AHOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJ !!!tak se hlásím zpět - dočteno mám tak nějak letecky... pár věcí mi tu neuniklo, ale raději nebudu komentovat.....
seky děkuji moc !!
VŠEM VÁM MOC DĚKUJI ZA PODPORU, SMS, TELEFONÁTY, SZ - bylo vás opravdu víc, než hodně, moc jste mě/nás potěšili !! A komu jsme nestály ani za písmenko, tak snad příště
Romanko Smolinko Tobě moooccc děkuji za přání v podobě pohledu, který mi sestřičky donesly cca 1,5 hoďky před opkou, opravdu mě to dojalo !! Jsi prostě zlatíčko naše
Můj pobyt v nemocnici tady už máte naservírovaný téměř dopodrobna - myslím, že to, co se tam odehrávalo nám může leckdo závidět, ale kdo nezažil, po písmenkách těžko pochopí...

Máme na co vzpomínat a věřte, že tohle nebylo naposledy, tohle se bude ještě jednou
OPAKOVAT !!!
Co se týká mého břicha - jedním slovem
NÁDHERA !! Bolelo to pouze když mě probouzeli na pokoji z narkozy - dnes už ani nevím, zda to bolelo doopravdy nebo se mi to zdálo...každopádně jsem si říkala o injekci na bolest, po které to ihned bolet přestalo.... potom mě už "bolely" strany u kyčlů... jenže později jsem zjistila, že to tlačej dreny - opětovná injekce na bolest vše spravila.... potom jsem si řekla na doporučení sestřiček ještě o jednu injekci na noc, abych se prý vyspala...i když mě už nic nebolelo, přesto jsem ji teda chtěla.... to byl pátek - den operace.....
další dny jsem už injekce na bolest odmítala - nebyly vůbec potřeba -
NIC mě nebolelo !!! Ani při vstávání, prostě nic nebolelo !!
Hrubáček s jeho týmem odvedl opět vynikající práci, za kterou mu moc děkuji, jsem štastná, spokojená a už se těším na listopad, kdy se tam budu vracet a tím končím - prsa se tak nějak srovnala - i když....ale kašlu na ně a ruce v plánu ani nebyly....
Co se týká mejdánků na pokoji - tak v nich jedou i sestřičky, ne jen my ženský
balabane děkujeme moc a přejeme úspěšné hubnutí, koukej se nám hlásit, jak na tom jsi a 29/9 Tě očekáváme na kontrole, jak jsme se bavili
pokud mi někdo něco psal, prosím napsat znovu, nedočítám všechno, co jste za ten týden naklábosili.....
až se mi bude chtít, hodím na rajče fotky z našeho řízkového mejdánku a břicha.....
boss děkuji Ti za vše, však víš !!

A už se zde těším na nové dušičky - jedna zpackaná bandáž - problémový port + jedna tubu - takže
kremrolko a Héďo - těším se na vás holky !!