fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 03 zář 2025 07:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 915, 916, 917, 918, 919, 920, 921 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 27 srp 2011 17:21 

bambulka77 píše:
Ahojky, no ona mi okrem plikacie ponukala aj biliopankreaticku diverziu...to ked som sa pytala na tubu...ze vraj ked mam odvahu ist do komplikovanejsieho zakroku,tak by mi uz radsej doporucila toto...ale popravde,mne sa to vobec nepozdava...viem,ze niekomu ano a nemam nic konkretne proti,len akosi citim,ze to nie je to prave orechove pre mna....tak neviem... a plikacia sa mi sice tiez pozdava,ale kto vie ako sa ten ''skruteny'' zaludok bude chovat o 15-20 rokov... nejak mi ta tubu pride ako jeden z ''naj'' zakrokov...jednoducho odrezu vacsiu cast zaludka,zosiju a hotovo. Nic viac a nic menej....to sa po urcitom case zahoji a pokial bude vsetko ako ma byt tak tu je aspon mala nadej, ze by som uz do smrti pod noz nemusela ist...aspon taku mam ja zidealizovanu predstavu...som realistka a viem,ze vela veci sa moze zvrtnut zle,ale maly optimista mi vravi,ze tiez nemusi...pravda je tiez taka,ze neviem ako dlho ostaneme v CR a je tu moznost,ze sa raz vratime na Slovensko...a tam sa im o takychto operaciach zatial ani nesniva...aspon nie v takom ponimani ako tu...no uvidime ako to cele dopadne... :roll:

Já jsem ani netušila, že něco takového existuje, teď jsem si to v rychlosti přečetla, je sice hezké, že to má největší účinek co do shozených kil, ale zase užívat do konce života nějaké tabletky...mno...já sama nevím, jakou operaci si mám vybrat, na první návštěvě jsem s doktorem hovořila o gastrickém bypassu, ale jak to tak vypadá, doktor to spíš ponechává na mně, jak se já rozhodnu... a já nevím, jak a pro co se rozhodnout. Moje obezita už je na životě ohrožující, aspoň tak to vnímám já... Jinak na Slovensku se tyto zákroky neproplácí pojišťovnou?

PříspěvekNapsal: 27 srp 2011 17:39 

qwys myslím, že u těch celebrit to ani nebylo tak věkem, ale špíš alkohol, drogy a psychika :evil: :evil:

u mně byl kritickej věk- 35 roků, to jsem onemocněla rakovinou :roll: ale jak vidíš, stále jsem tady :D člověk holt musí bojovat :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

PříspěvekNapsal: 27 srp 2011 17:44 

ahojík lidičky,...tak jak to jde??? já už se nemůžu dočkat mého datumu,..ajajj,.....počítám snad každičký den,..jinak všem gratulka,...komu se daří :wink: :wink:

PříspěvekNapsal: 27 srp 2011 17:53 

zannetta27 píše:
ahojík lidičky,...tak jak to jde??? já už se nemůžu dočkat mého datumu,..ajajj,.....počítám snad každičký den,..jinak všem gratulka,...komu se daří :wink: :wink:

Tak to teda budeš čekat dost dlouho...no a musíš před opkou shodit nějaká ta kila? Mi doktor řekl, že pokud nezhubnu, tak mě na sál nepustí. :)

PříspěvekNapsal: 27 srp 2011 18:54 

Katynka - biliopankreaticku diverzi Ti tedy nedoporučuji. To je celkem hodně drastické a pojistovny tento zákrok laparem neplatí. Takže Ti rozříznou celé břicho na 30 stehu... Kamarádka to má, dělali jí to na OB, ale "zapoměli" jí říct, že prakticky co sní okamžitě z sebe dostane, jelikož jí bude doprovázet průjem. Tak to je v kostce. Pokud stojíš o nevratný zákrok, je asi lepší bypass.

Dáda - Tak já si to myslela hned jak jsi psala, že máte byt na slunečnou stranu. Prostě to bylo z vedra, hlavně že je dobře :-)

Klokan tebe nechat chvíli bez dozoru, co? :-D To se chytáš na hurikán, že nekupuješ jako o stošest?! :-D Hele, ta Irene sem prý dorazit nemá. Tak aby se Ti to nezkazilo. Ale kdyby jsi nevěděl co s tím, tak si myslím, že by se někdo našel, kdo by pomohl s konzumací :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 27 srp 2011 19:03 

bossice, popros strýčka Google, ten ti rád najde, co je to za dobroty... a hubne se po tom rozhodně lépe, než po tiramisu z pomazánkového másla :P

rozina, to že člověk nakoupí spoustu položek neznamená, že to odváží kamionem... hezky od každého kousíček a pohoda... a když máš chuť na nějakou dobrotu z mé kuchyně, tak to napiš otevřeně :lol:

PříspěvekNapsal: 27 srp 2011 19:13 

Klokan Moje vrozená skromnost mi to jaksi nedovoluje... Napsat tady na rovinu, že Tvá kuchyně je pro mne vzrušující a neutchající zážitek od návštěvy k návštěvě.... :oops: :P :twisted:

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 27 srp 2011 21:12 

search.php?author_id=2117&sr=posts ...to sem musím prsknout sama, Balabán to napsal do šuplíčku představení. Holky, to je fešnej chlap i při těch kilech!!!

Jo, měly jsme na pětistoffce mejdan, právě jsem se vrátila domů...Lubinka ještě s jednou kabelkou (z hrmy), naprosto nic ji nebolí a řezy má teda pěkně velký, ale krásný. Šťastná jak bleška. Bříško "jak nový".

Věrča? Nad tím jejím miniaturním převisem se snad ani nebudu pozastavovat. 8) Ještě má kabelky. Kanylu přepíchnutou na druhou ruku. Jinak je v pohodě a prý taky břicho nebolí.

Holky děkují všem za pozdravy, děkují i za SMSky a vše opětují. Nějak pro to všechno povídání (měly by je rozsadit!) nemají ani čas odpovídat :roll: .

V pokoji už mají příjemně, venku je totiž 13 st., ale větráček si občas zapnou.

Klokane a víš, že si to ani nebudu googlovat? Nechce se mi, víš? Protože já nemám toho, kdo by mi z těch ingrediencí uvařil a Ty mě nezveš. Sežereš si to sám, to je jistý, co má hubička sama ráda, nepotřebuje kamaráda :lol: . Tak si dej, ale pamatuj, že Tě pan doktor "Jemný" upozorňoval, že na kořeněné a pálivé delikatesy máš nejméně na čtvrt roku zapomenout.
Navíc jsem z vesnice, tak pro mě je lahůdka sedmikráska, šťovík, kozí brada, šťavel, jetelíček...ale o těchle delikatesách zase nemáš potuchy Ty. :mrgreen: A stačí mi vyběhnout před barák a nemusím absolvovat speciální obchod s všelijakejma potvorama. Asi tak. 8)

Qwysko pro mne byla kritická léta 33, to bylo fakt buď a nebo :roll: . Takže s Kristovýma rokama na tom asi něco bude. Ještě, že už to mám za sebou, jedna z mála výhod stáří :wink: .

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 27 srp 2011 21:49 

Asi jsem hloupý, ale jak mám vytvořit graf (ikdyž u mě je to zatím bezpředmětné).

Muž, výška 194 cm, ženatý, 39 let, jedno dítě. Tubu 24.8.2011 v Turnově, Mudr. Hrubý.

PříspěvekNapsal: 27 srp 2011 21:55 

Balabáne viewtopic.php?f=1&t=252 tady je návod, pokud budeš vedle, pomůžeme, takový mladý a nadějný chlapík to jistě zvládne sám. Když, tak volej o pomoc :wink: ! A jaktože ještě nechrníš?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...

PříspěvekNapsal: 27 srp 2011 22:29 

Boss představuji si Klokana jak hopsá na louku a vybírá nejlepší kousky : D

bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 27 srp 2011 23:26 

Rozino tsssssssssssssss, tak já si to taky představit ani neumím....zcela nemožná skutečnost, vidět Klokana sbírat kozí paření a dokonce ho i jíst :shock: . Chtěla jsem napsat "požírat", ale to se k němu naprosto nehodí.

PříspěvekNapsal: 28 srp 2011 08:10 

Boss ani při troše dobré vůle? Přdstav si jak hopká a nadává, kdyz narazí na pampelišku!!! Pak vytáhne z kapsy sváču z domova a s chutí zbaští libový kousek bůčku s okurkou...
No ale to už je milé děti jiná pohádka :-)

bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 28 srp 2011 08:11 

Krásnou slunečnou neděli přeji, i když je trošku zima, ale to mi nevadí.
Zítra mám opět nástup, tak už do třetice to musí vyjít.
Zdravím Verču a Lubinku, holky si to v nemocnici docela užívají, já chci taky takové spolupacošky

PŘI NÁSTUPU 131KG
[url=http://lilypie.com]Obrázek

PříspěvekNapsal: 28 srp 2011 08:12 

Beru tak tfuj, tfuj, tfuj :)

bypass Homolka 21/7/2009

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 915, 916, 917, 918, 919, 920, 921 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina