, rovnejch 99! To, že jsem se rozhodla pro operaci, byla jedna z nejlepších věcí co jsem kdy udělala. Takže jestli sem nakukuje někdo, kdo ještě váhá a neví, jestli má nebo nemá, tak neváhejte. Já samozřejmě vím, že si k rozhodnutí musí dojít každý sám a že to máme v hlavách a tam se to musí zlomit v ten správný čas a pak to jde, ale opravdu, jestli je tu někdo, kdo by chtěl a přitom neví, jestli do toho má jít. Jděte, fakt to stojí za tu chvíli bolesti.
Všechny vás zdravím, gratuluji k odhozeným kilům, k termínům a k odhodlání. Mám vás ráda :oops:
8.9. v 9.00 budu u Hrubáčka, jestli máte někdo cestu do Turnova, těším se :D

PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 07:59 

edrah GRATULACE :-)

bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 08:18 

Hezký den všem,
rozino, však nedělej pupínky, předpokládám, že se tajně zhlížíš v plavkách v zrcadle a obdivuješ svoji novou krásnou postavu a jen ze soucitu k lidem jako já se snažíš předstírat jakési pochybné nedostatky, které my ti ale stejně nevěříme!!! Ale pravda, fotku k dispozici radši nedávej, třeba bych mohla propadnout trudnomyslnosti! P.S. Já jsem zcela masochisticky fotky (ano, dokonce ne jen jednu) v plavkách na rajče umístila a je tímto k dispozici všem přítomným, které si pošetile myslí, že jsou tlusté, aby si o sobě zvedly mínění!!!
věrča se má, to musí být super, rozhodovat se, jestli bříško, nebo stehýnka, nebo ještě něco jiného.... Mně sakra ta kůže nevisí nikde, všude je plno!
Ale pozor, dámy, včera mi jeden fakt pěknej chlap skládal takové poklony na mou postavu, že jsem si připadala téměř jako královna! Takže i takoví (úchyláci? :mrgreen: ) se k naší radosti najdou!!!

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 08:23 

Scallo teď si mne rozesmála, prý masochisticky, to je fakt vtipné.
Já jsem tedy neměla také nikdy problém se svojí váhou se vyvalit na pláž či k bazénu,
ale manžel tak ten, když jsme byli před 2 roky v Chorvatsku, tak se koupal jen jednou a to v tričku a teď když jsme byli na jaře na Krétě, tak nevylezl vůbec :D :D :D Jsem netušila, že to chlapy mají takto. Myslela jsem si, že my ženské to řešíme víc, ale že bych se nekoupala, to prostě nejde.

Mám ještě jeden dotázek, náš mladý 3 roky má už 2 dny teplotu 37.4 a večer tak 37,8 myslíte, že to může být z toho horka. Normálně jí, pije, hraje si , tedy co mu dovolí zlomená noha. Nic ho nebolí, ani ta noha. Máte s tím někdo zkušenost. Nechce se mi ho v tom vedru vláčet k doktorce.

PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 08:27 

Dádo, jak jsem psala jinde, tak já jsem sice problém mívala, ale fakt je, že jsem viděla horší případy a nijak mě nepobuřovaly, tak jsem s problémem taky skončila! Kdo se na mě nechce koukat, ať se na mě nekouká!
myslím, že ta teplota by mohla být z horka, jakožto úpal, takže hodně pít...

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 08:31 

Scallo takovej magor nejsem, vzala jsem je včera na sebe prošla se doma. Ukázala rodině a napsala komu to jen šlo :-D Jen na FB jsem raději mlčela :-D

Jinak já Vercu obdivuju, já bych se bála jako četr kříze na tohle jít :-) A možná i tochu závidím, že mi visej jen prsa :-D

Dada73 to může být z horka. Trochu ho ochlaď, když má tu tlapičku,tak mu dej až pujde ze záchodu a bude si mýt ruce nakonec studenou na zápestí. To pomáhá, ubírat teplou a i jemu se trochu ochladí na chvíli se uleví. Už to skončí a bude líp .-) Prdelka malinkej.

bypass Homolka 21/7/2009

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 910, 911, 912, 913, 914, 915, 916 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina