fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 05 zář 2025 00:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 940, 941, 942, 943, 944, 945, 946 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 02 zář 2011 11:29 

verca píše:
Kači jako blesk velebnosti.... :lol: :lol: :lol:

jen mě manžel teda asi zabije, až uvidí to prádlo na sušáku.....už měl průvovídky do telefonu, když jsem mu řekla, že jsem zapla pračku..... :roll: :roll: :roll:

jéééééééééé, konečně budete mít ode mě pokoj :lol: :lol: :lol:

verčíííííííííííííííííí naopak, budeš nás chodit strašit :lol: :lol: :lol: :lol:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

PříspěvekNapsal: 02 zář 2011 11:51 

zakletko jo fakt !! nebo snad myslíš, že to bylo jinak a píšu tu také něco jiného?? :roll: prostě to sem píšu tak, jak jsem to měla já - dreny mě teda nebolely ani náhodou, ale strach z nich teda měla....no asi záleží na dochtorovi, či řezníkovi..... :lol: :lol: :lol:

qwys blesku... to já vím už pár dní...už když to připravovali.... a nejspíše by tam nová silnice nevedla, kdyby se neschylovalo k objíždce....bo budou nejspíše hnát auta před Vr., až uzavřou hlavní tah mazi Phou a KO ....jooo holka to víš, vím vše (skoro) :roll: :lol: :lol: :lol:

marti joo strašit - tak to já zase jooooooo :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 02 zář 2011 12:17 

přeji všem krásný den

Zakletá myslím,že hodně záleží jak člověk snáší bolest a jak si to připouští,myslím,že i strach z operace ti moc nepřidá na tom,aby si neměla bolesti.Jsou lidi co snesou hodně a jsou lidi co jsou děsně histerický i s takovýma jsem se v nemocnici setkala ,já třeba patřím mezi ty co jim je všechno jedno.

Qwys proč to děláš??? :lol: :lol: :lol:

já jsem dneska uvařila masíčko na houbách s rýží

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

PříspěvekNapsal: 02 zář 2011 12:37 

Tak jsem zpátky z Brna a endokrinolog byl úúúúžasnej ... povídal, že mi to sluší, že zářím a vypadám skvěle a z mé váhy byl taky u vytržení ... mi přišlo, že z toho má snad ještě větší radost než já :lol: :lol: :lol:

Takže čekám jak mi dopadnou krevní testy a doufám, že bude vše v pořádku ... jen se potutelně usmíval a říkal, že si myslí, že bych do půl roku od opky mohla být na 100kg tak sem ho uklidnila, že ta prvotní euforie je sice úžasná, ale že teď už to půjde dolů určitě pomalejc a on se zas jen potutelně usmíval a říkal, že si myslí opak ...

Tak se necháme překvapit ...

Nechal ze mě vycedit 3 ampule krve, tak snad bude všechno v cajku ... :roll:

A já jdu vařit plněný papriky s rajskou ... makám přes víkend, takže to musí být něco co si jen ohřejou.

Věrušo
jen aby se ti to tvý "mě nic není" nevymstilo :!: :!: :!:

PříspěvekNapsal: 02 zář 2011 12:44 

no bobulínko už to řešíme s Lubinkou mojí milovanou na FB ..... asi budu muset chtě nechtě zvolnit...ale ten tříbarevný koláč upeču ještě dneska, to jako zase joooooo !!!!!!! :roll: :P :oops: :lol: :lol: :lol:

A s tím mlaďochem, dochtůrkem - raději nekomentuji - měla jsi pampersku aspon bo musel po Tobě pak vytírat?? :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 02 zář 2011 13:12 

tak ted mi dorazila vzácná návštěva - a to na kole !! hádejte kdo - no jasně, že qwys a víte co mi dovezla?? nějakou mnamku - tak jdu mlsat héééééččččččččččč :P :oops: a drbat k tomu :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 02 zář 2011 14:08 

verci a qwys tak si len pekne pochutnavajte a dobre pokecajte :wink:
ja sa tesim na popoludnie, mame stretko (aj s deturencami) u nas v pizzerke so znamymi a Michael je anglican,tak sa tesim,ze si zase s niekym nazivo ''pospikujem'' lebo jaksi nevie ani n po cesky ( ani slovensky :mrgreen: ) a zajtra ked vydrzi pocasicko, tak pojdeme do ZOO pekne parnikom, maly bol z lodi minule uplne nadseny,tak to bude ako take prekvapko prenho :wink: a musim povedat,ze aj ja sa uz celkom tesim :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 02 zář 2011 14:47 

bobulko my máme v práci klimošku a někdy mám pocit, že nás chtějí muži nechat umrznout a někdy zase to některej nesnáží, tak ji ani nezapne a pak tam máme až skoro 40°C :twisted: no jsou to holt miláčci :roll:
a ty noční mi dřív vyhovovaly, ale co jsem teď už stará :roll: tak mi nějak vadí a po nich jsem prdlá celý den :shock:

verco bacha i při tom věšení, to mi vysvětloval doktor po gynek. operaci, že i tohle je zátěž na břišní svaly a může se rozjet jizva, tak raději s prací počkej, však ono se to doma nezblázní :roll: :|
já měla drén již asi tak 10x a zatím mě nikdy vytažení nebolelo, je to pouze takovej tlak, ale žádná bolest :roll:

qwys se divím, že se normálně raději neosprchuješ a políváš se horkým kafem a ještě k tomu s logrem :shock: :roll: :mrgreen:
já vařila zeleninové rizoto a dala jsem tam všechnu zeleninu, co jsem doma našla :shock: :D ale je to dobré i sousedce to chutnalo :roll:

u nás je krásně teplo, svítí sluníčko, já mám dnes volno, ale zítra jdu na 5 hodin :roll: to zase bude vstávání :shock:

kdo by měl zájem, může přijet do Olomouce na oslavy http://www.radecky.eu/

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

PříspěvekNapsal: 02 zář 2011 14:54 

tak Zuzka už odfrčela..... hned jsem okusila její výborný zákusek - a Zuzi chci receptík !!! Snad to holka zvládne na kole do toho našeho kopce.... ale je to přece holka šikovnááá :lol: :lol: :lol:

ALENKO fakt?? :roll: tak to já už se budu teda krotit.... ale zatím stále jen hubou, přiznám se.... :roll: ...ale nic nedělám, kromě toho prádla.... tak si snad nic nepřivodím..... :roll: :wink:
A jsem ráda, že tu nejsem za exota jen já, když tu píšu, že vyndání drenů mě vůbec nebolelo !! :wink:

PříspěvekNapsal: 02 zář 2011 15:01 

Ahoj holky tak dnes mě pustili z nemocnice, nakonec jsem ta musela šupem nastoupit už ve středu odpoledne, hrozilo,že potratím samovolně a vzhledem k tomu,že si píchám miniheparin a beru anopyrin tak by to bylo nebezpečné a mohla bych ztratit moc krve :( rozhodla jsem se pro Teplickou nemocnici, protože v Mostě je velmi nepříjemný arogantní a nafoukaný primář a nechtěla jsem se stresovat ještě tímto. Takže jsem ve středu absolvovala 2 hodinovej přijem, což bylo hrozný, velmi mladá doktorka byla dost nepříjemná a skoro mi vynadala jak jsem si se svou diagnozou a s Tím co mám za sebou dovolila otěhotnět, že mi to nemohl nikdo se zdravím rozumem dovolit, sice jsem jí říkala,že jsem to velice pečlivě probrala se svou neuroložkou a i s gynekologem, ale neposlouchala mě, taky jsem jí řekla,že bych tam radši přišla až na jaře porodit a né ted to ukončit :cry: no asi měla blbou náladu, jinak na ostatní si nemůžu stěžovat personál i spolupacientky v pohodě. Večer mi ještě volala mamka, že se mi nemůže dovolat babička,že jí to strašně vzalo a pořád brečí, no kdyby mamka věděla,že jí to tak vezme tak jí to ani neřekla, takže jsem jí musela zavolat dělat jak je to dobrý, že jsem v pořádku, brečí teď pokaždé když jí volám, tak za ní pojedu je už druhý měsíc na LDN. Na sál jsem šla ve čtvrtek až skoro v 13:30, museli mě vzít na velký sál kvůli možným komplikací (žádné nebyli) do té doby jsem nesměla jíst (což mi nevadilo),ale ani pít což mi teda vadilo, usínala jsem s pocitem,že se ani nechci probudit, no když jsem se probrala na pokoji, ani nevím kdy mě tam převezli tak mi nic nebylo, teda fyzicky, psychicky to bude na delší dobu, tak se mi ozvala Smolinka, že zavře poštu a přijde mě obveselit Tímto jí velmi děkuji i za donesené dobroty. Dnes ráno mě po velké vizitě pustili, a nikdo ani primář se nezmínili,že bych děti mít neměla, do zprávy taky nic nenapsali, takže to za 3 měsíce zkusíme znova. Největší stres ze mě už spadl , byl to hrozný měsíc nejistoty se špatným koncem. Jak jsem zjistila tak v práci se to rozkřiklo, tak mě čeká v pondělí asi spousta výslechů a "chytrých rad" asi budu muset držet abych někoho neposlala do pr.. no co mám ještě splašené hormony tak mám nárok prudit. Omlouvám se román už končím a jdu se povalovat, manžel se o mě hezky stará a je moc hodný.

Obrázek

PříspěvekNapsal: 02 zář 2011 15:05 

Ješte chci všem poděkovat za útěchu i za SZ na které jsem ani neměla náladu odpovídat.
Holky moc ráda bych do krakonošova jela, ale nevím jak dlouho a jak hodně budu krvácet a taky zase přecházím zpět na warfarin, tak se mi určitě zase objeví problém, sice je to vždy jen chvilková příhoda,ale dostávám se z to minimálně týden :-( tak snad Vás poznám jindy, třeba v Praze nebo příští rok v Turnově :-)

Obrázek

PříspěvekNapsal: 02 zář 2011 15:09 

Kachnicko,
hodne sil, myslim na tebe :)

Verco, dojela sem, dokonce jsem vyjela skoro cely kopec, ale plice na me rvaly - co delas, ty kravo, jak dlouho delas kulove a ted po nas neco chces? Tak jsem radsi slezla, ale hybala jsem se, to se pocita :D

Jo jeste - Verce to hezky udelali, obnazovala se prede mnou :lol: ale nesmi se premahat, kunhuta jedna :)

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 02 zář 2011 15:37 

Kachna jsem smutná s tebou :cry: :cry: :cry: :cry: Přeji hodně sil

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

PříspěvekNapsal: 02 zář 2011 15:51 

Kachničko Kači naše, to je mi moc líto :( .... ale je vidět, že nic nevzdáváš a že jsi odhodlaná do dalšího boje, budeme určitě všichni držet všechno, co se držet dá !! :wink:

Lubinko odpověd na SMS ti hodím do zprávy na FB :wink:

A kooonečně se mi peče ten tříbarevný koláč hééčččč :P :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 02 zář 2011 15:52 

jsem se nejaky cas nedostala na net a ted nestiham absolutne docitat :shock:
verca,lubinka-gratulka k abdo!!
mondule- ja si jdu pro zpravu v pondeli a mam strach,aby bylo vse ok....desim se toho,co se prihodilo tobe,ale jak uz psaly holky,radeji vse podchytit hned,nez potom nejaky maler
kachna-vim,co prozivas,je mi to strasne lito,i ja si to zkusila na vlastni kuzi(ale "porod" v patym :cry: )-vim,ze ted jsou vsechny slova utechy marny,ja se citila strasne a tobe urcite neni o nic lepe,ale ver!!!BUDE LEPE :-)
jinak-pokud vse dobre dopadne,uz i mne se to krati a za 6 dnu bych mela lezet na "stole" ;-)

17.11.11 -25kg; 7.12.11 -30kg; 4.4.12 -45kg; 3.7.12 -50kg
3.7.12-pokořena hranice obezity,nyní nadváha
(původní BMI 45,6-morbidní obezita-obezita III.st.)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 940, 941, 942, 943, 944, 945, 946 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina