fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 19 zář 2025 09:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 11:04 

verco
sz :roll:

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 11:07 

jeník

No ale už mi to tak nepálí.............jako dřív :oops: a pak, furt se učit, už mi to asi nebude bavit, ale musim....ale je fakt že budu zas chytřejší :D :D

Vás tady všechny budu poučovat :D

14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 11:11 

ahoj holky
Vsechny Vas zdravim a hlasim ze doma opruuuuuuuuuuz :lol: :lol: :lol: Mam doma oba dva kluky takze nic moc ale zatim jsou hodny tak snad jim to vydrzi :) :)
Neco malo jsem docetla a vtipky dobry :) :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 11:51 

Tak jsem zpět - byla jsem v Kolíně koupit nějaké dárečky synátorům - jednomu k narozkám a druhému předčasně k svátku, dostanou to dohromady a bude klid..... :lol: :lol: :lol:

bobuull už néé, už jsem skončila :lol:

Eviku nemůže to být jen samá modráááá přeceee :lol: :lol: :lol:

Aničko mají prázdniny?? :roll:

Teď ještě vymyslet co uvařím, dala bych si bramborák, ale drtí mě ten přepálenej olej, se toho vždycky nadýchám a je to hnus velebnosti.... že bych je zkusila v troubě na sucho, máte s tím někdo zkušenosti?? :roll: Venku na grilu je to dobrota, tak by to mělo být stejné skoro ne?? :roll:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 11:59 

kokos já sem šla v tomle věku taky do školy a můžu ti říct, že mi to pak hrooozně chybělo. A mrzí mě, že nemůžu teď už nikam takle chodit. Sem jazykovej antitalent a nezvládla bych to

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 12:33 

verco,já je jednou takhle dělala v troubě jen na plechu vytřeným zlehka olejem a byly dobrý.
Já jsem už dneska zvládla dochtora,teď běžím do školy samý lítání,
jo a prý je zima u konce pač přiletěli špačci a ještě jakási havěť,tak to nevím kde ten konec má,tu v Brně je zima jak v peudeli :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 12:49 

Ahoj děvčata a chlapci... všechny zdravím.. snad se máte všichni skvěle :wink: :wink:
Já jsem byla od brzkého rána na cestách (doktoři, vyřizování,..), tak toho mám plný zuby, ale když je to nutný, nedá se nic dělat..
Zapojovat se do diskuze asi nemá smysl, pár dní jsem tu nebyla a jsem totálně mimo mísu.. :roll: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 13:12 

LADY samozřejmě, že jedu na sraz. Nenechám si ujít možnost zase vás vidět. Jenom nejedu s Octávkou, jak jsem původně měla v plánu, protože každou sobotu dělám, tak jedu až z práce a nechtěla jsem Kačku omezovat. Mám sice hrůzu z takové cesty, já totiž zabloudím všude, ale už mi holky poslaly kontakty na sebe, tak snad mě nenechají bloudit po Zlíně.

Marti ještě tu kdysi psala Monča, taky začala po čase nabírat, taky má tubu. Vím o dalších třech, ale nechci to ventilovat bez jejich souhlasu. Už to začíná být alarmující. Začíná nás být dost. A hodně děvčat ještě není ani dva roky po opce.

Já jsem se schválně přes víkend pozorovala. Zjistila jsem, že to není v množství. První impuls, kdy mám dost je už asi po 3/4 rohlíku, u sojového už po půlce, takže v množství to opravdu není. Ale je to v intervalech mezi jídly. Už nedokážu čekat dvě hodiny na druhé jídlo. Hlad dostávám po 20. minutách po jídle. Takže i když jím stále malá množství, tak jim mnohem častěji. Ke všemu po páté hodině dostanu šílenou chut na něco sladkého, cokoliv, ale musí to být sladké. A vtom bude ten zakopanej pes. Budu muset najet zpátky na intervaly mezi jídly.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 13:15 

VÍTEJ JENÍKU MEZY NÁMY DĚVČATY :lol:

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 13:27 

Janaaa super takže se uvidíme :D

42let Manžel a jorkšírka Lucinka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 13:37 

Iriska ahoj ,já tě taky moc zdravím. :lol: :lol: Ale také se omlouvám,minule jsem tu od tebe něco četla,ale úplně jsem zapoměla reagovat. Tak se velice omlouvám.To víš postarší osoba.A asi mám málo česneku v jídelníčku. :roll: :roll: :roll:

Jinak přeju všem krásného Valentýna a pěkný den. :D :D :D

[JJ,Verča, Boss,Anička Rychtrová děvčata ahoooooooooooooojjjjjjjjjj! :lol: :lol: :lol:

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 13:39 

janaaa tak já ty mezery mezi jídlem zatím držím, ale ty večerní chutě na sladký mám taky, ale u mě je problém v příjmu tekutin, já to vím. Dojížděla jsem do práce do Prahy vlakem a pak zase zpátky, a protože jsem měla strach - cesta trvala jen vlakem hodinu, ale na nádraží a z nádraží - aby se mi nechtělo na záchod tak jsem opravdu hodně omezila pití a mám stále problém se srovnat, sice se snažím, ale nejde to, organismus si odvyknul.

Nemyslím si, jak někdo psal (a teď si nevybavím, kdo to byl), že ještě nezhubnul a my strašíme s přibíráním, že by to sem nepatřilo, ba právě naopak všichni by měli vědět, že tady to nebezpečí je

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 13:53 

Holky pěkný den všem.... :P :P :P a Janinko stim sladkym,nevim zda by Ti to pomohlo,mě pomáhají na sladké chutě rozinky,ale držim pěsti aby jsi se udržela moc na Tebe myslim a je moc dobře že Tě forum má,a že holky jen nevidí to že to jde,ale že to i někdy drhne.... :P :P :P drž se...Verči ..bramboráčky jsem dělávala v troubě na pečícím papíře,nemusí tam být ani mouka,ale podmínka je pírkem namazat papír,je možné taky kombinovat cuketu a brambor,a nebo ted jsem posledně je dělala v toustovači jen vymazat plknout a čekat,mám je v plánu k večeři tak snad se mi bude chtít,jakože dneska mám já splín a fakt se mi nic nechce...ale všem holčenám tady a samo i Jeníkovi pěkného Valentýna :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 14:00 

Ja mam taky nekdy dny kdy vypiju vice a nekdy mene :o :o A zrovna tak s jidlem nekdy snim taky nekdy mene a nekdy vice-ale ja musim teda po 3hod,2,5hod je na me moc brzy :) :) :) :) :)
Ted jsem snedla knedlik+kus masa a svickovou-prijde mi ze toho bylo docela dost :cry: :shock: :shock: Doufam ze si roztahuju zaludek teda-to by mi asi kleplo :roll: :roll: :twisted: :twisted:
Verko-ne,ne nemaji prazdniny ale Stepa je jeste doma s tema dutinama :? :? Az do patku,to jdeme na kontrolu :wink: :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 14:03 

janiii a piješ dostatek tekutin?? :roll:

A jdu na ty bramboráčky, už se mi to slezlo domů, tak ať nehladověj :roll:

Aničko pokud jsi toho nesnědla vagon, ale povolenou gramáž, tak neměj strach z roztáhnutí žaludku :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Naposledy upravil verca dne 14 úno 2011 14:10, celkově upraveno 1

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina