Krásné dopolko přeji !!
Monoooo Tvůj posun mi také neunikl -
GRATULACE VELIKÁ !!!!
Nemám co bych napsala - už jsem se vykdákala v pokrocích..... jen snad to, že riflové 3/4, které mi byly po vyprání akorát, mi jsou volné i přes stahovací pás a je to prostě úúžasnééé !!
Jinak pro
boss a Lubinku -
Héďa je již od včera na pokoji a je v pořádku a
kremrolka šla dnes ráno už domůůůů !!
Jinak holky musím se vám k něčemu přiznat - jak můžu dodržovat klidový (leživý) pohyb, když mi vůbec nic není??

Já mám normálně chut něco dělat, když tu vidím ted bordel, který tu pánové za ten týden mé nepřítomnosti napáchali.... ale jsem rozhodnutá - budu dneska vařit - jako to fakt nejde, abych jen ležela - ono i tím, že mi nic není, neskuhrám, nebolí mě nic, tak to doma vypadá, jako že si asi vše vymýšlím či co, že musím ležet..... je to tady nějaké divné - ta atmosféra myslím a to už od včera.... ráno se teda tata už choval úplně jinak, ale furt vám nějak nevím co si o tom myslet....asi to, že dokud se mi nic nestane, myslím komplikace, že asi nic nepochopí.... jsem z toho nějako zmatená se přiznám...ale rozhodně nehodlám nic přehánět, uklízet - luxovat atd budou pánové, na to pěkně kašlu zvysoka !! já opravdu jen takové to málo namáhavé, nejsem prdlouš (teda jsem, ale na tohle ne) a nebudu NIC riskovat....