Ahoj holky tak dnes mě pustili z nemocnice, nakonec jsem ta musela šupem nastoupit už ve středu odpoledne, hrozilo,že potratím samovolně a vzhledem k tomu,že si píchám miniheparin a beru anopyrin tak by to bylo nebezpečné a mohla bych ztratit moc krve

rozhodla jsem se pro Teplickou nemocnici, protože v Mostě je velmi nepříjemný arogantní a nafoukaný primář a nechtěla jsem se stresovat ještě tímto. Takže jsem ve středu absolvovala 2 hodinovej přijem, což bylo hrozný, velmi mladá doktorka byla dost nepříjemná a skoro mi vynadala jak jsem si se svou diagnozou a s Tím co mám za sebou dovolila otěhotnět, že mi to nemohl nikdo se zdravím rozumem dovolit, sice jsem jí říkala,že jsem to velice pečlivě probrala se svou neuroložkou a i s gynekologem, ale neposlouchala mě, taky jsem jí řekla,že bych tam radši přišla až na jaře porodit a né ted to ukončit

no asi měla blbou náladu, jinak na ostatní si nemůžu stěžovat personál i spolupacientky v pohodě. Večer mi ještě volala mamka, že se mi nemůže dovolat babička,že jí to strašně vzalo a pořád brečí, no kdyby mamka věděla,že jí to tak vezme tak jí to ani neřekla, takže jsem jí musela zavolat dělat jak je to dobrý, že jsem v pořádku, brečí teď pokaždé když jí volám, tak za ní pojedu je už druhý měsíc na LDN. Na sál jsem šla ve čtvrtek až skoro v 13:30, museli mě vzít na velký sál kvůli možným komplikací (žádné nebyli) do té doby jsem nesměla jíst (což mi nevadilo),ale ani pít což mi teda vadilo, usínala jsem s pocitem,že se ani nechci probudit, no když jsem se probrala na pokoji, ani nevím kdy mě tam převezli tak mi nic nebylo, teda fyzicky, psychicky to bude na delší dobu, tak se mi ozvala
Smolinka, že zavře poštu a přijde mě obveselit Tímto jí velmi děkuji i za donesené dobroty. Dnes ráno mě po velké vizitě pustili, a nikdo ani primář se nezmínili,že bych děti mít neměla, do zprávy taky nic nenapsali, takže to za 3 měsíce zkusíme znova. Největší stres ze mě už spadl , byl to hrozný měsíc nejistoty se špatným koncem. Jak jsem zjistila tak v práci se to rozkřiklo, tak mě čeká v pondělí asi spousta výslechů a "chytrých rad" asi budu muset držet abych někoho neposlala do pr.. no co mám ještě splašené hormony tak mám nárok prudit. Omlouvám se román už končím a jdu se povalovat, manžel se o mě hezky stará a je moc hodný.

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.