Terčo škoda,že jsme o sobě nevěděli, mohli jsme se tam potkat

To, že je restaurace mimo provoz to jsme věděli, proto jsme se najedli na té Harfě, vždy když jedem plánovaně do Ikei tak si na webu nastuduju co mají zrovna v akci jestli to třeba nutně nepotřebuju
Moný opravdu si netroufnu jet tak daleko, mám zkušenost,že vždy při změně léků do týdne mám příhodu a v podstatě slabou mrtvici a pak jsem na pár dní odrovnaná, velmi zhoršenou hybností částí těla, tak se bojím,že se mi to zase stane. Já mám vlastně pernamentně zbalenou tašku do nemocnice a u dokladů vždy kopii poslední zprávu z neurologie, pro jistotu, kdyby to se mnou někde fláklo, tak ať se mnou neexperimentujou a ví hned co udělat, teda zatím jsem to nepotřebovala, jen tu sbalenou tašku jsem použila teď do nemky
Bobul já vím, jen bych potřebovala vymazat ze života poslední měsíc, nebo skočit 3 měsíce dopředu
Mondule uvidíš,že to bude dobrý a na opku půjdeš, já jela ještě do nemocnice s Tím,že mě možná nevezmou,kvůli nemoci a nakonec to bylo dobrý,jen jsem měla delší pohovor s anesteziologem, ale dobře to dopadlo, věřím,že se brzo dočkáš a možná Ti tím,že na možný problém přišli teď prodlouží život.

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.