ahojte!!!
verca !!! takze ti odpovedam az teraz nebola som tu skoro cely den mame doma stres.. muz musel na rychlo odcestovat k sebe do egypta mam mu umiera a tak doma je neskutocny kolotoc to len mimo temu...
dakujem ti za povzbuzdujuce slova trocha ma problem s atu vyznat v tomto fore je dost nepriehladne ale verim ze si casom zvyknem...**
co s atyka operacie ja osobne som bolesti nemala co som boal rada ale ked si porovnam svoj dvojity cisarsky tak co s atyka pooperacnej boelsti vyhrava cisrasky len medzi nami.
ja som sa dala operovat vlastne v den mojich narodenin symbolicky znovuzrodenie... 10 marca, mal asom stastie isla som za najlepsim s najlepsich a na praci jeho to bolo pekne vidiet/// boal som operovana v nemocnici bichat v parizi..
moje statsie je z etu je tato operacia hradena poistovnou takze ophoda financna, na zaciatku to bol velky stres s dovopdu mojho straseho strachu ani nie tak operacie ako s anestezie!! kvoli mojim detom....
operacia prebehla super ostal asom 9 dni v nemocke prve 5 dni bolo o hubu s hadickami hlavna gastricka sonda ma najviac trapila!! aj vas urcite ze??
v mojom okoli poznam asi 20 ludi ktori maju tuto operaciu za sebou a tak viem asi do coho som isla aky je vysledok je to tu dost bezne... strasne som sa na konci nemohla dockat!!! uz aby to bolo za mnou..
prvy mesiac bol tazky priznavam unava tekuta strava druhy uz lepsie kedze uz boli kusky ale bez chleba, a cestovin, to bolo tazke co sa energie tyka!!!
teraz j eto uz pohoda papam co chcem
okrem kapustovin tie nerobia dobre!!azda najvatsi sok zazili rodicia deti mojich deti ked ma zbadali v pondelok za 2 mesiace som vraj velmi schudla vsetci boli v pozitivnom soku!!!
tak som rada tu to hned vedel kazdy bola som nutena povedat riaditelke. a neako sa to rozbehlo ale kazdy to barl pozitivne negativnu reakciu som vlstne spoznal az na tom fore o chudnuti po prvy krat!!
ps vazne si mal klistyr!!??? to sa este epouziva??

som po resekcii zaludka od 10 marca. vaha pred operaciou 114 kil
vaha po 6 mesiacoch po operacii 74 kil.... ostava este 14 kil do 60 kg a budem spokojna..
vaha za slobodna 55 kil , cely zivot bojujem s kilami 3 krat som schudla 30 kil , diety skoro cely zivot , ostala uz len operacia znova zijem ako predtym.. zelam tento pocit vsetkym!