„Dobré“ ránko v kurníčku, musím Vám konečně napsat důvod proč jsem odřekla Krakonošovo, jak jsem psal pokus o potomka přes umělko nám nevyšel, s Tím jsem se celkem rychle srovnala, naplánovali jsem si Egypt a další pokus na říjen, ovšem všechno je nakonec jinak, 27.7. jsme byly na konzultaci ohledně dalšího postupu a tam jsem zjistili,že jsem otěhotněla spontánně , no z krve bylo vše jak má jen na ultrazvuku to stále nebylo ono, do toho jsem na jeden den přestala cítit nohy a nemohla skoro chodit, což bylo zapříčiněno změnou léků,kterou jsem v červenci 2x prováděla, takže jsem měsíc na miniheparinu a píchám si jej do břicha, takže jsem teď měsíc chodila každý týden na krev a pak na ultrazvuk, no z krve to vypadalo dobře, jen se to dobře nevyvíjelo na pohled a včera mi doktor řekl,že je konec, takže si vyběhávám předoperační a čeká mě revize

Za ten měsíc jsem ztratila snad 10 let života a teď jsem totálně na dně, mám pocit,že si se mnou osud opravdu ošklivě zahrává, nejradši bych se někam zavrtala a už nikdy nevylezla

omlouvám se za depkoidní příspěvek a jdu si někam zalézt a vybrečet se.

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.