fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 01 zář 2025 14:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 923, 924, 925, 926, 927, 928, 929 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 10:50 

Kači
zalez vybreč se, ale nepropadej depkám ... věř, že všechno zlý je k něčemu dobrý a už jen to, že si dokázala otěhotnět sama je prostě naprosto úžasný i když to nedopaldo tak jak by sis přála, ale zase máš novou naději, kdy to půjde třeba nakonec přirozenou cestou a z tebe bude šťastná mamina ... :wink:

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 11:04 

kachnička je to smutné, ale určitě to jednou vyjde, držím moc palce :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 11:20 

Kachno, Kačenko
Sedím tady a tečou mi slzy, jaký zkoušky si na nás život někdy nachystá, to je až k neuvěření a málem k nevydržení.
I když se to teď nezdá, všechno v životě má svůj smysl.
Nejúžasnější na této situaci je to, že jsi otěhotněla přirozeně. Možná Ti chce tělo říct, netýrej mě hormonama a já Ti pak dám krásný, zdravý dítě. Dej si teď oddechový čas a nechej chvíli věci plynout, uvidíš, čím Tě život překvapí :wink:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 11:23 

Kači, souhlasím s Aničkou, vypni, nemysli na to, i když je to těžký....musíš věřit!
Proto si myslím, pokud je to jen trochu možné, pojeď s námi, přijdeš na jiné myšlenky, odreaguješ se, uvolníš se....
Samozřejmě ale nevím jak to teď máš....

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 11:40 

Moni
Taky jsem chtěla napsat, aby za náma přijela, přišla by na jiný myšlenky. Ale záleží na Kačce, jak dlouho bude po zákroku, jak se bude cítit.

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 12:21 

Muny opravdu to chceš?

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 12:33 

kachna - bud silna....vsetko zle je vraj aj na nieco dobre.... drzim palce,aby to zle uz bolo prec a teraz Ta cakalo uz len to dobre...

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 12:40 

Muny
jsi na 100% rozhodnutá pro bandáž?
Dej si čas a pročítej víc toto forum a hlavně ženský co bandáž mají nebo co ji měly a jaké jsou s tím spojené problémy ...
V Iscare bohužel dělají pouze bandáže, proto ti nenabídli nic jiného, ale máš tam i OB kliniku a ta už provádí plikce a občas i tubulizaci ...
Být tebou ještě popřemýšlím ... neříkám, že ve všech případech, ale téměř ve všech jsou s bandáží spojený docela velký problémy ... aby si jednou nelitovala :wink:
Ptej se tu na cokoliv co tě v souvislosti s bandáží zajímá .... je tu dost holek, který s ní mají jak dobré tak špatné zkušenosti a sama uvidíš jestli není lepší změnit "lokál" a jít zkusit něco jiného někam jinam :wink:

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 12:50 

Jo jo, jsem rozhodnutá pro bandáž.
Jsem tu už dlouho a pročítám co se dá.
Vy máte skoro všechny po tubu už dětičky a já tohle ještě nechci. Čtu tu i hodně zpráv od holek s bandem a dobrých.
A ke všemu jsem byla s přítelem koupit gelové vložky do jeho bot a ta prodavačka byla šíleně milá. No a když viděla mýho 2metrovýho chlapa, kterej ty vložky do bot potřeboval, aby ho nebolely nožky, tak ještě zmedověla. Přítel povídá" to víte, na 115kg potřebuju pořádný vložky do bot..." a ona na to mi pošeptala"já je mělataky ty kila, ale byla jsem na bandáži a odhodila je" a mrkla na mě. Byla to moc pěkná holčina tak akorát.
Nechci zatím nic radikálního a nevratného. potřebuju to zkusit zatím takhle, na tubu pak můžu taky, ale te´d to tak necítím.
A tady v Iscare dělají i TUBU.

33 let. přítel zlatíčko podporující mé tajemství, 1 pejsáček miláček
konzultace 17.8.2011 v Iscare, půjdu na bandáž, tak snad brzy dostanu termín. Obíhám kolečko.

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 12:53 

Muny zkus, prosím ještě přehodnotit, zda opravdu bandáž chceš TY anebo do ní jdeš jen proto, že to bude brzo. Nebudu ti jí rozmlouvat, to v žádném případě, protože pokud je to tvoje rozhodnutí, pak je to v pořádku, ale jinak.............dej si čas anebo to opravdu zkus jinde. Měla jsem bandáž, zpočátku to bylo OK, hubla jsem naprosto předpisově, ale pak zle, problémy, vyhladovění, kila nahoru a navíc záněty v oblasti portu a přirostlá hadička k játrům. Takže jak jsem již psala jinde já osobně bandáž již NIKDY VÍCE. Samozřejmě je tady i spousta lidí, kteří jsou úspěšní a hubnou stále, či si váhu drží - no je pravda, že sem nechodí, ale vím o nich, že jsou.

Takže na tebe ještě jednou apeluji nenech se do ničeho dotlačit a opravdu dobře ROZMÝŠLEJ. Je to tvoje tělo a budeš s tím žít ty, nekoukej jen na teď, ale hlavně do budoucnosti

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 12:57 

Muny
v tom případě ti přeju aby se ti vše splnilo jak si přeješ a byla šťastná z "odhazování" ..... je to naprosto úžasnej pocit a doufám, že se s náma tady o to budeš dál dělit pro všechny další budoucí "bandážisty a bandážistky" :wink:

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 13:08 

Muny nechápu co má druh operace společného s tím kdo má děti a kdo ne. Můj názor bandáž je to nejhorší co se může stát, tolik zdravotních problémů co holky píšou sem ještě snad nikde nečetla. A i co znám holky okolo sebe tak bandáž nikdy. Tubu - neni ještě moc zkušeností, ale podle mě se dá přejíst. Přecejenom žaludek je sval. Plikace - vůbec se neví co bude, přejedení hrozí velký, vlastně se nic moc na žaludku nemění. Bypass - dělá se desítky let ve světě, zkušenosti dobré, dvojité jištění přejedení ( menší žaludek, skrácené tenké střevo), pro mě největší jistota do budoucna. No a pak ta šílenost biliopankreatická diverze - tak tady bych se fakt hodně bála, to už je moooc drastický, ale kde je fakt velká morbidita asi jediný účiný. Tak to je tak v kostce co já na operace. Když pořád nedáte a chcete to slyšet. Ale stejně si každý musí cítit co je to vhodný a co ne pro něj. Až teda na bandáž. Tu bych rozmlouvala i úhlavnímu nepříteli :D

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 13:17 

Kachničko tak to je mi moc líto, ale jak píši holky, něco špatné je pro něco dobré. Držím pěsti a drž se holka.

Jinak jsme po sundání sádry, RTG v pořádku, ale další kontrola až 27.9. a do té doby bez školky, zátěže. Jen cvičit, rehabilitovat, já se doma asi zblázním, ale jsem ráda, že mu to dobře srostlo.
Jinak chování v nemocnici, fakt děs. :evil:

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 13:18 

Zdravím cecky kočeny a kocoury :!:

Kachno - Kačenko.... výše bylo napsáno vše, co bych nyní chtěla i já napsat. Snad jen připíši, že chápu, jak naše chlácholení a všechna slovíčka se ti mohou zdát jen jako slabá náplast na tvoje velké trápení! Věř ale, že ve tvém žití vykoukne sluníčko a ty se miminka dočkáš. Za příklad si vezmi naši Milču - Berču, takhle bojovnice by ti jistě mohla vyprávět o pokusech s početím své :roll: :( .... a dnes je zaslouženou maminkou. A já věřím, že nebude dlouho trvat a i TY jí BUDEŠ :!: :!: :!: Vyplač se, třeba i rozbij pár talířků /simtě ale ne ty z toho hodoboooožového servisu :wink: :lol: :lol: :lol: / a začni věřit, že vše je na dobré cestě a ty po ní kráčíš! :wink: ..... a pokud ti bude fyzicky dobře, opravdu rádi tě uvidíme na srazíku v Krakonošově.... o psychické blaho tvé se pak už postaráme samy :wink: :lol:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 13:20 

Muny tvoje odpověď se tam objevila až poté co jsem ti napsala. Pro tebe je to teda již bezpředmětné, protože seš zřejmě rozhodnutá. Jen poznámka - po tubulizaci se nepřichází do jiného stavu to za prvné, a za druhé mám takový pocit, že pojišťovny se již začínají bránit reoperacím, tudíž pokud nebudeš mít do budoucna extra velké problémy s bandem, pouze např. nebudeš hubnout, tak ti nikdo reoperaci neudělá. Takže taková jistota, že když to nebude fungovat, tak se nechám přeoperovat tady skutečně NENÍ, ale .................. opravdu je to jen a jen tvoje rozhodnutí a tvoje tělo.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 923, 924, 925, 926, 927, 928, 929 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina