Vlada píše:
Bobulko až si půjdu nechat ufiknout lajtnu tak by sme mohli spolu,nejdřív jsem říkala,že nebudu muset ,ale pupek po 3 dětech pěkně vysí jak u Lysý

si tak kráčím po plavečáku frajerka a sestra mi říká kouká ti zespod plavek kůže

to byl trapas nu což s tím musím počítat
Což o to ... já bych se tomu nebránila, ale já si nechám dělat tu svoji plachtu tady v Brně páč mě čeká kompletní rekonstrukce břišních svalů a je to přeci jen jinej "převis" než na co je Hrubáček zvyklej a hlavně mám to do Brna mnohem blíž kvůli nedejbože případným komplikacím .... takže asi tak Vladi

Jinak se s vámi podělím o dnešní zážitek ... jela jsem pro dceru která se mi vracela z tanečního tábora a: dcera mě po 14ti dnech kdy jsme se neviděly nepoznala ... její reakce byla: vždycky seděla v autě velká postava a teď sem fakt váhala jestli je to naše auto a ty v něm, páč tam seděla malá hlavička s úzkejma ramínkama

Jinak
verča mi také pravidelně podávala hlášení, ale nemám čas sem vlézt a dělat dál hlásnou troubu, ale spoléhala sem, že se někdo obětuje, takže
Martino díky za info
Jo a měla jsem jít dnes do práce, ale bohužel sem musela jet s mladým k doktorovi, pak na gastro a ještě na sociálku, tak jsem to vzdala a jdu až zítra .... jsem zvědavá jak mi půjde hubnutí s novým "režimem" páč mám vždy 2 denní, den volna a 2 noční a 3 dny volna ....
Takže zítra na denní a už si chystám krabičky ... dělala sem si těstovinovej salát z krabích tyčinek, tak snad se z toho neposejřím

a co tam budu jíst dál teda nemám tucha
Teď se jdu vyvalit k bazénu a nachytat ještě poslední sluneční paprsky na své vorvaní tělo ....