search.php?author_id=2117&sr=posts ...to sem musím prsknout sama, Balabán to napsal do šuplíčku představení. Holky, to je fešnej chlap i při těch kilech!!!
Jo, měly jsme na pětistoffce mejdan, právě jsem se vrátila domů...Lubinka ještě s jednou kabelkou (z hrmy), naprosto nic ji nebolí a řezy má teda pěkně velký, ale krásný. Šťastná jak bleška. Bříško "jak nový".
Věrča? Nad tím jejím miniaturním převisem se snad ani nebudu pozastavovat.

Ještě má kabelky. Kanylu přepíchnutou na druhou ruku. Jinak je v pohodě a prý taky břicho nebolí.
Holky děkují všem za pozdravy, děkují i za SMSky a vše opětují. Nějak pro to všechno povídání (měly by je rozsadit!) nemají ani čas odpovídat

.
V pokoji už mají příjemně, venku je totiž 13 st., ale větráček si občas zapnou.
Klokane a víš, že si to ani nebudu googlovat? Nechce se mi, víš? Protože já nemám toho, kdo by mi z těch ingrediencí uvařil a Ty mě nezveš. Sežereš si to sám, to je jistý, co má hubička sama ráda, nepotřebuje kamaráda

. Tak si dej, ale pamatuj, že Tě pan doktor "Jemný" upozorňoval, že na kořeněné a pálivé delikatesy máš nejméně na čtvrt roku zapomenout.
Navíc jsem z vesnice, tak pro mě je lahůdka sedmikráska, šťovík, kozí brada, šťavel, jetelíček...ale o těchle delikatesách zase nemáš potuchy Ty.

A stačí mi vyběhnout před barák a nemusím absolvovat speciální obchod s všelijakejma potvorama. Asi tak.
Qwysko pro mne byla kritická léta 33, to bylo fakt buď a nebo

. Takže s Kristovýma rokama na tom asi něco bude. Ještě, že už to mám za sebou, jedna z mála výhod stáří

.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014